Ja znam da ce nas pitari na derbiju rastavit na proste faktore, igrajte 2 u hendikepu. Ne mozemo im nista i to je to. Daleko su najjaci ovdje, pojest ce nas na terenu. Samo sam realan, da ne bude da sam neki ubaceni element i sl.
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom
SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U BIH, to sto pruga i velez imaju vise titula u ovoj ligi to jeste plus za njih, AL SARAJEVO je BARCELONA BIH FUDBALA.
Samo jedan primjer mi kad smo banane izbacili se vise pisalo i prikazivalo na medima nego zeljo i zrinjski sto su osvoili kup i ligu i sve sto su uradili u le. To ti docoljno govori.