Ode glava,pasa moj.Zenicanin988 je napisao/la:Sarajevo ako ne nakanta Goska 3-4 razlike "evo glava". gosk nema dva dobra igracasvrakino1921 je napisao/la:Zvijezda '09-Zeljeznicar 2
Sarajevo -Gosk 1 x 2

Ode glava,pasa moj.Zenicanin988 je napisao/la:Sarajevo ako ne nakanta Goska 3-4 razlike "evo glava". gosk nema dva dobra igracasvrakino1921 je napisao/la:Zvijezda '09-Zeljeznicar 2
Sarajevo -Gosk 1 x 2
Ja baNEZALAGANJE je napisao/la:Ode glava,pasa moj.Zenicanin988 je napisao/la:Sarajevo ako ne nakanta Goska 3-4 razlike "evo glava". gosk nema dva dobra igracasvrakino1921 je napisao/la:Zvijezda '09-Zeljeznicar 2
Sarajevo -Gosk 1 x 2![]()
![]()
Nemoj ti vise prognozirat, Isusa ti ...LoveSB96 je napisao/la:Tuzla City - Sloboda X - prvi gradski derbi, miroljubivih 0-0
Krupa - Mladost DK 1 Krupa na krilima Koljica pobjeduje, Mladost losa
Čelik - Zrinjski x2 ovde Zrinjski definitivno favorit, predznak stavljen zbog Europe
Zvijezda '09 - 2 Željezničar Odovic preporodio Zelju
Sarajevo - GOŠK 1 nazalost pitari dobijaju
Široki Brijeg - Radnik 1 rutinski
Eto tebe cu slusat, šabaneZenickiLC je napisao/la:Nemoj ti vise prognozirat, Isusa ti ...LoveSB96 je napisao/la:Tuzla City - Sloboda X - prvi gradski derbi, miroljubivih 0-0
Čelik - Zrinjski x2 ovde Zrinjski definitivno favorit, predznak stavljen zbog Europe
Potparavanje kamilicom 2X dnevno, da izvuče!LoveSB96 je napisao/la:Eto tebe cu slusat, šabaneZenickiLC je napisao/la:Nemoj ti vise prognozirat, Isusa ti ...LoveSB96 je napisao/la:Tuzla City - Sloboda X - prvi gradski derbi, miroljubivih 0-0