Rokoko87 je napisao/la:Bokte tandem Krpić, Stevanović, Bogičević i Mulalić, neka neko ugasi mješalicu - hvala.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al opet su favoritiOsim13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Bokte tandem Krpić, Stevanović, Bogičević i Mulalić, neka neko ugasi mješalicu - hvala.
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Stigo kacar kad smo bili na Kipru kad smo igrali uzvrat, ali oni iz Anorthosisa se predstavise da su iz zelje, on mlad naivan povjerovao i potpisa papir i uzese ga na prevaruakisarajevo92 je napisao/la:Kad nam stize transfer bomba?
Zalili smo se Slovencu onom ali kaze on potpis je svetinja, citaj mala slova
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
To svakako. Autsajderi smo u svakom pogledu.Rokoko87 je napisao/la:Al opet su favoritiOsim13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Bokte tandem Krpić, Stevanović, Bogičević i Mulalić, neka neko ugasi mješalicu - hvala.
![]()
![]()
![]()
Ne stize, slucajno eksplodirala u putu.akisarajevo92 je napisao/la:Kad nam stize transfer bomba?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vranješ ne smije igrati derbi
Zapravo, ne bi trebao nikako biti u Želji, al to je sad posebna prica.
Ocekujem da Odović spremi neko iznenađenje u timu - Jazvić od prve minute ili možda Hajdarević na sredini. Čurjurić malo pomalo postaje glavni igrac Želje
Što se tice 1921TV.
momci su bolji od bht, ftv, arena i sportklubova zajedno...i nije to nikakvo podilaženje, vec cinjenica.
Ocekujem da Odović spremi neko iznenađenje u timu - Jazvić od prve minute ili možda Hajdarević na sredini. Čurjurić malo pomalo postaje glavni igrac Želje
Što se tice 1921TV.
Vece bi iznenadjenje bilo da Anel pocne. Hajdar je dusu dao za ove derbi utakmice u paru sa Celavim. Ja se nadam Bakracu, ali onaj je sebe zacementirao u prvih 11 dok ne napravi nasljednika.
Hajdar ima veće mošnje od Anela. Jasno ko dan ko tu ima prednost.
Moguce, ali ocito da treneri (Krčmarević i Odović) više forsiraju Anela, da ne kažem da ga više cijene igracki.Osim13 je napisao/la:Hajdar ima veće mošnje od Anela. Jasno ko dan ko tu ima prednost.
S druge strane, Adžem je više forsirao Hareta, više mu vjerovao.
Ma neka obojica igraju, neka se razvijaju momci iz domaće škole
Dva mlada (Anel i Haris), plus dva iskusna igraca u vidu Blagojevića i Čurjurića je sasvim dovoljno za sredinu....Vranješ je tu višak.
Previše ste mi opušteni pred gostovanje Barcelone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma prihvatili smo poraz već, razmišljamo unaprijed. Ako ništa realni smo i objektivniVirtu4l je napisao/la:Previše ste mi opušteni pred gostovanje Barcelone.
Nije ni Šaban loš vidjeli smo protiv Apolona u dvije utakmice kakav je bio i kakav je bio protiv Zrinjskog i Zvijezde.Da hoće ranije Pavić dobit papire da uđe Bakrač žao mi ga nije to zaslužio da ga nema u sastavu.Mene je kupio svojom igrom
U posljednja dva derbija Zajmovic je bio nas najbolji igrac. Treba nam visine u napadu i sto vise igraca koji su igrali u derbijima jer smo ih dobijali. Ja se iskreno nakon Apollona i Zvijezde bojim Veselinovica po nas gol, tako da bih igrao sa Zajmovicem umjesto Veselinovica na lijevom krilu. Cini mi se da Veselinovic jos nije u formi. Saban je jako dobro igrao ovu zadnju, tako da ne znam ko bi bio bolji, on ili Hajdarevic. Jazvic je protiv Zvijezde bio los jer nema utakmica. Ne vjerujem da moze poceti utakmice vec jos uvijek ulaziti sa klupe.
Veselinovic, Zajmovic ili Jazvic
Zec desno je top, ali ova trojica lijevo uvijek nesto sjebu. Veselinovic sad prodori, sutevi ovo ono i onda bez mozga napravi gresku i strepis. Jazvic desno je bio los, ali protiv Zrinjskog lijevo je i mogao nesto. Zajmovic fakat ne znam za njega vise.
Zec desno je top, ali ova trojica lijevo uvijek nesto sjebu. Veselinovic sad prodori, sutevi ovo ono i onda bez mozga napravi gresku i strepis. Jazvic desno je bio los, ali protiv Zrinjskog lijevo je i mogao nesto. Zajmovic fakat ne znam za njega vise.
Više treba pozornost na krila nego na killera jer će ga zatvorit sa svih strana . Al znamo kakav je Krpa igrač al bit će problema koga stavit Veselog-Zajima-Filipa ja bi Filipa jer u takvim utakmicama se najviše pokažu Zajim je sebičan poput Agüera da mu je proć 5 igrača prebacit golmana spustit se i glavom lagano dat gol.Po pet puta pokušava na isti način kraj linije proć igrača.Doće on sebi tobe na klupi.Veselinović nije loš prema gore šta više odličan ali me strah za njegove odbrambene reakcije. Ja bi izveo ovaj sastav
Veca Siniša Rodin Bakrač Pavić Hajdar Blagi Ivan Filip Zec Krpa
A vjerovatno ce igrat
Veca Siniša Rodin $INDIKALAC Pavić Blagi Šaban Ivan Veseli Zec Krpa.Mislim da će bit dosta tvrda utakmica volio bih pobjedu al oni u ovoj utakmici idu na sve ili ništa pa ce vjerovatno bit X
Veca Siniša Rodin Bakrač Pavić Hajdar Blagi Ivan Filip Zec Krpa
A vjerovatno ce igrat
Veca Siniša Rodin $INDIKALAC Pavić Blagi Šaban Ivan Veseli Zec Krpa.Mislim da će bit dosta tvrda utakmica volio bih pobjedu al oni u ovoj utakmici idu na sve ili ništa pa ce vjerovatno bit X
Samo je pitanje na cijoj strani. Da li ce bit bomba iza ledja pitara ili poklonjena lopta pred nasim 16-tercom.Virtu4l je napisao/la:Jovan rješava derbi.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.