Kupili bekica iz stare slobodine padavicarske skole, jos samo antonija i ekipu poguratsince1948 je napisao/la:Boli vas ku.rac,dobili milion od europe,sad mozete ulagati u suce bez problema.Rigoletto je napisao/la:Igramo bez trenera ovu sezonu, sav materijal smo preusmjerili u sudacki kadar, necemo mijenjati provjerenu taktiku
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Trebali ste prilikom kupovine Bekica prebacit jos 1000 maraka i mogli ste usput kupit i 200-300 FukaraRigoletto je napisao/la:Kupili bekica iz stare slobodine padavicarske skole, jos samo antonija i ekipu poguratsince1948 je napisao/la:Boli vas ku.rac,dobili milion od europe,sad mozete ulagati u suce bez problema.Rigoletto je napisao/la:Igramo bez trenera ovu sezonu, sav materijal smo preusmjerili u sudacki kadar, necemo mijenjati provjerenu taktiku
Koji bi to sretnici bili,tad bi navijali za tim koji je nesto i osvojio
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Vi bar uzimate titule.Rigoletto je napisao/la:Kupili bekica iz stare slobodine padavicarske skole, jos samo antonija i ekipu poguratsince1948 je napisao/la:Boli vas ku.rac,dobili milion od europe,sad mozete ulagati u suce bez problema.Rigoletto je napisao/la:Igramo bez trenera ovu sezonu, sav materijal smo preusmjerili u sudacki kadar, necemo mijenjati provjerenu taktiku
Nasi nesposobnjakovici trose vise na sudije nego na igrace.
Narucuju sampionske majice.
A osvojismo kitu.
To bi bilo 200-300 spasenih zivota a ja sam poznat kao tankoćutanBosanacGorstak je napisao/la:Trebali ste prilikom kupovine Bekica prebacit jos 1000 maraka i mogli ste usput kupit i 200-300 FukaraRigoletto je napisao/la:Kupili bekica iz stare slobodine padavicarske skole, jos samo antonija i ekipu poguratsince1948 je napisao/la: Boli vas ku.rac,dobili milion od europe,sad mozete ulagati u suce bez problema.![]()
Koji bi to sretnici bili,tad bi navijali za tim koji je nesto i osvojio
Zeljo, Zrinjski, ko je sljedeci ?
Husrefe jel te strah
Husrefe jel te strah
Pa ne tjera niko ni narkomane da konzumiraju drogu, ali to ne opravdava proizvodjace sto proizvode istu!MortemHz je napisao/la: Izvini ali kako samo glup tekst.. pa da li kladionice tjeraju nekoga na to? Nije kladionica kriva jer neki glupan izgubi 3 plate za par sati. To je njegova odluka.
Sami su krivi. Samo degenu može pasti na pamet heroin da proba recimo.tale07 je napisao/la:Pa ne tjera niko ni narkomane da konzumiraju drogu, ali to ne opravdava proizvodjace sto proizvode istu!MortemHz je napisao/la: Izvini ali kako samo glup tekst.. pa da li kladionice tjeraju nekoga na to? Nije kladionica kriva jer neki glupan izgubi 3 plate za par sati. To je njegova odluka.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Suviše si isključivPenaltiky je napisao/la:Sami su krivi. Samo degenu može pasti na pamet heroin da proba recimo.tale07 je napisao/la:Pa ne tjera niko ni narkomane da konzumiraju drogu, ali to ne opravdava proizvodjace sto proizvode istu!MortemHz je napisao/la: Izvini ali kako samo glup tekst.. pa da li kladionice tjeraju nekoga na to? Nije kladionica kriva jer neki glupan izgubi 3 plate za par sati. To je njegova odluka.
Musemić: Ako mogu smijeniti Contea ili Ancelottija, zašto ne bi mogli mene?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo ti to govorim, ti si sam kriv za svoje postupke. Sve i da se ljudi valjaju u heroinu na ulici ti nemoj. Opravdavam postojanje kladionica onima koji hoće da se zabave, da prate nešto ali brate ti ako prokockaš 3 plate za 2 sata ti si glupan i to je lično samo tvoja odluka, u kladionicu ne moraš ni svraćati ali ti hoćeš i to je do tebe. Ja sam prije 2 sedmice uz'o 140 KM ali me Zrinjski oborio u nedjelju a uložio sam cvaju, nije to do kladionice nego je do mene.Penaltiky je napisao/la:Sami su krivi. Samo degenu može pasti na pamet heroin da proba recimo.tale07 je napisao/la:Pa ne tjera niko ni narkomane da konzumiraju drogu, ali to ne opravdava proizvodjace sto proizvode istu!MortemHz je napisao/la: Izvini ali kako samo glup tekst.. pa da li kladionice tjeraju nekoga na to? Nije kladionica kriva jer neki glupan izgubi 3 plate za par sati. To je njegova odluka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Glavni sudija utakmice Željezničar v. Sarajevo je Haris Kaljanac (na slici, prvi desno).
NFSBIH
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:
Glavni sudija utakmice Željezničar v. Sarajevo je Haris Kaljanac (na slici, prvi desno).
NFSBIH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali zasto mora sudija biti iz glavnog grada? Bilo ko iz Sarajeva ima simpatije ili navija za jednog od dva kluba.miky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sudio u subotu juniorski derby, penal vama penal nama, realno mogo bi usrat derby, od kako je na pl nije ozbiljnu utakmicu sudio, al nadati se najboljemMortemHz je napisao/la:sajo10 je napisao/la:
NFSBIH![]()
Najbolje strance dovesti ko svojevremeno kad je Zubanovic pogodio za pobjedu,tad su Svabe sudile.Ali nikakvo ime za sudiju ti nije garant da nece pogrijesiti.Nije covjek pametan nikako po tom pitanju.Vjerovatni su se ovim zadnjim derbijima vodili mislim da su zato i odabrali sudiju iz grada jel nije bilo nekih prigovora ni sa jedne strane,za razliku od utakmicanpr kad je Jakupovic,Valjic sudio kad je bilo prigovora velikih.sajo10 je napisao/la:Ali zasto mora sudija biti iz glavnog grada? Bilo ko iz Sarajeva ima simpatije ili navija za jednog od dva kluba.miky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam zadovoljan izborom sudije. Pa i Peljto je sudio derbije, a frajer navija za nas.
Pa šta, sudio je i Peljto, zakleti manijak, derbije. Nekad su derbije sudile isključivo sarajevske sudije, pa je onda bilo obrnuto, sad opet ovo prvo. Vazda bih izabrao da derbi sudi bilo koji sudija iz Sarajeva, nego Valjići, Jakupovići i slični. I Kaljanac i Peljto su profesionalci bez premca i mogu svi bit sigurni da nema navlačenja.sajo10 je napisao/la:
NFSBIH
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na Željinoj.Prije par godina vodio Velez protiv Viteza na kamberovica polju 5:1 a on u 90-toj dao Ostrakovicu zuti za zadrzavanjemiky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.