GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jul 2018, 01:36

Mislio sam nakon hrpe godina (a da nije vođeno kladioničarskim motivima) sutra malo bacit pogled na ove čisto da neki klupski nogomet natjecateljskog karaktera pogledam,ali vidim da ni HRT više ne prenosi tako da je*at ga.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2018, 20:33

Baš mi se sviđa sastav za ovu sezonu i ovo je odlično što do sada prikazuju u ovoj utakmici. Mislim da nakon dugo vremena Dinamo ima pravog trenera na klupi.
Bjelica :clap: :clap:

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 jul 2018, 21:12

Baš dugo vremena nisam gledao ovako lijepu igru nogometaša Dinama :clap:
Joint_fc

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 00:16

NK EUROPSKI DINAMO - HAPOEL BS 5-0

Ne pamtim kad sam zadnji put ovako u ranim pretkolima protiv jacih protivnika s vise mirnoce pogledao utakmicu. Dva brza gola rijesila su zidove koji nisu ni imali nekih prilika, mada su prvi zaprijetili i da je bilo 0-1 tko zna kako bi zavrsilo. Nije ovih 5-0 realno, realnije je 0-0 od danasnjeg rezultata, mada mislim da je realan rezultat 1-0 za Dinamo. Gosti na golu nisu imali golmana, imali su smtrnog neprijatelja koji je sudjelovao u 3-4 gola Dinama i to je rijesilo pitanje tko ide dalje. Dinamo je odigrao pametno, uslo je dosta bezveznih lopti, ali nije da se bunim.

Drago mi je bilo gledati igrace koji trce i bore se. Igra Dinama nije bila neka, nije bilo kombinatorike, ali tek je prva utakmica pa ne mozes ni ocekivati neku uigranu ekipu. Mislim da onih desetak tisuca gledatelja moze biti zadovoljno, jer su ovi igraci pokazali htjenje, volju, zelju, a to je nekad puno bitnije od ljepote igre i samog rezultata. I ovo je jako bitno sto se ovako trcalo u prvoj utakmici. Prije ti dodje 10-15.000 ljudi, igraci dr*aju ku*ac po terenu i logicno da vise nitko nece ni doci. Danas nitko nista ne moze prigovoriti i publika moze opet doci.

Pojedinacno. Ademi je doktor igre. Zabio je danas dva komada, ali bez obzira na to, on je odigrao sjajnu utakmicu. Covjek ore terenom. Mali Budimir je isto sjajno odigrao. Bio sam skeptican po pitanju njega u prvih 11, nije zabio gol na kraju, ali sam prezadovoljan njegovom igrom. Covjek je trcao, borio se, vracao se na svoju polovicu da udje u duel, da uzme loptu i mislim da ni jedan duel nije izgubio. Svaka mu cast. Kazem da je steta sto nije zabio, jer bi to bila prvaka nagrada za njegu pozrtvovnost danas, ali mislim da ce mu Bjelica svakako udjeliti sve pohvale, a i on sam zna da je ostavio dusu na terenu. Ostale ne bih izdvajao, osim jednog. Hajrovic. FUJ! Covjek je vrhunski igrac, ima sve predispozicije da mu cijeli stadion skandira, ali covjek siluje loptu. Jednom u zivotu zabio gol s 30 metara i sad hoce svaki put. Ajde da njegovi sutevi sjevaju uz precku, ali mu se lopta odbija tri metra od njega. Kakav je to sut? Kako ne razumije da mu je sut katastrofa. Ja na terminu kad uzmem pucati svaku loptu koju dobijem imam bolji prosjek uspjesnih sutava nego on na utakmici. Dodaj loptu je*ote. Bas me zivcira, ide mi na k*, a moze bit dobar igrac. Poslao bih ga na tribine, pa nek odozgor suta. Igracina je, ali u glavi vakuum. Nadam se da ce ga Bjelica srediti. Ne kazem da ne treba sutati, volim kad se suta, kad se ne ulazi s loptom u gol, al ne trebas covjece ti sutnuti svaku, jos imas los sut. Dodaj nekom drugom da pokusa jednu.

BBB :clap: :clap:

U drugoj utakmici Astana je golom kasno u sudackoj nadoknadi s 2-1 slavila protiv Midtjyllanda. Utakmicu nisam gledao, statistika je na strani prvaka Kazahstana, ali mislim da je tu sve otvoreno. Dinamo se u svakom slucaju nakon ovog danas ne treba bojati niti jednog protivnika, jer se danas nije nakantao prvak Andore, nakantao se prvak Izraela, momcad od koje se ocekivalo da moze izbaciti Dinama iz Europe. I sad ce biti sve puno opustenije.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 25 jul 2018, 08:06

Iznenadjujuce da ovakva "natjecateljska" ekipa popusi 5 komada. Il' su plavi dobri, il' proljece?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 09:02

crozla je napisao/la:Iznenadjujuce da ovakva "natjecateljska" ekipa popusi 5 komada. Il' su plavi dobri, il' proljece?
Dinamo je bio dobar, mada daleko od neke leprsave igre. Igralo se borbeno i pametno.

Ovi nisu losi za 5-0, ali su u nekim tremutcima u obrani djelovali kao amateri, kao Dinamo u Bremenu i slicno. Imali su valjda najgoreg golmana koji je ikad gostovao na Maksimiru. Jednu loptu je odbio u gol, tri lopte je odbio direktno na nogu igraca Dinama i jedini 'pravi gol' dao je Hodzic glavom, to ovom ne ide na dusu. Sva cetiri gola za koje je dijelom kriv mogao je bolje reagirati i odbiti loptu bolje, a i ti sutevi nisu bili neki, mogao je bar dva uhvatit. Dinamo je zasluzio pobjedu, ali na ovoj rapsodiji se moze zahvaliti golmanu gostiju.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 22:09

Dinamu se sinoc i danas malo otvorilo u play offu. Postoji neka sansa da Dinamo tamo bude nositelj, a moraju se poklopiti tri stvari. Jedna je krucijalna. Astana mora proci protiv Midtjyllanda kako bi par Dinamo-Astana u trecem pretkolu preuzeo koeficijent Astane koji je veci od Dinamovog, a i od Midtjyllandovog.

I onda se mora desiti da od Celtica, Ludogoretsa i Legije ispadnu dva u drugom pretkolu. Legija izgubila jucer kuci 2-0 i blizu su ispadanja. Ludogorets je igrao kuci 0-0 s Videotonom i prvak Madjarske nakon ovog ipak ima neke sanse za prolaz dalje, mada nisu favoriti. Celtic vodi 2-1 kuci protiv Rosenborga. Tu jos u ovoj utakmici moze bit svasta.

Zelim da Dinamo udje u LP, ali nekako zelim da za to pobjedi Celtica ili PSV-a u play offu, a opet mi se ni ovaj laksi put ne odbacuje. Nece u play offu biti lako ni ako budes nositelj, a Dinamo vec sad ima dva respektabilna protivnika u prva dva pretkola, a jednog je vec deklasirao.
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 jul 2018, 23:19

Kakva utakmica u Izraelu. Prvo poluvrijeme totalni debakl Dinama. Nije lose krenulo, presing na njihovoj polovici, ljudi su se mucili s iznosenjem lopte, ali kada i uspiju vidjela se neuigranost Dinama u obrani. I onda padne taj gol nakon glupog prekida i igracima pune gace. Na poluvremenu sam si mislio da je dobro sto je samo 2-0. Izraelci su igrali kao navijeni, bojao sam se totalnog preokreta.

U drugom poluvremenu malo drugacija prica. Dinamo smanjuje, a onda nakon par minuta i izjednacava rezultat. Nakon toga domaci bez ikakve volje. Mogao ih je Dinamo dotuci totalno i zabiti jos par komada, ali lopta nije isla u gol. Onda se desila i neka tuca koja je utakmicu primirila, tj. Dinamo poslije toga nije toliko dominirao.

Sve u svemu, vidjeli smo dva lica Dinama. Bjelica mora jos jako puno raditi s igracima, jer ovo prvo poluvrijeme je ono sto uglavnom gledamo kod Dinama kad igra protiv mocnih suparnika. Dinamo mora nauciti igrati na nulu ili ce u Europi opet biti kanta za napucavanje.

Onako pojedinacno. Olmo je danas opet pokazao kakav je majstor. Gojak odigrao odlicno drugo poluvrijeme. Budimir odradio posao, gol i asistencija. Sta vise treba dati 'covjek koji nije za Dinamo'. Hajrovic :puke: Komplet obrana u prvom poluvremenu sje*ala i Phelpsa, a u drugom solidno. Treba ova ekipa jos jako puno uigravanja i zato u manjim utakmicama nema mjesta za kemijanje. Najjaci sastav mora igrati dok se ne uigra, a onda kasnije cuvati igraci prema potrebi.

Evo ispala Legija. Sutra jos da otpadnu Celtic ili Ludogorets, a da Astana prodje i Dinamo/Astana nositelj u play offu :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 avg 2018, 12:37

Nakon citanja teme za Sarajevo nakon 0-8 sinoc mi je jasno zasto je njima uspjeh 5 posto pobjeda u Europi u zadnjih 10+ godina.Nevjerojatan mentalitet :facepalm:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 avg 2018, 12:41

Benković otišao kao najskuplje prodani odbrambeni igrač u historiji Dinama. Negdje piše 14 miliona eura, negdje 14,5 a negdje 15, ali nebitno, milion više - manje, svakako je najskuplji.

Za Olma se već priča da bi mogao postati najveći transfer Dinama u historiji uopće, ako nastavi igrati ovako i ako se uđe u Ligu Prvaka, vro izvjesno. A Dinamo je već prodavao igrače za 20 + miliona eura, pa možete zamisliti o kakvoj cifri govorimo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 avg 2018, 15:22

Drape je napisao/la:Benković otišao kao najskuplje prodani odbrambeni igrač u historiji Dinama. Negdje piše 14 miliona eura, negdje 14,5 a negdje 15, ali nebitno, milion više - manje, svakako je najskuplji.

Za Olma se već priča da bi mogao postati najveći transfer Dinama u historiji uopće, ako nastavi igrati ovako i ako se uđe u Ligu Prvaka, vro izvjesno. A Dinamo je već prodavao igrače za 20 + miliona eura, pa možete zamisliti o kakvoj cifri govorimo.
Benkovic je placen 11 milijuna funti, a uz to je moguce ostvariti jos 2 milijuna funti bonusa. O postotcima ne znam, al moguce da tu nema nista.

Olmo ako ostane ovz sezonu otici ce narednu za preko 30 milijuna. I sto duze ostane bit ce skuplji. Ja se nadam da ce se zadrzati ovu i narednu sezonu, ali je realnije da ode ovaj mjesec nego to.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 avg 2018, 23:03

odakle je i kad došao ovaj Olmo i za koju cifru? Paklen igrač zaista.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 avg 2018, 00:32

alan_kardec je napisao/la:odakle je i kad došao ovaj Olmo i za koju cifru? Paklen igrač zaista.
Iz Barce za 0 € prije 4 godine :tokralju: :tokralju:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 avg 2018, 01:21

sad kad im ga barsa uzme za 8 cifri :rol: :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 avg 2018, 23:00

Rutinski :cool:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 avg 2018, 23:13

ispasti od ovih jazavaca pred punim Maksimirom je sramota :kafa: Olmo i 30 milja :rol: :rol: malo sutra,lik još nije niti na razini Pjace iz Dinama,onaj gavranović je običan panj limitiran za europu kao i šunjić koji čim je ušao pala čitava ekipa,leovac malo manji panj od ćelavog čeha :rol: čim treba kontinuirano napadati nema tu nikakve igre,ovo je neka kvazi blijeda kopija vahine igre,ali daleko je od čvrstoće koju je imala tad ekipa i kontre :kafa: europska liga je taman po mjeri za ovakvu ekipu i uz malo sreće u ždrijebu i na terenu ,mogu čak i prezimiti

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 avg 2018, 23:30

Napisao sam tamo na onoj temi steta za Dinamo ovi slageri iz YB nisu nista bolji smijesna ekipa i prodjose u Ligu Prvaka sve zbog glupe finte na koju je pao onaj Leovac a fol neka iskusnjara i jos napravi penal frajer na najglupljem mogucem mjestu, kad se to desilo znao sam sta da se sprema psihicki pad mada je ono bila ruka koju sudija nije svirao pa je u nastavku akcije bio korneriz kojeg primise drugi gol koji je rijsesio sve.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 avg 2018, 00:09

alan_kardec je napisao/la:sad kad im ga barsa uzme za 8 cifri :rol: :salut:
Bio bi dobar za za Barce B.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2018, 13:16

slika
slika
slika
Huligani na istoku.Valjda nema mrtvih.
slika
slika
Evo ipak će igrat klub u LP pošto će uefa izbacit švicarske huligane iz natjecanja na godinu dana.

Njosa1921
Kontakt:

Post Postao/la Njosa1921 » 29 avg 2018, 13:19

Gojak je De Bruyne za tog malog Olma

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []