RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Fajicu ne slušaš me, puno im je dopel pack
Cestitke Velezu, neka iskreni fudbal i kvalitet bude najbitniji, po svemu se cini da to imate. Bas me zanima hocete li to opravdati u Bihacu. Drago mi je zbog desavanja u Velezu zadnje 2 god., ukoliko budete bolji zelim vam da pobijedite, a imate sanse..
Svaka cast za ovakvu igru protiv Capljine. Vidi se napredak u svim segmentima i vidi se zelja da se svaka utakmica pobijedi mogli smo cuti Ibru kako govori ne povlaci se i napadaj tokom citave utakmice, Vehabovic odlican mnogo podsjeca svjim igrom na Cosica tako da sada imamo dva dobra igraca u sredini. Sada Gorazde mislim da nece biti problem ocekujem peticu najmanje i naravno dobro popunjen stadion.
Da apsolviramo utakmicu prekjuce. Napadacki Velez i protivnik na koljenima koji od 60 te minute ne moze disat pored nase fizicke spreme
gomila sansi i preko 500 navijaca iz Mostara koji su okupirali Bjelave. Kao sto sam napisao culo se poslje utakmice do Mostara "Vi ste nasa prva ljubav" . Pocitelj gorio
,povratak u crvenoj koloni koja se protegla do Mostara. Vracamo se krupnim koracima i zajednickim snagama sto je najvaznije. Cestitke Ibri,upravi i najvise igracima koji su borbom i zalaganjem dokazali da zasluzuju petokraku na prsima. Cestitke i raji koja je napunila 3/4 stadiona Capljine. Sada Gorazde. Svaku utakmicu uci kao da je finale i tako sve dok se ne vratimo. Nadam se da ce to biti oko 25-tog kola jer ne vidim nikoga ko nam se moze suprotstaviti. Vracaju nam se Ovcina i Lucas Ojeda
imamo takvu sirinu u napadu i sredini da Ibro ne zna koga ce ubaciti
Vehabovic,Fajic i Cvija
pun pogodak. Mule,Mesa,Brandao,Behram,Zvona,Kuduz
Svi protiv Gorazda
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Pocele pripreme za postavljanje krovne konstrukcije,ispod centralne tribine vodoinstalaterski radovi za wc-e,prvi tim dobio Capljinu 4:1,juniori Travnika 3:2 a kadeti u medjunarodnoj prijateljskoj OFK Niksic 9:0

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
USTAJTE ROĐENI PJEVAJTE S NAMA SINOVIMA SVOJIM CRVENIM
NEK MOSTAR GRMI NEKA SVAKO ZNA DA DOLAZI CRVENA ARMIJA
[video][/video]
SVI PROTIV GORAŽDA
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Konačno da počne krov, bilo je i vrijeme više.Mexico je napisao/la:Pocele pripreme za postavljanje krovne konstrukcije,ispod centralne tribine vodoinstalaterski radovi za wc-e,prvi tim dobio Capljinu 4:1,juniori Travnika 3:2 a kadeti u medjunarodnoj prijateljskoj OFK Niksic 9:0![]()
Sad je samo na nama da napunimo stadion u subotu!
Evo krenulo brato imas na velezovojAsimetric je napisao/la:Konačno da počne krov, bilo je i vrijeme više.Mexico je napisao/la:Pocele pripreme za postavljanje krovne konstrukcije,ispod centralne tribine vodoinstalaterski radovi za wc-e,prvi tim dobio Capljinu 4:1,juniori Travnika 3:2 a kadeti u medjunarodnoj prijateljskoj OFK Niksic 9:0![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mexico je napisao/la:Evo krenulo brato imas na velezovojAsimetric je napisao/la:Konačno da počne krov, bilo je i vrijeme više.Mexico je napisao/la:Pocele pripreme za postavljanje krovne konstrukcije,ispod centralne tribine vodoinstalaterski radovi za wc-e,prvi tim dobio Capljinu 4:1,juniori Travnika 3:2 a kadeti u medjunarodnoj prijateljskoj OFK Niksic 9:0![]()
Gdje mi je onaj @Asimetric krenulo brato
Pripreme za krov

Paneli za nove reklame. Nema mjesta vise ispod dedare i RA tribine

Pripreme za krov

Paneli za nove reklame. Nema mjesta vise ispod dedare i RA tribine

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
cudo nikom stomak ispao nije

Masalah samo nek se radi, pa makar i na "vip" tribini
- Crveni_1922
Sto ti kenjac ne odes sa zategnutim stomakom pa das ruke umjesto sto ovde dangubis i pravis se pametan!!josipmusa je napisao/la:cudo nikom stomak ispao nije![]()
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Crveni_1922 je napisao/la:Sto ti kenjac ne odes sa zategnutim stomakom pa das ruke umjesto sto ovde dangubis i pravis se pametan!!josipmusa je napisao/la:cudo nikom stomak ispao nije![]()
Sta ce debil otici samo se-re preko tastature i nalazi mane u klubu.
@josipmusa
Brisi to ime od ljudine, a i nosi tu sliku profila furdo pacenicka.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hvala našem bRAtu Senad Dzafic koji je na sebe preuzeo troškove nabavke i ugradnje materijala:
Ugradnja betonskih blokova ca. 1.500,00 KM
Nabavka i ugradnja instalacije za vodu ca. 5.000,00 KM
Ugradnja i nabavka limova ca. 5.500,00 KM
Ukupno ca. 12.000,00 KM
Hvala Rođeni!
MUSVDG!
Dao ti bog zdravlja crveni brate,i tebi i tvojoj familiji!
Forzaaaaaaaaa Velež!
Ukupno ca. 12.000,00 KM
Hvala Rođeni!
MUSVDG!
Forzaaaaaaaaa Velež!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Crveni_1922
emil02in je napisao/la:Hvala našem bRAtu Senad Dzafic koji je na sebe preuzeo troškove nabavke i ugradnje materijala:
Ukupno ca. 12.000,00 KM
Hvala Rođeni!
MUSVDG!
Forzaaaaaaaaa Velež!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
StarmoCity
- Kontakt:
Josipmusa tipicni pusiku*ac bivsih uprava. Otidji maloxna stadion pa gdje god pogledas nesto se radi dok ti lupas gluposti.
hjoj al' se love ko moljci na svilu
**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub
Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub
Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Cestitamjosipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu![]()
![]()
![]()
#musvdg
@josipmusa (kako je cudno napisati ovo ime a obracam se smecu poput tebe) Pitas gdje je lova...odes u Bijeli bar pa postavis to pitanje ? Stani ispred Tane ,Mute Škore pa ih isto pitaj.Lajes na ove ljide sto su sada u upravi a nevidis da bas oni rade ispravno i transparetno..Bola napravili su u ovako kratko vrijeme sto ni jedna uprava nije u zadnjih 20 godina ...Kazes federalci....Da nije njih klub bi se izgasio ..Vec haj ti u Bijeli bar i dobro posisaj ko sto si do sada sisao
MUSVDG
Imas krov i na Kosevu i pod BB i u Bijeljini,nemoj nebuloze pitati,cini mi se da je do sada bilo dvjesto pokrivenih mjesta uslov...ne znam da li je i za iduću sezonu isto.josipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu![]()
![]()
![]()
Ti samo mozes sra.ti preko interneta i tjt,imas sve transparento objavljeno i nemoj vise kenjati..
Zajedno gradimo evropski VELEŽ
MUSVDG
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.