kolezeljovac je napisao/la:Sto se tice ovih koji nesto govore vezi $indikalca, Bakrač je dobar jedino s njim u tandemu, s Rodinom nikako, ko dolazi na treninge, i ko je protiv Alollona na Grbavici pazljivo gledao kako su Bakrač kao desni stoper i Rodin kao desni Bek katastrofa stajali... Ne znam je li jos neko od ovih iz foruma bio, ali mi koji smo bili u Gabeli smo vidjeli jer su isto igrali na istim pozicijama, sreca pa Gabela nije nesto aman jaka da to iskoristi. Zato ih necete vidjeti vise, Bogi ce do nove godine biti stoper, a na proljece ocekujte da Bakrac-Rodin s Odom budu novi Bogdanovic-Kosoric tandem.
Bogi je najpametniji igrac, ima apsolutni autoritet, svi ga suigraci postuju, a sam Veca kaze da je najsigurniji kad mu on igra stopera... Bogiju niko u ligi ne moze opepeliti na skok igri, pogotovo kad dolazi sa suprotne polovine... Treba istinu pogledati u oci, pa priznati da je Bogi jedan od najboljih igraca, koji je u godinama, i koji svoju manjkavost u brzini nadomjesti svojim iskustvom, fenomenalnim postavljanjem... I zna ono najbitnije za jednog stopera, a to je da u isto vrijeme dobro gleda prema lopti, a isto tako prati kretnju napadaca....
Znaci pazi genija, zakljucio je da Bakrac i Rodin ne funkcionisu dobro jer nisu dobro izgledali dok je jedan bio stoper a drugi na neprirodnoj poziciji desnog beka

Npr. Engleski selektor na svjetskom je imao jedan od najboljih stoperskih tandema Stones-MAgueire, sreca nije na pripremama probao Stonesa staviti na desnog beka mogao je steci dojam vodeci se vasom logikom da oni ne funkcionisu jer sam siguran da se nijedan od njih dva ne bi snasao na desnom beku i da bi katasrofa stajali jedan sa drugim.A o ovom epu o strasnom Bogicevicu pogledaj ti samo opisa, rekao bi da je u najmanju ruku 50 nastupa za reprezentaciju upisao, to iskustvo, postavljanja, najbolji stoper koji je u godinama ali to nadomjesti iskustvom haha kao da opisuje Chielinija a ne nekog debelog kafandziju sto tu i tamo izbije neku loptu glavom dobro a na iducoj ispadne ko iz tramvaja.
A najjaci su mi ovi lbootomci ala ovaj mocmahala, cuj ne smijes nista reci presvetom Odi...dabogda taj Oda bio pet godina trener i uzeo pet titula ali realnost je da je on daleko od statusa sveca kojem se ne smije nista zamjeriti (kritika nije pljuvanje). Usutkuju kriticare a sutra da izgubi derbi i jos uveze par kikseva prvi bi mu on yebo majku a ja bi ga branio, a ovaj meni nesto kenja ovdje. Klasican mucki prevarant mahalas...