sa ovim majmunima sa koseva nikad ne znas... ono kao na rujevici treba i za horde zla... pa neka pokusaju da bace bakljade na drugi dio tribine ili pokusaju zapaliti stadion...avenija je napisao/la:Udaraju gdje vas najvise boli, postavite led ispred juga i istoka nemojte ispred sjevera da ne bi planuli paneli
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
45515
Prebačeni su ispred juga, uperili ih prema sjeveru da oslijepe na kratko, tako da neće biti u stanju da kresnu baklju.avenija je napisao/la:Udaraju gdje vas najvise boli, postavite led ispred juga i istoka nemojte ispred sjevera da ne bi planuli paneliOsim13 je napisao/la:Vama niko ne uništava nekoliko puta godišnje stadion, zato i imate certifikatavenija je napisao/la:Uhvatila prpa da im ovi opet ne razjebu stadion i led reklame hah, popravice Miske derby je nek gori sve
Ddado je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:derbi da se igra u Antaliji vidjeli bi svog boga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jasno buraz, al onda nek ovi tvoji majmuni skinu etiketu s Hordi, kad i kod vas ima istih džukela. Kad je bio derbi 2015. sve su česme počupali na jugu i bacali među raju na istok.Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bacali vam da se okupateskoroalen je napisao/la:Jasno buraz, al onda nek ovi tvoji majmuni skinu etiketu s Hordi, kad i kod vas ima istih džukela. Kad je bio derbi 2015. sve su česme počupali na jugu i bacali među raju na istok.Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
nagibBeg je napisao/la:Bacali vam da se okupateskoroalen je napisao/la:Jasno buraz, al onda nek ovi tvoji majmuni skinu etiketu s Hordi, kad i kod vas ima istih džukela. Kad je bio derbi 2015. sve su česme počupali na jugu i bacali među raju na istok.Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bahati, bahati Škoro.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Prvo sam debil a sad i majmunRokoko87 je napisao/la:Bahati, bahati Škoro.
A mislio sam da je normala
Nagrdi te frajer opasno, čuvaj se...Osim13 je napisao/la:Prvo sam debil a sad i majmunRokoko87 je napisao/la:Bahati, bahati Škoro.
Šta bi nam radili da nismo svjesni njihove kvalitete.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisam se tebi obraćao. Osim ako ti nisi jedan od majmuna koji trgaju stolice na svim gostovanjima.Osim13 je napisao/la:Prvo sam debil a sad i majmunRokoko87 je napisao/la:Bahati, bahati Škoro.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nagibBeg je napisao/la:Bacali vam da se okupateskoroalen je napisao/la:Jasno buraz, al onda nek ovi tvoji majmuni skinu etiketu s Hordi, kad i kod vas ima istih džukela. Kad je bio derbi 2015. sve su česme počupali na jugu i bacali među raju na istok.Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Čupali česme, morali se dužnici negdje ogrebati.Patria je danas objavila listu od 25 najvećih dužnika za vodu u Sarajevu na kojoj se nalazi i FK Željezničar.
Tako prema ovom dokumentu FK Željezničar duguje 81.122 KM,
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Baš jbt, sreća pa smo realni...Rokoko87 je napisao/la:Nagrdi te frajer opasno, čuvaj se...Osim13 je napisao/la:Prvo sam debil a sad i majmunRokoko87 je napisao/la:Bahati, bahati Škoro.
Šta bi nam radili da nismo svjesni njihove kvalitete.
Šta smo to česme bili dužni
Slazem se 100%Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Drago mi je da nas ima jos normalnih.
Zato mi je krivo sto proglasismo legendom ono smece koje je dok je gorjela svetinja slavilo sa onima koji su je zapalili i radovalo se njihovim pobedama.
A vala mogli smo naci i trenera koji nije nosio uniformu onih koji su palili i rusili.
Ziv i zdrav da si mi.
vaznonije je napisao/la:Slazem se 100%Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Zato mi je krivo sto proglasismo legendom ono smece koje je dok je gorjela svetinja slavilo sa onima koji su je zapalili i radovalo se njihovim pobedama.
A vala mogli smo naci i trenera koji nije nosio uniformu onih koji su palili i rusili.
Ziv i zdrav da si mi.
Ti jedini jos uvijek gajis istinsko hrvatstvo na grbavici, dok je takvih bit ce i zeljevaznonije je napisao/la:Slazem se 100%Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Ziv i zdrav da si mi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja samo ne bjezim od istineRigoletto je napisao/la:Ti jedini jos uvijek gajis istinsko hrvatstvo na grbavici, dok je takvih bit ce i zeljevaznonije je napisao/la:Slazem se 100%Ddado je napisao/la:Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
Ziv i zdrav da si mi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sutra treba stadion sacuvat
Rezultat
I x je nama dovoljan
Rezultat
I x je nama dovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.