ovo za ivicu sto je napisao je 100% tacno. ako sam ja papak zbog toga onda OKDdado je napisao/la:Bihuzur, zar si i ti toliki papak?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- svrakino1921
- Kontakt:
Skoro znas li u koliko je sutra derbiskoroalen je napisao/la:Nisam se tebi obraćao. Osim ako ti nisi jedan od majmuna koji trgaju stolice na svim gostovanjima.Osim13 je napisao/la:Prvo sam debil a sad i majmunRokoko87 je napisao/la:Bahati, bahati Škoro.
A mislio sam da je normala
Treba napraviti dogovor! Nek Oda ne granatira zdenku ili nesto slicno da ga ne ponese po navici, a horde da ne bacaju baklje i ne ostete led reklame.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti cu razocaran ako ne bude sranja. Onda to nije to.
Jel istina da su skretničari počupali česme po Koševu da nose na Grbavicu, a onda se sjetili da im je voda isključena pa pobacali.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bice navodno pun jug, ne moze vise sranja na jednom mjestu biti nikako.tuzlak1987 je napisao/la:Biti cu razocaran ako ne bude sranja. Onda to nije to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Derbi izmedju Zeljeznicara i Sarajeva igra se u Atalanta:15h
Životni saputnik! 1921
Pa ako ovi u kavezu budu dobro pregledani neće.tuzlak1987 je napisao/la:Biti cu razocaran ako ne bude sranja. Onda to nije to.
Štekaće sa Sarielom u pakaš baklje pa će svašta s njima raditi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jeste ja sam tus mazno ponio kuci,dobar mlaz pravo,ko hoce da proba mogu ga poprskat imam i sampona.
volite vi nas mlaz a?Alipasino je napisao/la:Jeste ja sam tus mazno ponio kuci,dobar mlaz pravo,ko hoce da proba mogu ga poprskat imam i sampona.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako do 70te minute bude 2+, 3+ za nas... Od Hordi divljaka je svasta ocekivati....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sreća pa gubimo, mirni smo sa te strane.
No svakako treba išarafati sve stolice i tribinu oblijepiti najlonom, da ne štete beton
KAVEZ!
No svakako treba išarafati sve stolice i tribinu oblijepiti najlonom, da ne štete beton
KAVEZ!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sefer Halilovic licno da pregleda na ulazu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
To bi bio veliki sok za naseg Odu.plavalokomotiva je napisao/la:Sefer Halilovic licno da pregleda na ulazu
- plavalokomotiva
- Kontakt:
nebi
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Nece biti nikakvih ostecenja na stadionu, samo ne treba dati Odi blizu oklopnih vozila!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Postaviti kamere, identifikovati prestupnike i namarati ih pendrekom po bubrezima!
A banovati sve ove botove što opet prizivaju retardirane rasprave.
A banovati sve ove botove što opet prizivaju retardirane rasprave.
Nigdje veze dede mi ova zayebancija o Odi...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Seljadija mrtva.Rokoko87 je napisao/la:Nigdje veze dede mi ova zayebancija o Odi...
1921
kolezeljovac je napisao/la:Ako do 70te minute bude 2+, 3+ za nas... Od Hordi divljaka je svasta ocekivati....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.