FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2018, 19:51

MortemHz je napisao/la:
Molim te mozes li postaviti klip , ono navijanje iz B.Luke "hebem Borac,hebem B.L.,ljutu krajinu(ne misli se na Bihac i Cazin)....Ne mora sad , poslije derbija .HVALA
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 20:18

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Molim te mozes li postaviti klip , ono navijanje iz B.Luke "hebem Borac,hebem B.L.,ljutu krajinu(ne misli se na Bihac i Cazin)....Ne mora sad , poslije derbija .HVALA
Snimano je peglom ali evo ako ne smeta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2018, 20:33

[quote="MortemHz"]

HVALA TI . :tokralju: :thumbup:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 avg 2018, 20:52

MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Snimano je peglom ali evo ako ne smeta

Kakva ekipa na tribini :bow:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 avg 2018, 21:16

Vidim dosta se raspravlja o Husrefu sa razlogom naravno, i meni je pao u ocima pogotovo nakon ovog davanja krivice mladim fudbalerima, a isto to nikad nije uradio i javno prozivao ove starije igrace, ali ipak da se ja pitam ostavio bih ga do kraja sezone, pa da jednom zauvijek razbijemo taj mit da li je Husref "jedini" koji moze voditi Sarajevo. Ukoliko bi uzeo neki trofej treba ga podrzati i produziti mu ugovor ali u suprotnom mu treba udariti dozivotnu tarabu na mjestu sefa strucnog staba, a za neku drugu poziciju u klubu treba uvijek imati mjesta ako je zeli naravno. Sada ne bih volio promjene na trenerskom mjestu jer znamo svi vise napamet sta nas ceka, ukoliko trener bude stranac odmah prica kako on nije selektirao ekipu i prosao pripreme sa istom, a sa druge strane ako to bude Dzeno Uscuplic nakon jednog dva kiksa ovde ce tema bit njegov vokabular i gestikulacije.
Sto se tice nas koji sutra idemo dole neka nam je sa srecom i nadam se da cemo se konacno sa Grbavice vratiti pjevajuci :njanjanja:

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 14 avg 2018, 21:23

Zna li neko koliko je ulaznica prodano? Za nas dio naravno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 21:30

Vaha1946 je napisao/la:Zna li neko koliko je ulaznica prodano? Za nas dio naravno
Drug je kupio oko 6 i bilo je 530 meni se čini pa sad.. vidim da je uNbx stavio da je prodano 470 oko 4 sata.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 14 avg 2018, 21:39

Oko 700 ulaznica.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 14 avg 2018, 21:40

MortemHz je napisao/la:
Vaha1946 je napisao/la:Zna li neko koliko je ulaznica prodano? Za nas dio naravno
Drug je kupio oko 6 i bilo je 530 meni se čini pa sad.. vidim da je uNbx stavio da je prodano 470 oko 4 sata.
Ok, hvala :thumbup:

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 14 avg 2018, 22:09

Daj hoce li iko izaci sa informacijama, kada se krece,i odakle sutra prema krmetnjaku, ima li iko ikakvih informacija. Malo je ovo neozbiljno
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2018, 22:20

Kiks1 je napisao/la:Daj hoce li iko izaci sa informacijama, kada se krece,i odakle sutra prema krmetnjaku, ima li iko ikakvih informacija. Malo je ovo neozbiljno
Sa zvanicne stranice kluba
Predviđeno je da okupljanje navijača FK Sarajevo bude na Mostu Suade i Olge ( Vrbanja most ) u 16:30h a polazak na utakmicu u 17:15h. Ulazak na stadion za navijače FK Sarajevo biće moguć u periodu između 18 i 19 sati nakon čega se kapije za sektore B5 i B6 zatvaraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 22:30

Da li je moguće da će ljudi zatvoriti kapije sat i 15 minuta do početka utakmice?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 avg 2018, 22:31

robertkosar je napisao/la:Stvarno mi se ovaj covjek sve vise i vise gadi. Iz dana u dan ponavlja ko papagaj da je pidro pogresio i mi primili gol. Usro moj nemas ni ljudskosti ni pedagogije. Maldom igracu umjesto da pomogne i ohrabri ga da nastavi jos jace i bolje ovaj mu ubija i moral i znanje. Pa koliko je puta ova karikatura od trenera pogrijesila i ujo vuk magarca. Ako citas ovaj forum ostavi se momka magarce stari :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ps: Mozemo dobit selju ali ovaj trener je totalno izlapio :salut:
Gadis se i ti meni sve više i više pa ne s*rem svaki dan kao ti, ponavljas se iz dana u dan magarcino jedna.
Ovo pod ps ako dobijemo selju nece te bit dva-tri dana pa ces nastavit svoje njakanje i ponavljanje, opra nas ba na ruke, ne prestajes.. svi razumijemo da ga mrzis ima godina.

Daj da otjeramo ona go*na iz uprave pa budi ti trener kad si vec tako namazan i strucan, necu da gledam reprize i da se vrtim u krug. Necu da udaram na Husrefa, Calu, Dzenu itd. radi smradova koji ih ukopavaju na sve moguce nacine.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 avg 2018, 23:05

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 avg 2018, 00:07

StariGrad071 je napisao/la:Da je pidro ispratio ne bi bio gol. Greska hebiba i pidre, stim da je podrina gora jer je njegov igrac dao gol nakon sto je bukvalno prestao trcati. Tek nakon ovih analiza vidis kolko mi zapravo ne znamo o fudbalu.
Nesposobna uprava je uvalila vruc krompir Husrefu.Stari Husref nikad ne bi pristao na neka uslovljavanja,pa i ta da igraju Akademci(po meni jedini ispravni put-Akademija).Ovo jeste mozda najbolji roster igraca u FKS koje ce voditi Husref,ali ni blizu onom koji bi zadovoljio navijace.Razumijem i Husrefa,ima pozitivno misljenje o sebi i neki odnos pob./poraza,a i nagrada u vidu plate je mamac.Uprava nije dovela ni jednog igraca ala Jajalo,to je neoprostivo ,ako zelimo bez puno natezanja osvojiti PL.Uprava produzila Halila koji zabije svaku 5,Krste nikakva prevaga,Sisic go i 2-3 asis.Rahmanovic(kojeg gotivim)kad hoce vrh,Adukor isto Rahmanovic ,Stanojevic izgubljen.Bez ovih vedeta ne mozemo ocekivati lagane pobjede.A njih Musemic ne moze natjerati da igraju konstantno ,odnosno daju max.Po meni najbolje igrali zadnjih pola sata u Italiji,Bijeljini i sad 20 min.protiv GOSKA,eto i Mladosti.Uvijek na terenu bio HANDZIC.Uprava je dovela ovih 5-6 hoce-nece.Ma nema neces svaku morate igrati i pobjediti 3 razlike.Uprava treba da ih uozbilji i u dogovoru sa Husrefom kazne,ako ne dobiju GOSK 3 razlike.Prvo upravu kritikovati(sto umjesto 10 uhljeba)nemaju 3 prava igraca i 3 prosjecna koji ce htjet igrat(morat).Pitanje za Husrefa,sto se nije igralo protiv GOSKA,kao zadnjih 20min.Ostavili bi puno prostora,pa ostavili smo i nismo primili,a da smo malo koncetrisaniji bili i igrali svih 90 kao zadnjih 20 dali bi 5 ,a primili 2.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 15 avg 2018, 01:42

------Ahmetovic-----
Velkoski-------Halilovic
-----Rahmanovic-----
---Crepulja--Adukor--
Pidro-Muja-Dupi-Hebib
------Kovacevic------

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 avg 2018, 02:17

Jaran mi rece da je bio u cetnicima tenkista, pa reko da ciganima pokazemo ko im je onaj cumez zapalio

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 avg 2018, 02:20

Nemoj tako, kod njih su sve muslimani od tife, krčme do Ode
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 02:27

Pitar6785 je napisao/la:Jaran mi rece da je bio u cetnicima tenkista, pa reko da ciganima pokazemo ko im je onaj cumez zapalio
Nije Milomir, Momir Odović je bio tenkista koji se spominje u ratnim zapisima. Njihov trener je pobjeg'o u Srbiju 1993. i vratio se poslije rata. U ratu učestvovao koliko i ja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2018, 07:13

MortemHz je napisao/la:Da li je moguće da će ljudi zatvoriti kapije sat i 15 minuta do početka utakmice?
Ma jok, bitno je samo da se korteo sprovede, kako bi ljudi na istok mogli uci...

Naravno, ako imas kartu morat ce te pustiti i na poluvrememu :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, mnon46, ubipara i 67 gostiju.