FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li se koliko je karata prodato
ja danas uzeo istok, 488 broj karte.svrakino1921 je napisao/la:Zna li se koliko je karata prodato
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ja očekujem nekih 6-8 milja, ne vjerujem da će ići ispod ili preko.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo da se ogradim od ovih "novih" posto sam i ja frisak.
Bezrezervna podrska Milomiru Odovicu pa makar vratio i Jasmina Bogdanovica da igra u paru sa Bogijem.
ODA MAJSTORE
Skeptici samo neka se sjete zadnja dva Odina mandata.Najljepsi fudbal smo tada igrali.Pogotovo zadnji njegov mandat kada smo fakat imali losu ekipu a sta je sve uspio uraditi.Zamalo i titulu da uzme.
TI SI MI SVE NA SVIJETU U SRCU NOSIM TE JA...
Bezrezervna podrska Milomiru Odovicu pa makar vratio i Jasmina Bogdanovica da igra u paru sa Bogijem.
ODA MAJSTORE
Skeptici samo neka se sjete zadnja dva Odina mandata.Najljepsi fudbal smo tada igrali.Pogotovo zadnji njegov mandat kada smo fakat imali losu ekipu a sta je sve uspio uraditi.Zamalo i titulu da uzme.
TI SI MI SVE NA SVIJETU U SRCU NOSIM TE JA...
Voli Bog Zelju svog
Ne kontam nasu upravu nikako
Deklarisani pitar ti sutra sudi utakmicu, a oni sute i nikako da uloze zalbu

Deklarisani pitar ti sutra sudi utakmicu, a oni sute i nikako da uloze zalbu

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta se palite na ove sto seru za Odu,to su neki misevi kojima smeta uspjeh Odin.Dakle odbrana im je odron od Pidre Hebibice a pogotovo Dupovca.Golman ce im se usrat kad mu huknemo sa sjevera Remze mi treba mu tariguza ponijet.Dakle umjesto Sabana Hajdarevic i umjesto Veselinovica Zaimovic ostalo isto ko proslu tekmu.Ako Oda uradi drukcije postujem.Ako nam slucajno sa namjerom budu unistavali stadion,prekinut tekmu dakle nasi nesmiju dalje da igraju dok se tribina ne isprazni a onda im napravit redaljku,razvrat a imam osjecaj ako budu vidjeli da ce zijanit napravice sve da nam stadion ostete.Bude li se to desilo nece vise moc na Grbavicu,car derbija ce nestat a oni nek prebacuju na nas krivnju.
Alipasino je napisao/la:Sta se palite na ove sto seru za Odu,to su neki misevi kojima smeta uspjeh Odin.Dakle odbrana im je odron od Pidre Hebibice a pogotovo Dupovca.Golman ce im se usrat kad mu huknemo sa sjevera Remze mi treba mu tariguza ponijet.Dakle umjesto Sabana Hajdarevic i umjesto Veselinovica Zaimovic ostalo isto ko proslu tekmu.Ako Oda uradi drukcije postujem.Ako nam slucajno sa namjerom budu unistavali stadion,prekinut tekmu dakle nasi nesmiju dalje da igraju dok se tribina ne isprazni a onda im napravit redaljku,razvrat a imam osjecaj ako budu vidjeli da ce zijanit napravice sve da nam stadion ostete.Bude li se to desilo nece vise moc na Grbavicu,car derbija ce nestat a oni nek prebacuju na nas krivnju.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek razvale ako ih ubijemo na terenu, s time bi jos vise pokazali koliko su mali... Steta bi se nekako sanirala, a njihov obraz nikad!Alipasino je napisao/la:Sta se palite na ove sto seru za Odu,to su neki misevi kojima smeta uspjeh Odin.Dakle odbrana im je odron od Pidre Hebibice a pogotovo Dupovca.Golman ce im se usrat kad mu huknemo sa sjevera Remze mi treba mu tariguza ponijet.Dakle umjesto Sabana Hajdarevic i umjesto Veselinovica Zaimovic ostalo isto ko proslu tekmu.Ako Oda uradi drukcije postujem.Ako nam slucajno sa namjerom budu unistavali stadion,prekinut tekmu dakle nasi nesmiju dalje da igraju dok se tribina ne isprazni a onda im napravit redaljku,razvrat a imam osjecaj ako budu vidjeli da ce zijanit napravice sve da nam stadion ostete.Bude li se to desilo nece vise moc na Grbavicu,car derbija ce nestat a oni nek prebacuju na nas krivnju.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- plavousrcu
- Kontakt:
Odi nisam oprostio sto je pristao spasavati guzicu neznalici Misimovicu, ali jadni su ovo pokusaji blacenja. Mora da je Misimovic doveo Bakraca i sad ga treba uvaliti u ekipu. Jadni ste postali. Sutra Krpic i Zec zavrsavaju posao.
Raja znate li kad pocinje prodaja sutra i hoce li biti juga?
-
- Kontakt:
Sutra ce im krpa makar dva komada ugurati 

On je sudija, a to što navija za pitare nije nikakav problem. Pa sudio je i Peljto koji navija za nas.amerosm je napisao/la:Ne kontam nasu upravu nikako![]()
![]()
Deklarisani pitar ti sutra sudi utakmicu, a oni sute i nikako da uloze zalbu![]()
Šta ima da ulažu neke žalbe i kur.ce. Budi prava ekipa pa pobjedi bez obzira ko ti sudio.
Negdje oko pola devet veceras je grmilo na pomocnom terenu Grbavice,Manijaci su navijali kao da je vec tekma pocela,sutra ABD poraz pitara i na terenu i na tribinama........
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
GOAT je napisao/la:
Hahahahahahahahahahaha isti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro ga je skinoLjoZee je napisao/la:GOAT je napisao/la:
Hahahahahahahahahahaha isti
23
- kolezeljovac
- Kontakt:
Goooooooooooolllll za Željezničar. Srijelac gola:
Sulejman KRPIĆ..
Sulejman KRPIĆ..
Sulejman KRPIĆ..
Su-lej-man KRPIĆ..
Željezničar-Sarajevo 1:0
Sulejman KRPIĆ..
Sulejman KRPIĆ..
Sulejman KRPIĆ..
Su-lej-man KRPIĆ..
Željezničar-Sarajevo 1:0
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.