Zbog toga nikad ne bih mogao krv darovati. Cim je vidim, nebesa mi se okrecu oko glave
Ne podnosim ni bolnice, ista stvar
Moderator/ica: insider
Jedno jutro kad sam bio tinejdzer se uspjesno naglo probudim(te hevte sam skroz malo spavao), pojedem samo cokoladu za dorucak, cas psihologije, uciteljica pocela da prica o menstruaciji u tolike detalje i razvuce pola sata. Krv mi bilo gadno pogotovo kad izlazi iz tako osjetljivog dijela tijela. Izdrzim taj vaz neko vrijeme i onda glavom od stol i lahku noc.ASD je napisao/la:Mene nije strah krvi, ali cim pocnem gubiti neku malo vecu kolicinu krvi onesvijestim se, ne znam kako.sljivo je napisao/la:Strah od igle i krvi je neki skriveni djavo. Bio sam jednom sa likom na dwrivanju krvi i koliko je on to nahajpo kontam dace sad dva litra, ono jedva cekam, kad ce to... prva boca i crvena boja i frajer odmah u nesvijest. Konto sam fura nas, problijedio je za tri sekunde a za pet su ga sestre nosale.
Prosle godine sam radio nesto, i slucajno me nesto malo posijece po glavi, kad je krenula krv ici, znao sam sta slijedi.
sljivo je napisao/la:Strah od igle i krvi je neki skriveni djavo. Bio sam jednom sa likom na dwrivanju krvi i koliko je on to nahajpo kontam dace sad dva litra, ono jedva cekam, kad ce to... prva boca i crvena boja i frajer odmah u nesvijest. Konto sam fura nas, problijedio je za tri sekunde a za pet su ga sestre nosale.
koji je q sa italijomFerdo je napisao/la:
Ma moras samo biti osisan na nulu. Stavljaju se manje casice nego na ledja i obicno ih ide pet (dvije gore, po jedna sa strane i jedna straga). Mene uopste nije boljelo.Ramiy je napisao/la: Radio ja skoro na ledjima.
Kako rade na glavi?
Alejkumusselam.Rokoko87 je napisao/la:Meni jednom prst nabrekao, pun gnjoja bio, kad mi je probio medicinski brat ja sam skočio, sve mu po glavi otišlo..
Selam za kobea24, vjernog džematliju i pripadnika plave boje u sutrašnjem derbiju.

E ako on bude branio, onda sam sto posto za vas.Rokoko87 je napisao/la:Daj ba razočarao si me sad...
Ali, nikad drugove svoje..
Donnie Darko je napisao/la:koji je q sa italijomFerdo je napisao/la:
samo još jedan dokaz da na islandu samo gospoda živi

Kosovo ?Ferdo je napisao/la:
Bude radar često na kipovima i tamo kod muzičke. Da se mene pita svaki drugi dan bi po 3-4 barem na svakoj saobraćajnici bila.Sage je napisao/la: Ma da... ili makar da policija koristi radar jos vise po gradu pa da se procuje. Sjecam se da su jedno vrijeme visjeli na pumpi kod merkatora i dole kod novog binga. Skupe se oko auta. Ono gdje si izaso sinoc?- ma na haubu...
cock-er spaniel
BegoneKanye je napisao/la:cock-er spaniel
Zlobnici bi rekli da je on ustvari sledeći stupanj devolucije.Rigoletto je napisao/la:Ti si helco naredni stupanj evolucije homo sapiensaPenaltiky je napisao/la:Ja straha i kurca. Pruzi ruku boc, gotovo.