PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Tacno ga nema od tog posta.
Ljubav je pobjedila.
Nije ga bilo bio je u muriji.
Ljubav je pobjedila.
Nije ga bilo bio je u muriji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Cuj u muriji. Da nije sa fenanom prevozio migrante? 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Jok ba imao nekih parking tiketa
Valjda isto kosio travu pa bilo mokro ostalo mu na cipelama. Drotovi glupi misli prava trava. Zalio mi se bio. Reko hajde proci ce nemoj se sEkirati.

Valjda isto kosio travu pa bilo mokro ostalo mu na cipelama. Drotovi glupi misli prava trava. Zalio mi se bio. Reko hajde proci ce nemoj se sEkirati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
napalila me irma. 2 sahata molio zenu da mi dadne malo mindje i na kraju moro cekati da zaspi da ga pristavim
Jel istina da je Šešelj jedan od osnivača manjejaka?bihuzur je napisao/la:napalila me irma. 2 sahata molio zenu da mi dadne malo mindje i na kraju moro cekati da zaspi da ga pristavim
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Sto joj ba tobe reče da te irma napalila.bihuzur je napisao/la:napalila me irma. 2 sahata molio zenu da mi dadne malo mindje i na kraju moro cekati da zaspi da ga pristavim

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
I ti o zločincimaPenaltiky je napisao/la:Jel istina da je Šešelj jedan od osnivača manjejaka?bihuzur je napisao/la:napalila me irma. 2 sahata molio zenu da mi dadne malo mindje i na kraju moro cekati da zaspi da ga pristavim

A i ovi sto se urinira po njima.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kako se fino sami pronađu ovi iz 80%Goosman je napisao/la:Uriniramo po fks jos od obdanista.
💩💩
-
- Kontakt:
stas od glupana drugo ocekivat neg ovakve mucke provokacije, rat ofo ono a nisu bili ni u projektnoj dokumentaciji kad se sve zbivalo 

-
- Kontakt:
Hamelj, ćantara, ljudska uš, bubašvaba se opet javlja.
Niškoristi ljudskog roda uradi nesto pametno, nestani.
To su ti roditelji cesto govorili,ha?Sariel1987 je napisao/la:Hamelj, ćantara, ljudska uš, bubašvaba se opet javlja.
💩💩
-
- Kontakt:
Zar si toliko nemocan da uplices i clanove porodice u ovu baljezgariju niškoristi?
Hamelju, furdo, gumeno opanče, dijarejo društvenih mreža, glupane
Hamelju, furdo, gumeno opanče, dijarejo društvenih mreža, glupane
To su ti cesto u skoli govori,ha?Sariel1987 je napisao/la:Hamelj, ćantara, ljudska uš, bubašvaba se opet javlja.
💩💩
-
- Kontakt:
HEHE
Koji bijedni pokusaj forumskog Ilije Guzine
Bujrum sto bi rekli CV na uvid, doduse kad se sjetim i krac me zaboli, pati hamelju pati
Osjetis li bol?
De se jos malo sagni
Koji bijedni pokusaj forumskog Ilije Guzine
Bujrum sto bi rekli CV na uvid, doduse kad se sjetim i krac me zaboli, pati hamelju pati

Osjetis li bol?

-
- Kontakt:
Ti to prdje sindjelicu misoo ti to prdje pa se upiŠoooo
Dobro jutro pobjednicima današnjeg derbija i naše jadne lige, mojoj braći Željovcima, govedu i ostaloj bagri.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pricaj bre spanski,da te ceo svet razumeOsim13 je napisao/la:Dobro jutro pobjednicima današnjeg derbija i naše jadne lige, mojoj braći Željovcima, govedu i ostaloj bagri.

💩💩
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 29 gostiju.