PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Osim13
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:11

Rokoko87 je napisao/la:Tobe nas pošamarao, kralj photoshopa :lol:
Ponos i dika pdf-a rekordera :urnebes: :bow:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 15 avg 2018, 15:11

slika
1921

sabanovic
Kontakt:

Post Postao/la sabanovic » 15 avg 2018, 15:11

Sta vam je plava braco sta ste se husrali da cemo zijanit nisam valjda ja jedini optimista da ih nekako mozemo dobit pa nije sarajevo nikakva ekipa aman zaman nedavno su primili osam komada sta vam je ko da igramo protiv barcelone mozda jesu jaci al u boziju pomoc moze zalutat kakav odbijanac da ih uzmemo 1 0 sa srecom i samo hrabro
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2018, 15:11

bihuzur je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ali kako ponosno postavi tekst, k'o ono 'e sad sam vas'. :lol:

Pa je l' moguće. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nemoj ga bolan, starost je to, senilnost, dobar je Tobeti, glavna maskota teme uz bif teka :)
i ovaj vas izmislja :lol: :lol: :lol:

slika
Da ne bi režima, bila bi titula manje Tobeeeti :rol: :rol:

FKS politički isprdak :bow:
Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:13

sabanovic je napisao/la:Sta vam je plava braco sta ste se husrali da cemo zijanit nisam valjda ja jedini optimista da ih nekako mozemo dobit pa nije sarajevo nikakva ekipa aman zaman nedavno su primili osam komada sta vam je ko da igramo protiv barcelone mozda jesu jaci al u boziju pomoc moze zalutat kakav odbijanac da ih uzmemo 1 0 sa srecom i samo hrabro
??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2018, 15:14

I onda u pokušajima da se izvadi ispadne još gluplji. :urnebes: :urnebes: deja vu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 15:16

Raonffa je napisao/la:
Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
SUD JE UTVRDIO!!!!!

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2018, 15:17

Joj karikature. :urnebes: :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 15 avg 2018, 15:18

Gotovo je, pogubio se skroz. :urnebes:
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:19

:urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2018, 15:19

bihuzur je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

SUD JE UTVRDIO!!!!!

slika
Jesi ovo u notepadu pisao? :rol: :rol:

Šalu na stranu, režimski klubovi kakav je bio FKS su bili zaštićeni od strane sistema, tako je ova namještena titula 80tih prošla nekažnjeno, kao i onda kada se liga širila da ne bi ispali u niži rang.

Već rekoh, režimski klub i politički isprdak, hejbet nečasnih radnji koje su prošle nekažnjeno zbog sistema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 15:21

Virtu4l je napisao/la:I onda u pokušajima da se izvadi ispadne još gluplji. :urnebes: :urnebes: deja vu
Postao/la Virtu4l
Rezultati mog pisanja na ovom forumu se jasno vide.
zvanicno najgluplji :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:22

- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 15 avg 2018, 15:23

Udbaske picke. :cool:
1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2018, 15:23

E baš ga svi isprskaše danas :rol:

Odoh na pivu, nemojte ga puno više :kafa:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 15:24

vi prscete ko sto su i srbi dobili boj na kosovu :lol: :lol: malo vam nestalo teksta a? hajd sad trcite gazdi na raport :lol: :lol: :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:25

Stanite u red vi koji ga niste poprskali, ima ga dovoljno za sve.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 15 avg 2018, 15:26

Evo paket maramica, de, obrisi spermu i urin s lica. :lol:
slika
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2018, 15:28

Polomi se mučenik da se opere. :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 avg 2018, 15:30

Ddado je napisao/la:Evo paket maramica, de, obrisi spermu i urin s lica. :lol:
slika
slika
Bolje ove, ATALANTA X 9.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.