Ma yebo zdenku vidis da brat gore hoce Sabru da napuniMortemHz je napisao/la: Da napunimo zdenku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ko je Zdenka ? Da li je bolja od nase Sabre ?pasica je napisao/la:Ma yebo zdenku vidis da brat gore hoce Sabru da napuniMortemHz je napisao/la: Da napunimo zdenku![]()
![]()
Ma vlahinja neka nisam je ni ja vidio, al ‘dje ce ko sa Sabromkengur je napisao/la:Ko je Zdenka ? Da li je bolja od nase Sabre ?pasica je napisao/la:Ma yebo zdenku vidis da brat gore hoce Sabru da napuniMortemHz je napisao/la: Da napunimo zdenku![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da Husref ima malo muda i da ne igra uvijek ista ekipa, pa mjesto Ahmeta ubaciti Handzica, da se rovi sa njihovom odbranom i onda od 70te (ovisno od rezultata) ubaciti svjezeg Ahmeta 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogledaj nas...

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kovac
Saban limeni (sofrenac ako je tu i moze igrat) mujakic pidro
Resic adukor rahmanovic tetovaza
Handzic ahmetovic
Napast sirotinju
Saban limeni (sofrenac ako je tu i moze igrat) mujakic pidro
Resic adukor rahmanovic tetovaza
Handzic ahmetovic
Napast sirotinju
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moze se prijatelju ,ako ima volje .Ima nacina sigurno.Akademija je i zamisljena da okupi najbolje iz BiH.Evo kako.Najbolji igrace konkurenata privuces uslovima i parama(kao onog momka iz Zelje).Ali se ne smije javnokritikovati mlad fudbaler(ok je skrenuti paznju i ukazati na gresku,ali nasamo ili na treningu).Ovo sa Kovacevicem, Pidrom, Mujakicem je pokazatelj mladim talentima da ce dobiti priliku.Ali ova uprava ne moze izabrati adekvatnogdirektora,jer treba uhljebit rodjake ili taldjije.Ubjedljivo najbolji strucnjaci trebaju biti u Akademiji i sa primanjima vecim od trenera prve ekipe nebitno kako se zvao.Napomena:AKADEMIJA NIJE ZASLUGA OVE UPRAVE ISTO KAO I KAMP.Zasluga ove uprave su ovi stranci i uhljebi "hoce-nece".alacious je napisao/la:Drug moj, jako je teško odigrati 2 sezone zaredom sa nekom ludom gol razlikom, a kamoli da svaka bude takva. Ne može svaka generacija biti ista niti može svaka generacija izbaciti 2,3 ili 4 dobra igrača u prvi tim.
Uzmi za primjer mlađe košarkaške selekcije naše domovine. Poslije Muse i ekipe tajac. Skoro pa nemoguće je utjecati na to...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nisu, vidi se po rezultatimaPitar6785 je napisao/la:Jesul oni doveli direktora za akademiju?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Cuj nemoze, moze brate bit svaka generacija zlatna koka ako dodes na trening ako si strucan vidis da je ova generacija truhla odes u mostar na grbavicu i cardif **** me boli gdje dovedes 6-7 najbolji i opet imas igrace. Valjda je tan reko da akademija ima otverenu cekovnu knjizicu.
Stedi na seniorima nemoj stedit na mladim kategorijama mater mu **** ako hoces da budemo samo izdrzivi
Tan out
Sabrina na dick then out
Ihtijarevic out visoko
Fuck MALEZIA AND TAN
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Do sada smo najbolje i najljepse igrali kad je on na terenu. Mislim da ga se i komsije boje.Volio bih Handzica vidjeti od pocetka pa do zutog kartona(najmocniji igrac FKS trenutno).Taj se ne stedi.Bas ga gotivim isto kao Akademce.ElCartel11 je napisao/la:Da Husref ima malo muda i da ne igra uvijek ista ekipa, pa mjesto Ahmeta ubaciti Handzica, da se rovi sa njihovom odbranom i onda od 70te (ovisno od rezultata) ubaciti svjezeg Ahmeta
Naj vise mrzim nas mali mentalitet i zadovoljsrvo sa malim stvarima. Mi smo drzava iz rata nas kradu stranke zaposljavaju stela za ovo stela za ono. Nemozemo mi imat 10000 u prosjeku ljudi slabo zaraduju, nemozemo imat 11 benka jer smo siromasna drzava nemamo para, nemozemo imat A KLASU STADIONA jer nemamo budzet. Moze **** makedonija kosovo slovenija imaju ovo sve 100x na kvadrat. Nemoze zato kao sto je neko gore napiso unas se uvjek radi nekako bez volje zelje zara za uspjeh. Sve neki metilji.
Uzmes milion maraka kupis sve sto ima u bosni da valja i jednim metko silujes dvije zene. Dobijes kvalitet ostetis protivnike tebi dobro njima lose i to radis 6-7 godina dok ne bankrotiraju ostali i onda ti ko josip broz tito karas nevadis vratio investirano = dinamo iz zagreba.
Ako citaju ovo igraci ako pobjedite danas ja vam halalim 8 od atlante i bicu uz vas 100% sve do kraja prvenstva. Pokazite malo razumjevanja prema nama navijacima donestenam bar malo srece satifikacije. Znamo mi da vecini vas FK SARAJEVO nista neznaci samo firma gdje zaradujete nezaradenu platu za porodicu al daj te nam razlog da vas bar ne mrzimo da vas volimo nemozemo jer igrate ko picke i na nacin kao sto sam naveo koda radite u GP PUT-u
Uzmes milion maraka kupis sve sto ima u bosni da valja i jednim metko silujes dvije zene. Dobijes kvalitet ostetis protivnike tebi dobro njima lose i to radis 6-7 godina dok ne bankrotiraju ostali i onda ti ko josip broz tito karas nevadis vratio investirano = dinamo iz zagreba.
Ako citaju ovo igraci ako pobjedite danas ja vam halalim 8 od atlante i bicu uz vas 100% sve do kraja prvenstva. Pokazite malo razumjevanja prema nama navijacima donestenam bar malo srece satifikacije. Znamo mi da vecini vas FK SARAJEVO nista neznaci samo firma gdje zaradujete nezaradenu platu za porodicu al daj te nam razlog da vas bar ne mrzimo da vas volimo nemozemo jer igrate ko picke i na nacin kao sto sam naveo koda radite u GP PUT-u
Mislim da bi veceras Hus napravio potez koji bi vratio vjeru u njega ,kada bi izmjesao sastav,pa u prvu postavu gurnuo Resića i Hareta...
Ševkija je iako mlad igrač mnogo školovaniji od Šišića i ono što bi on mogao odigrati veceras moglo bi i prelomiti meč...
Ako sve ostane kako je i bilo,mi se tu nemamo sta nadati jer je taktika vec snimljena i evo danima je na pomocnom terenu uigravaju kako bi zatvorili krilne prodore...
Ševkija je iako mlad igrač mnogo školovaniji od Šišića i ono što bi on mogao odigrati veceras moglo bi i prelomiti meč...
Ako sve ostane kako je i bilo,mi se tu nemamo sta nadati jer je taktika vec snimljena i evo danima je na pomocnom terenu uigravaju kako bi zatvorili krilne prodore...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Naj vise mrzim nas mali mentalitet i zadovoljsrvo sa malim stvarima. Mi smo drzava iz rata nas kradu stranke zaposljavaju stela za ovo stela za ono. Nemozemo mi imat 10000 u prosjeku ljudi slabo zaraduju, nemozemo imat 11 benka jer smo siromasna drzava nemamo para, nemozemo imat A KLASU STADIONA jer nemamo budzet. Moze **** makedonija kosovo slovenija imaju ovo sve 100x na kvadrat. Nemoze zato kao sto je neko gore napiso unas se uvjek radi nekako bez volje zelje zara za uspjeh. Sve neki metilji.
HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bolje reci Tararu Sisicu Handzicu.. Pogodite go klocevi !Benkara21 je napisao/la:HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
A taktike se uigravaju u predsezoni i ocigledno se uigravala 4231 tako da necemo vidjeti drugu.
Nek si ti meni ziv i zdrav...robertkosar je napisao/la:ZA simidobar!!!
Pozzz druze puno srece i veselja na sugavici. Izvini na ono stari M... malo sam se salio![]()
![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ima i toga ,ali nemoj Handzica vjerovatno je najuspjesniji na Balkanu po efikasnosti (golovi,asis/min provedenim na terenu)ade43 je napisao/la:Bolje reci Tararu Sisicu Handzicu.. Pogodite go klocevi !Benkara21 je napisao/la:HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
A taktike se uigravaju u predsezoni i ocigledno se uigravala 4231 tako da necemo vidjeti drugu.
usrefu se sve poklopilo..azmirovci gube 2-0, jos veceras nasi kad popuse on dobija otkaz i lovu i moze kod sisoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.