BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ovacije Kloppu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Tako je govorio Zaratustrai onda kad dodjes kuci na miru odgledas snimak i to onako opusteno s obzirom da si u medjuvremenu saznao da smo dobili sa 2-0
RespectČestitke ovoj zaista sjajnoj skupini forumaša, navijača Borussije.
Imao sam neki osjećaj da ćemo dobiti, i et' tako se desi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Bayernovci su vecinom dostojanstveni.
Zato ih nikad ne zezam ni kad u finalu LP igraju.A kamoli kad su ovakvom belaju.
Jedino sto Hoenesa ne mogu svariti.Ali to me pravi Bayernovci i te kako i kuze.
Zato ih nikad ne zezam ni kad u finalu LP igraju.A kamoli kad su ovakvom belaju.
Jedino sto Hoenesa ne mogu svariti.Ali to me pravi Bayernovci i te kako i kuze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare_BvB je napisao/la:Tako je govorio Zaratustrai onda kad dodjes kuci na miru odgledas snimak i to onako opusteno s obzirom da si u medjuvremenu saznao da smo dobili sa 2-0, a đe ću sad nać' snimak.
![]()
RespectČestitke ovoj zaista sjajnoj skupini forumaša, navijača Borussije., i zahavle svim navijačima Baye što su dostojanstveni
![]()
Imao sam neki osjećaj da ćemo dobiti, i et' tako se desi.....Bayo je imao svoje šanse i nije ih iskoristio, a mi svoje jesmo (zaključujem čitajući komentare na obe teme).....
Eto vidis kako sam ti sve rekao...nisi se morao brinuti jucer.Zaboravio sam ti reci strijelce ali bice drugi put
Hvala @geronimo ...a i bio je red da i mi jednom slavimo u mecevima sa Bayern-om
Napokon smo dobili veliki Bayern ... Evo za sve nase Dortmundovce vjerne, najvjernije navijace na svijetu link da sebi skinu citavu utakmicu pa da mozete gledat i uzivat kad pozelite
Evo link:
http://forum.rojadirecta.org/showthrea ... cdef33dc8c
Evo link:
http://forum.rojadirecta.org/showthrea ... cdef33dc8c
BvB Echte Liebe !!!
Bravo vasoj ekipi i svaka vam cast !
Ako ovako ostane nadam se da vi uzimate BL jer ako ovako nastavite igrati zasluzili ste to !
Ako ovako ostane nadam se da vi uzimate BL jer ako ovako nastavite igrati zasluzili ste to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
De te mi par pjesmi BVB-a sa yt-a ako nije problem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Inter prati Schmelzera barem tako pisu
... Bilo to tacno ili ne, to nam pokazuje svima u kakvoj je formi Schmelle i kako je dobar igrac ...
BvB Echte Liebe !!!
Damir_BvB je napisao/la:Inter prati Schmelzera barem tako pisu... Bilo to tacno ili ne, to nam pokazuje svima u kakvoj je formi Schmelle i kako je dobar igrac ...
Ne bi me cudilo...sigurno jedan on najboljim mladih bekova na svijetu. Sto se tice ove pozicije,ima nade da ce Dede biti spreman za PSG kuci ... Schmelzer nema pravo nastupa poslije onog crvenog kartona...
@Portillo
Da ne kvarimo bezveze forum...lakse je tebi ukucati na youtube "BvB songs" ili nesto slicno ...
Grossonja (gripa) neće biti u timu Elfa za meč protiv Turske u okviru kvalifikacija, a upitan je i njegov odlazak na gostovanje u Kazahstan...
Sinoć je odigran prijateljski meč protiv petoligaša RW Essena na njihovom terenu, u kojem je kombinovani sastav BVB-a slavio pobjedu rezultatom 2-1, uz golove Santane (14') i Fuelnera (40')...Izgleda da je nepotizam uzeo zamah i u redovima BVB-a, jer je Klopponjin sin, Marc, sinoć odigrao cijelih devedeset minuta na poziciji desnog beka.
...Loša vijest je da se Hajnal lakše ozlijedio na zagrijavanju, pa nije nastupio sinoć, iako je trebao započeti meč...
Sinoćnji sastav BvB-a: Langerak - Klopp, Santana, Hummels (46. Cenik), Schmelzer (46. Selmani) - Bender (46. Eggert), da Silva - Schnier (34. Boztepe), Öztekin, Feulner - Le Tallec
Zbog reprezentativnih obaveza slijedećih 8 igrača nije na raspologanju Klopponji u narednim danima: Jakub Blaszczykowski, Robert Lewandowski i Lukasz Piszczek - Poljska; Nuri Sahin - Turska; Neven Subotić - Srbija; Shinji Kagawa - Japan; Daniel Ginczek i Lasse Sobiech - Njemačka U21...Pored Grossonje, zbog gripa ni Gotze vjerovatno neće igrati za Njemačku U21 selekciju u meču protiv Ukrajine...
Sinoćnji sastav BvB-a: Langerak - Klopp, Santana, Hummels (46. Cenik), Schmelzer (46. Selmani) - Bender (46. Eggert), da Silva - Schnier (34. Boztepe), Öztekin, Feulner - Le Tallec
Zbog reprezentativnih obaveza slijedećih 8 igrača nije na raspologanju Klopponji u narednim danima: Jakub Blaszczykowski, Robert Lewandowski i Lukasz Piszczek - Poljska; Nuri Sahin - Turska; Neven Subotić - Srbija; Shinji Kagawa - Japan; Daniel Ginczek i Lasse Sobiech - Njemačka U21...Pored Grossonje, zbog gripa ni Gotze vjerovatno neće igrati za Njemačku U21 selekciju u meču protiv Ukrajine...
Hare_BvB je napisao/la:Sinoć je odigran prijateljski meč protiv petoligaša RW Essena na njihovom terenu, u kojem je kombinovani sastav BVB-a slavio pobjedu rezultatom 2-1, uz golove Santane (14') i Fuelnera (40')...Izgleda da je nepotizam uzeo zamah i u redovima BVB-a, jer je Klopponjin sin, Marc, sinoć odigrao cijelih devedeset minuta na poziciji desnog beka.![]()
...Loša vijest je da se Hajnal lakše ozlijedio na zagrijavanju, pa nije nastupio sinoć, iako je trebao započeti meč...
Ne kontam cemu nastupi Hummelsa i Bendera...posebno Hummy se zalio na umor poslije meca sa Bayern-om...Schmelzer nece igrati protiv PSG-a pa ce i imati malo odmora...
Ovo je manje-više bila trening sesija, nego meč nekog posebnog natjecateljskog karaktera.
....Ma Klopponja organizo'vo samo da svog malog oproba.
Sad sam malo protabirio raspored do kraja jesenjeg dijela prvenstva, i vidjeh da imamo još samo 2 jaka protivnika, i to Werder i HSV, a obe tekme igramo doma.
....Imaju tu još gostovanja kod Mainza i domaći meč protiv SAPenheima, a ovo ostalo su slabiji protivnici....Ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli biti i Herbstmeister...
Sad sam malo protabirio raspored do kraja jesenjeg dijela prvenstva, i vidjeh da imamo još samo 2 jaka protivnika, i to Werder i HSV, a obe tekme igramo doma.
Hare_BvB je napisao/la:Ovo je manje-više bila trening sesija, nego meč nekog posebnog natjecateljskog karaktera.....Ma Klopponja organizo'vo samo da svog malog oproba.
![]()
Sad sam malo protabirio raspored do kraja jesenjeg dijela prvenstva, i vidjeh da imamo još samo 2 jaka protivnika, i to Werder i HSV, a obe tekme igramo doma.....Imaju tu još gostovanja kod Mainza i domaći meč protiv SAPenheima, a ovo ostalo su slabiji protivnici....Ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli biti i Herbstmeister...
Samo nek ga gura...ako je naslijedio fanatizam od svog starog onda ne moze da ne valja...taj ce da stize na sve strane
Ma raspored je nebitan po meni...vidis da je liga sva naopaka...jedino sto smo mi pri vrhu i schalke pri dnu...ostalo niko ne bi ocekivao...
Mi smo već odradili 5 protivnika (doduše, L'kusen nas je maltn'o) koji su svrstavani pred početak sezone u gornji dom, te rutinski dobili mečeve protiv novajlija koji znaju biti jako neugodni (to su dokazali već u ovoj sezoni)....Lani smo imali devet poraza: od jačih timova - 2 od Bayerna, 2 od Schalkea, te po jedan od HSV-a i Stuttgarta; a od slabijih - poraze od Mainza, Frankfurta i Freiburga (zadnje kolo)...Pretprošle sezone smo imali samo 5 poraza i to: od Bayerna, Vukojebine, SAPenheima, HSV-a i Stuttgarta...Zaključak je da ne gubimo puno bodove protiv slabijih, i na osnovu prethodne dvije godine, mogu komtno reći, da nam ovih 10 mečeva koje imamo pred sobom do kraja jesenjeg dijela, predstavlja dobar raspored.....Svake godine je liga naopaka dok Bayo ne preuzme kormilo, sjetimo se samo SAPenheima, Herthe, L'kusena lani, Bochuma prije par sezona, Mainza trenutno, etc...adnan24 je napisao/la:Ma raspored je nebitan po meni...vidis da je liga sva naopaka...jedino sto smo mi pri vrhu i schalke pri dnu...ostalo niko ne bi ocekivao...
Možete vi sve utakmice izgubit od ovih "večih" al dobijte ove male i vi ste na konju i to velikom 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Problem nastane kad zagusti, jer većina ekipa se raspadne pod pritiskom nakon dobrog prvog dijela, a primjere sam već naveo....Samo Bayo ove manje bez problema nakanta kad je najbitnije, a ako neko drugi to još uspije, onda imamo neočekivan epilog na kraju sezone, kada Stuttgart ili Vukojebina jame tacnu..GunnerS je napisao/la:Možete vi sve utakmice izgubit od ovih "večih" al dobijte ove male i vi ste na konju i to velikom
Mah, ako vam ne bude povreda i ako imate široku klupu, nadajte se slobodno onda nećem večem. Uostalom, da sam ja trener Borussia D.ja bih zijanio sve kupove a držao bih se lige, jer tamo je najbitnije ostat među prvih 3-4 
Plasman u LP bi bio fantastičan uspjeh, a što se tiče ovih kupova, već smo dobro zagazili, pogotovo u EL, tako da su svi u klubu gladni uspjeha u Europi (barem da prođemo grupnu fazu), a i koja kinta ne bi bila na odmet, jer i nismo baš parali klub u zadnje vrijeme....DFB pokal i nije neko preveliko opterećenje, a i tradicionalno loše prolazimo u tom natjecanju u zadnjih 10-ak godina (izuzetak je finale 2008.)...Klupa je široka i ima tu dosta iskusnih igrača koji odavno igraju u Bundesligi....Mislim da bi primarni cilj trebao sada biti da se klub održi u Top 3 i da izbori LP dogodine, a sve ostalo bi trebalo podrediti tome.GunnerS je napisao/la:Mah, ako vam ne bude povreda i ako imate široku klupu, nadajte se slobodno onda nećem večem. Uostalom, da sam ja trener Borussia D.ja bih zijanio sve kupove a držao bih se lige, jer tamo je najbitnije ostat među prvih 3-4
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 08 okt 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Eh, da, o tome ti govorim. Proć grupe i igrat sa B sastavom, ne umarat glavne igrače previše u El i koliko može. Sve podredit Ligi jer tamo vam je najbitnije da se što duže održite na 2 mjestu, pa možda i bolje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.