NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Svega mi,gledam ovo i pitam se sto to meni trebaspursman je napisao/la:Ovo mogu gledat samo najveći fanatici
SAMO ŠIROKI!
Kovaciccccccccc hajahahha
EDIT: Matic ipak haha
Kakav ubacaj Babica
EDIT: Matic ipak haha
Kakav ubacaj Babica
Zadnja izmjena: Android, dana/u 15 avg 2018, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
- Pantarei79
- Kontakt:
Toooooooooop
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Ja iskreno ne pamtim kad smo zadnji put zabili za pobjedu u nadoknadi hahahOrjuna je napisao/la:Hahaha, počeli smo zabijati u zadnjim minutama...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
volimsiroki
- Kontakt:
Hahhahahahhaha..hvala Gospe draga.
Maticu zivotinjo
Maticu zivotinjo
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Fala k....u ali tuzno ovo izgleda.
Treba ili dovest nekog brutalnog veznjaka, ili Babicu dat playmakersku ulogu ili mjenjat trenera.
Treba ili dovest nekog brutalnog veznjaka, ili Babicu dat playmakersku ulogu ili mjenjat trenera.
Napokon da smo i mi nekog dobili u 90oj, igra dosta losa, al one 3 sanse u prvom poluvremenu se moraju iskoristit!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Takooo jeee,napokon da i mi zabijemo u zadnjoj minuti,imao sam neki osjećaj da ćemo zabiti,hvala qurcu opet smo prvi.Vrijedilo je gledati ovu patnju i na kraju gol.Matiću Bernardo sinjski tornado.
Sad u grad na feštu.
Sad u grad na feštu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Vi sto pisete protiv Pavica stvarno niste normalni.. covjek ima jedan od najslabljih kadara u zadnjih nekoliko godina.. nekad nam je trebalo pola sezone za 4 boda u gostima..
Rezime: 5 kola, 3 pobjede, 2 neriješena, 0 poraza, 10 golova dali, 2 primili, 4 utakmice bez primljenog gola, oba gola primili od Krupe, kad se statistika pogleda to izgleda fantastično,ali igra je na granici lošeg, ima dosta pogrešaka, al dok god osvajamo bodeve dobro je. Obrana nesigurno izgleda, al eto 4 utakmice gola nismo primili, velike zasluge ima i Luka Bilobrk, svaku utakmicu na razini, najbolji golman lige!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Slazem se,dobio je ekipu u ruke ne poslozenu s nespremnim igracima koji tek pomalo nadolaze a trebali bi biti kljucni Dino Dejo Babic..i ovoj ekipi fali jedan stoper i vezni. Sad kad se Turcin ozljedio prakticki do kraja polusezone,ako ima i stranac slobodan dovedi gaMario94 je napisao/la:Vi sto pisete protiv Pavica stvarno niste normalni.. covjek ima jedan od najslabljih kadara u zadnjih nekoliko godina.. nekad nam je trebalo pola sezone za 4 boda u gostima..
Nek smo i mi napokon slavili u gostima i u 90min,koliko se sjecam zadnje slavlje u sudackoj je bilo 2013 kad je Silic zakucao Kosevo u 94'.
Ova ekipa bi trebala rasti sto vrijeme ide,u ponedjeljak napuniti Pecaru i svi na sjever!
Samo jedno ime
- siroki1991
- Kontakt:
Babic fantastican ubacaj ,a Matic nas golgeter iz sjene, trpa ih redovno! Iskupili su se za domaci kiks, sada proslaviti ovo u gradu i idemo dalje do medalje!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.