Šta je to bilo? Ja bila na sjeveru, nemam pojma šta se tamo dešava.Sariel1987 je napisao/la:Niko ne spomenu ni incident sa lozom![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sta je bilo?Sariel1987 je napisao/la:Niko ne spomenu ni incident sa lozom![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cestitke momcima n
a pobjedi.vec se vidi Nalin pecat
Ne znam jel ko obratio paznju prije tekme se svi zagrle i svaki cast Nali jer je podigao momcadski duh
Vidovic je pokazao da mu ne treba puno ali ljudi moji kako igra Baraban
dugo me jedan igrac nije odusevio
Ako tko ima kakvu vezu sa upravom nek urgira da mu se produzi ugovor lik je kapitalac teski
I svojoj vezi sam to rekao
Licno ne volim ga ali danas sam pratio reakcije Macka na tekmi i bio je sasvim regularan.nervirao se i radovao
Upravo sam saznao da je zavrsio u bolnici da mu je pozlilo poslije tekme
Ljudi smo ne cigani ili sarajlije nadajmo se da je sve OK
Jos jednom cestitke Nali i ekipi
P.S. daj ba smanjite vise te crvene kartone
Uzeli ste 10 god zivota na zadnje 2 tekme
Ne znam jel ko obratio paznju prije tekme se svi zagrle i svaki cast Nali jer je podigao momcadski duh
Vidovic je pokazao da mu ne treba puno ali ljudi moji kako igra Baraban
Ako tko ima kakvu vezu sa upravom nek urgira da mu se produzi ugovor lik je kapitalac teski
I svojoj vezi sam to rekao
Licno ne volim ga ali danas sam pratio reakcije Macka na tekmi i bio je sasvim regularan.nervirao se i radovao
Upravo sam saznao da je zavrsio u bolnici da mu je pozlilo poslije tekme
Ljudi smo ne cigani ili sarajlije nadajmo se da je sve OK
Jos jednom cestitke Nali i ekipi
P.S. daj ba smanjite vise te crvene kartone
Uzeli ste 10 god zivota na zadnje 2 tekme
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Sumnjam da cemo se boriti za ostanak.Uz malo srece potajno se nadati Evropi ali tesko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- transandino
- Kontakt:
uz ovakvu igru i borbenost moze se ocekivatDamirT je napisao/la:Sumnjam da cemo se boriti za ostanak.Uz malo srece potajno se nadati Evropi ali tesko
AVANTI LIBERTA 1919
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze kod nas bez neke negative i kada nam je lijep dan. 
Opusteno ljudi, ne treba nasjedati nista, ko zna kakve se sve price plasiraju i jel nekom ne odgovara sto nam ide. Cestitke i Senadu na ovoj pobjedi, on je i doveo Nalica kao predsjednik. Kada je za kritivkovati treba kritikovati, kada je za uzivati uzivajte.
Opusteno ljudi, ne treba nasjedati nista, ko zna kakve se sve price plasiraju i jel nekom ne odgovara sto nam ide. Cestitke i Senadu na ovoj pobjedi, on je i doveo Nalica kao predsjednik. Kada je za kritivkovati treba kritikovati, kada je za uzivati uzivajte.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Samo da pitam jel igrao Koljic danas?

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
Daktilograf
- Kontakt:
Culo se Senade odlazi iz svetinje samo do Fukara. Niko sa zapada nije ustao. Zna se ko je i sa zapada poveo onda to, ja vjerujem da ista struja je to danas uradila i na sjeveru, ali nebitno.
Činjenično stanje je bilo da je ekipa Krupe bila spremna da primi daleko vise golova, ali bitna je pobjeda i nova tri boda koja nas dizu u gornji dio tabele. Desni bek njihov toliko slabo je igrao, kriminalan. Bilo ko, prodorniji od Prše, bi to rješavao lahko.
Dobro je i to sto se Hadzanovic cisti od kartona protiv Širokog, dobit ce jednu utakmicu, a vracaju se u tim Pero i Vasiljević. Migi sigurno nece biti registrovana do Širokog.
Činjenično stanje je bilo da je ekipa Krupe bila spremna da primi daleko vise golova, ali bitna je pobjeda i nova tri boda koja nas dizu u gornji dio tabele. Desni bek njihov toliko slabo je igrao, kriminalan. Bilo ko, prodorniji od Prše, bi to rješavao lahko.
Dobro je i to sto se Hadzanovic cisti od kartona protiv Širokog, dobit ce jednu utakmicu, a vracaju se u tim Pero i Vasiljević. Migi sigurno nece biti registrovana do Širokog.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Dobro odigrana utakmica, potpuna kontrola. Sudija je sa malm faulima strasno naginjao krupi, bezveze. Polako se, sto je svima jasno, odvaja zito od kukolja u ovoj ekipi. Jasno je da i zelja i timska igra znace puno u ovoj kukuruz ligi
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ma kad ovako izginu i igraju svi ko jedan ove zadnje 2 utakmice, tesko da se moze sta lose i reci.
Može li mi ko u pp napisati zašto se traži Senadov odlazak ? I ko bi mu bio zamjena ? Nisam upratio nešto sam u poslu u zadnje vrijeme
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ali sudjenje je kriminalno nije ni cudo sto nam klubovi tako dobre rezultate imaju u evropi.
Smajic od sledece kola na klupu,vidi se da je Zukic bolji od njega
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iznenadilo me koliko je Zukic pokretan za svoju visinu buduci da je visok 198 cm. Cuo sam da je Nalic prezadovoljan s njim na treninzima tako da ce dobivati sanse sigurno. Prsesa na klupu, vratiti Smajica na krilo i tako poceti sljedecu, a Vidovic u napadu sa Zukicem.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,

Ofanzivna varijanta. Ili za vecu kontrolu na sredini, Smajic klupa, Vidovic na krilo i Civica sa Alispahicem.
Btw. ko je ovaj? https://www.transfermarkt.co.uk/andrej- ... ler/590561
Jedan grad, jedna ljubav!
Bilo bi dobro u sledecoj utakmici bod uzeti
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma iducu na pobjedu. Igrati svoju igru i 3 boda, kakvo nerjeseno. Svaku utakmicu na pobjedu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
I dalje smo klub sredine, i dalje smo klub na razini seoske organizacije. Dvije uvezane pobjede nas ne dijele od potrebe za tvrdim restartom.
Senade, odlazi. Ne mozemo da trpamo igrace, nemaju platu koliko mi mislimo da bi trebali imat. Senade, sram te bilo. Osamnaest struja oko kluba, ali kad su drugi. Niko ne bi na tapet, vec bi iz sjene povlacio poteze. Pa dobro je sto mi i bod imamo osvojen. Sreca pa se momci bore i evo izgleda to na terenu sve bolje. ZLATAN NALIC!
Niko, niko, samo Sloboda
Hadzanovicu je svejedno zbog crvenog. Imao je dva zuta prije tekme. Ono sto ne valja je sto je Vidovic dobio treci karton i nema ni njeg protiv Sirokog. Ali vracaju se Pero i Vasiljevic
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.