FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 15 avg 2018, 22:32

da li je iko vidio Krstu i Dupovca večeras?

Hebib 2 komada večeras njegov čovjek :clap: :thumbup:
Golman nam ne treba očigledno ni vezni ni bekovi

Haretu 10 minuta???
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 22:32

Pantelija je napisao/la:Hajdeee usrefeeeeeee sta nam imas reci za hebiba, neku strucnu analizuuuuuu
da je kovacevic bolje odreagovao mi bi slavili. a ovako sta je tu je, zivot ide dalje

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 avg 2018, 22:34

muhamedhulk je napisao/la:1. Široki Brijeg 5 3 2 0 10:2 11

2. Željezničar 5 3 1 1 8:4 10

3. Sarajevo 5 2 2 1 9:5 8

4. Radnik Bijeljina 5 1 4 0 4:3 7
Zrinjski 6 bodova uz utakmicu manje. Znači idu ispred nas :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 avg 2018, 22:36

Zadovoljan sam igrom, donekle i bodom, mada smo bili blizi pobjedi. Gledajuci prilike koje smo imali mi i oni. Vladan tanak, valjda nije izdrzao pritisak, bar se nadam da je to u pitanju. Mi smo definitivno bez beka ( desnog naravno) Hodzic nije bolji od Hebiba isto tako i Saban nije bas nesto pokazao u ono minuta sto je igrao. Elem, imaju moju podrsku, vjerujem da ce biti bolje. :cool:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 15 avg 2018, 22:38

Rahmanovic i Stanojevic daleko najbolji , Hebibovic i Velkoski bez komentara

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2018, 22:38

S obzirom da sam očekivao da će nas pobjediti nije ovo loše.

Samo ne znam koji pametnjaković delegira Kaljanca večeras za meč.

A sad ide biranje, i dobro pazite kako bodujete, mnogo je nevažećih glasova bilo prošlo kolo.
viewtopic.php?f=98&t=13503&p=6621988#p6621988

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 avg 2018, 22:39

Sada moras dobiti Zrinjski i onda ne izgleda sve toliko lose.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 avg 2018, 22:42

gdje su sad oni koji brane usrefa?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 avg 2018, 22:46

Ma Ahmet je fulio dvije izgledne prilike ali čovjek skače, trči, uklizuje, dobija duele, bukvalno gine za ekipu i imalo je učinka, bio je i asistent, odigrao je odličnu utakmicu.

Mene je Stanojević najviše iznenadio, pozitivno, perfektno je odigrao od prve do zadnje minute..
Rahmanović je majstor, kad on igra, igramo i mi..
Mujakić je savršeno odigro utakmicu, savršenstvo, bez i jedne male greškice.
Pidru nisam hvalio do sad, bio je on dobar i prije ali nisam ga puno mirisao, ali moram ga pohvaliti za večeras, smireno, pametno, bez panike igra, inteligentan.. ma odlično momak, odlično. Bilo je greškica ali bek je, mora biti..

Moramo pobijedit svinjski, uz tu pobjedu, bit će poprilično i solidna situacija na tabeli, a riješili se dvije teške utakmice..

Bravo svima još jednon.. moramo poraditi sa golmanom i desnim bekom, ne smije Hebib igrat tu, ne zna, LOŠ JE, KAKO NE VIDITE YEBEMU SVE MU YEBEM??
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 avg 2018, 22:48

najbolje što imamo... :hmmmmm:

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 avg 2018, 22:51

Msm da vcra ne smije biti ne zadovoljan ni jedan navijac Sarajeva. Prije svega momci su poginuli da ostvare dobar rezultat. Bilo je tu i gresaka al sve u svemu odlicna utakmica. Da je uso jedan od dva suta kod 2:1 sad bi forum bio pun nase sperme. Definitivno nasi trebaju ozbiljno shvatiti poziciju desnog beka jer ovo sa Anelom izgleda smijesno. Takodje ja sebi ne mogu doci kolko je Dupovac katastrofalan. Sto se tice Vladana(od kojeg smo svi pravili Bufona prve dvije utakmice) kod njega se vidi da je podlego atmosferi. Onau loptu kod ponistenog gola uhvatit ce 100 puta kad bi mu onaj puco a on je ispusti. Kod drugog gola nisam kompetentan jer nisam golman, ali po meni vise su krivi pidro i ekipa koja je pustila blagojevica da centrira i Hebib kojeg Zaimovic pojede u skoku. Sve u svemu nije lose, treba ici utakmicu po utakmicu i polako.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2018, 22:52

Svaka cast i Husrefu,nakon Goska i prozivki podigao je ekipu u ova 2,3 dana i dobro ih psihicki pripremio.Malo je falilo da zahuktale strumfove ugasimo.
Jos jednom,ko se bavio sportom pa i amaterski zna kako je tesko trznuti ekipu da odigra muski kao nasa veceras.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 22:53

Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2018, 22:54

Steta...

Nije se djaba potrosilo grlo...

Kovacevic :thumbup:

Ne znam zbog cega ne igra Sabanovic, al i corav vidi da nam je desni bek najgora pozicija.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 avg 2018, 22:54

skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Hare nama za zrinjski :salut:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2018, 22:55

skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Karine moje,radovao se Merso vise nego ja i ti zajedno kad ga je zabio.
Handzic nama kad je dao za Zrinjski nije se radovao.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2018, 22:57

mma_hz je napisao/la:
:lol: :lol:
Nešto imam sliku nekog našeg igrača kako zabija gol i diže ruke, plus komentator spominje da je gol bivšem klubu, al ne mogu da se sjetim ko. :rol:
Respect Haretu. :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 avg 2018, 22:57

Merso da i čini mi se Haurdić da nije slavio :hmmmmm:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2018, 22:57

mma_hz je napisao/la:
Prvi gol protiv Slobode nije slavio (1-1 (Ahmetovic, Krpic)),kasnije akd su mu yebavali sve normalno jeste.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 avg 2018, 22:59

Pa nije Jamak slavio protiv Zrinje sad u Zenici

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Riziko i 50 gostiju.