Gled'o sam BiH - Belgija. Fino, nema šta. Danas opravdano nisam bio na tekmi, a žao mi fkt.lisander je napisao/la:Da znaš kako je dobro gledati utakmicu sa istoka na grbavici sam bi došao na tekmuskoroalen je napisao/la:Kako smo svi hepekirani kad X odigramo.i Grbavica lijepa i sudije valjaju i navijači nisu divljaci... da je neko izgubio, bilo bi ratno stanje ovdje.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A nije ovako fazon, nije bila niti neka kardinalna greška barem da se oko toga mlatimo..
Ovako nam ostaje Tobe i njegov antiphotoshop...

Ovako nam ostaje Tobe i njegov antiphotoshop...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A nisam planirao ovako rano na spavanje... Pih derbija i g0vana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
okupajte se i obrijte supciceRokoko87 je napisao/la:A nije ovako fazon, nije bila niti neka kardinalna greška barem da se oko toga mlatimo..
Ovako nam ostaje Tobe i njegov antizeljkantop...

Kralj photoshopa i editovanja ponovo na djelu..bihuzur je napisao/la:okupajte se i obrijte supciceRokoko87 je napisao/la:A nije ovako fazon, nije bila niti neka kardinalna greška barem da se oko toga mlatimo..
Ovako nam ostaje Tobe i njegov antizeljkantop...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Gledam onda Želju protiv Narve na Sportklubu i gledam kako fakat trava dobro izgleda. Gledam noćas derbi, s Telekomovim kamerama k'o da je 40 dana na suncu bila bez kvašenja. Kvalitet naše videoopreme. 

Odo Sam sebe zajebavat.Pomocni pistaljku zeni zaboravio u supku pa joj pisto na sabahu.
Škoro ne glupiraj se opet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S kvalitetom BHT opreme gledo snimak Sloboda Sloga, mi crveno crna, oni plava oprema i ne mogu da skontam koji su koji.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Molim škoru da ne spama temu, hvala.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Opet on...
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Besramna kradja u reziji tendecioznog sudije sa pitarskim backgroundom, ono nije vidjelo faula nad golmanom cist gol je ponistio. Bio sam iza gola ispala je lopta inace vrlo nesigurnom golmanu i sudija mu je poklonio nepostojeci faul. Skandalozna odluka...
Sto se tice utakmice, najbolji derbi u ne znam ni ja koliko godina, pokvarilo ga je lose sudjenje i realno golmanski kiksevi sa obje strane. Golman Sarajeva je prvo nakon katastrofalno odbijene lopte imao srece da je gol ponisten zbog ofsajda koji jeste bio a u drugom mu je sudija svirao faul i ponistio gol nakon jos jedne greske, i na kraju je primio drugi gol tako sto je lobovan a bio je skoro na liniji. Sa druge strane Kjosevski katastrofalan linijski golman, kod prvog gola stoji ni tamo ni vamo, drugi gol katastrofalna reakcija odibo je jednu ne tako opasnu loptu pravo igracu Sarajeva u noge.
Sto se tice utakmice, najbolji derbi u ne znam ni ja koliko godina, pokvarilo ga je lose sudjenje i realno golmanski kiksevi sa obje strane. Golman Sarajeva je prvo nakon katastrofalno odbijene lopte imao srece da je gol ponisten zbog ofsajda koji jeste bio a u drugom mu je sudija svirao faul i ponistio gol nakon jos jedne greske, i na kraju je primio drugi gol tako sto je lobovan a bio je skoro na liniji. Sa druge strane Kjosevski katastrofalan linijski golman, kod prvog gola stoji ni tamo ni vamo, drugi gol katastrofalna reakcija odibo je jednu ne tako opasnu loptu pravo igracu Sarajeva u noge.
Mozda nije faul, covjek svirao igranje rukom Krpica.japa je napisao/la:Besramna kradja u reziji tendecioznog sudije sa pitarskim backgroundom, ono nije vidjelo faula nad golmanom cist gol je ponistio. Bio sam iza gola ispala je lopta inace vrlo nesigurnom golmanu i sudija mu je poklonio nepostojeci faul. Skandalozna odluka...

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 15 avg 2018, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije ni čudo što vas ljudi zovu lobotomcima.