FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tele33
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tele33 » 15 avg 2018, 23:54

Jel Rahmanoviću večeras bio treći karton?
Samo naprijed Saraj'vo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2018, 23:56

Steta, bili smo blize pobjedi nego poganceri. Pohvale za Stanojevica, Ahmeta i Mujakica. Grizli su na terenu! Ja ne znam sta se vise treba desiti da **** Hebib odmori koju prokletu tekmu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2018, 23:57

joker90 je napisao/la:Ja ne znam sta se vise treba desiti da **** Hebib odmori koju prokletu tekmu!!
Treba da se Šabanović oporavi

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 15 avg 2018, 23:58

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja ne znam sta se vise treba desiti da **** Hebib odmori koju prokletu tekmu!!
Zar je povrijedjen? Mislim da mu nije nista kao i Sofrancu, sfo ih nema ni medju 18 je pitanje za struku nasu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2018, 00:01

Nije Šabanović povrijeđen koliko ja znam? Možda sam nešto propustio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 avg 2018, 00:02

Jbg, bas smo bili bolji, da je bilo srece 1:4 je moglo biti hladno. Ovaj x ne znaci nista po prikazanoj igri. Okrenuti se Zrinjskom i dobit ih nakon Evropa lige, Moze se samo treba sa mudima nastupiti.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 avg 2018, 00:02

Tele33 je napisao/la:Jel Rahmanoviću večeras bio treći karton?
Nije

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2018, 00:02

hilmo je napisao/la:
Ma da je Dani Alves iz najboljih dana tu onaj bi poceo tekmu! Nevjerovatno, lik ce otici kad sam bude htio, jedino tako. :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2018, 00:06

I respect za Ibru Hodzica naseg ex golmana bio je tu sa nama na tribini,skakao,dernjao se. :thumbup:

Takodjer i mali Andjusic je dosao maksuz derbi da gleda djaba sto njemu Mladost igra tekmu,al ko te pita. :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 avg 2018, 00:11

Nije me iznervirao onaj drugi gol Od VLADANA, ali mora da poradi na ispucavanju.
Bilo je danas 3 4 ispucacanja baš baš loših. Sreća pa su većinom naši igraču tuda i bili.
SAMO NAPRIJED VLADANE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2018, 00:14

To se je znalo ako hocemo mlade igrace, da ce biti i gresaka, jos posebno su osjetljive pozocije golmana i stopera. Momcima ne zamjeram ama bas nista, dok bi Hebiba nabijo nogom u guzicu.

Ostaje zal za 3 boda, ali sta da se radi mislio sam da ce biti gore po nas prije tekme :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 avg 2018, 00:16

Da mi je neko ponudio X prije tekme pristao bih. A ovako šteta baš! Borbenost i muda su bila tu i svaka čast za pristup. Šteta što nije otišlo na 1:3. Nakon izlaska Rahmanovića evidentno smo pali. Ne želim da ispadne da mrzim Crepulju, ali ruku na srce, taj momak je sposoban koliko i Said. Jednostavno ne može igrati utakmice visokog tempa, pregršt pogrešnih i teških dodavanja. Centaršut je jedino što mu valja.

Sve pomoćne sudije u državi trebaju Senadu Ibrišimbegoviću popušiti kitu i zahvaliti mu se!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2018, 00:29

MortemHz je napisao/la:
socrates je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma dođe pozitivni šok od 2-3 utakmice i sve po starom. Ja i dalje ne vjerujem da smo treći na tabeli sa omjerom 2 2 1.
:hmmmmm:
:D Gledam u budućnost
:kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 00:33

A ko je danas, tj. juče, pisao nešta poput "ako mora bit X nek bude 2:2, samo nek nije 0:0"? :mrgreen:
Ako se ne varam, to je @SarajevoJeBordo, al nisam siguran. Neko pogodi yebote.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 avg 2018, 00:33

Meni samo nisu jasni komentari na ovoj temi, opet tjeranje trenera, igrača, uprave... Pa ljudi dragi, izgleda da je bitno kuditi, nije bitno kada i šta...

Čestitajmo našim igračima, pokazali su mu*a do poda, odigrali jako dobar meč u, slobodno mogu reći, paklenoj atmosferi Grbavice.

Što se tiče Krste, utakmicu sam gledao sa istoka, taj momak nije imao pogrešnog pasa u drugom poluvremenu, kada se nije znalo gdje sa loptom on je uzimao sebi u noge, i uvijek je vadio “iz bunara”.

Ono što me se posebno dojmilo jeste scena iz prvog poluvremena, Dupovac kreće prema centru da Vladan ispuca dugu loptu, mali Mujakić popi*dio načisto, pokazuje da se igra po zemlji. :clap:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 avg 2018, 00:40

Gledam ovaj snimak na BHT, ko je ovaj majmun od komentatora. Zabi ga Tatar jedva rekao ko da ga ko tjera da komentariše, zabi ga onaj štrumf levat vrisnu. Pa ono pred poluvrijeme kad su dobili anamo oni faul kaže igrači Sarajeva protestuju kao da je jedanesterac. Kako mi se svidjela situacija kad su naši protestovali, nisam odano to vidio da toliko čupaju.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 avg 2018, 00:42

:|
SedrenikHz je napisao/la:Gledam ovaj snimak na BHT, ko je ovaj majmun od komentatora. Zabi ga Tatar jedva rekao ko da ga ko tjera da komentariše, zabi ga onaj štrumf levat vrisnu. Pa ono pred poluvrijeme kad su dobili anamo oni faul kaže igrači Sarajeva protestuju kao da je jedanesterac. Kako mi se svidjela situacija kad su naši protestovali, nisam odano to vidio da toliko čupaju.
Igor Kristić. Za njega kažu da je nacijač FKS :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 avg 2018, 00:43

skoroalen je napisao/la:A ko je danas, tj. juče, pisao nešta poput "ako mora bit X nek bude 2:2, samo nek nije 0:0"? :mrgreen:
Ako se ne varam, to je @SarajevoJeBordo, al nisam siguran. Neko pogodi yebote.
Možda polubrat @bordosarajevo, ja sam pisao na očekivanjima da će biti X i tekma za zaborav jer je uvijek tako bilo kad je prije derbija neko u krizi i radi mira u kući...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2018, 00:44

Mokes je napisao/la::|
SedrenikHz je napisao/la:Gledam ovaj snimak na BHT, ko je ovaj majmun od komentatora. Zabi ga Tatar jedva rekao ko da ga ko tjera da komentariše, zabi ga onaj štrumf levat vrisnu. Pa ono pred poluvrijeme kad su dobili anamo oni faul kaže igrači Sarajeva protestuju kao da je jedanesterac. Kako mi se svidjela situacija kad su naši protestovali, nisam odano to vidio da toliko čupaju.
Igor Kristić. Za njega kažu da je nacijač FKS :rol:
I to veliki.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2018, 00:45

SedrenikHz je napisao/la: Kako mi se svidjela situacija kad su naši protestovali, nisam odano to vidio da toliko čupaju.
Kad smo kod protesta,Hadziju na poluvrmenu cini mi se iskljuci sudija, nisam vidio u drugom da je bio tu,da ga ne zaustavi Pekic kad ovaj odsvira poluvrijeme ,fasovo bi Kaljanac .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.