Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav Siroki i naslov prvaka.. Nece ni drugi zavrsiti. Da je Mladost izdrzala danas niko ih se nebi sjetio. Opet ce glavnu ulogu igrati Zrinjski i Zeljeznicar.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znači opet Zrinjski uzimasajo10 je napisao/la:Kakav Siroki i naslov prvaka.. Nece ni drugi zavrsiti. Da je Mladost izdrzala danas niko ih se nebi sjetio. Opet ce glavnu ulogu igrati Zrinjski i Zeljeznicar.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Željo oštećen za izmišljeni ofsajd Zaimoviću gdje bi bila 100 % prilika za gol.Sarajevo danas dobro ali Željo pokazao karakter.Što se tiče Širokog,dvije utakmice koje nikako nisu zaslužili dobiti Tuzla City i danas Mladost osvojili 6 bodova.Bude li ih ovako sreća pratila,a i suđenje mogli bi do prvaka.Mada Zrinjski i Željo su bolji i trebali bi voditi glavnu riječ do kraja.Zvijezda 09 je najlošija ekipa.Ispadaju sigurno.E,ko će im pravit društvo,Mladost,GOŠK ili Krupa,ostaje da se vidi.Liga izjednačena više nego ikad.
Mišljenja sam da Željo ipak uzima ove godine, ali i da je liga mnogo slabija nego prije 3 godine npr. Tadašnji Zrinjski je bio duplo jači nego sada, a tadašnja Sloboda, Željo pa i Sarajevo bi protutnjali ovom ligom.
Jest ovo smiješno, dvije pobjede i vidi nas borimo se za Evropu
Jest ovo smiješno, dvije pobjede i vidi nas borimo se za Evropu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Utakmica odlična, mi malo bolji na Grbavici. Suđenje fantastično, nikad bolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ga J*** ako su ikad ikom ponistena 3 gola ko domacinu OD kad se igra ova liga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 12 milja otprilike sve zajedno.AnelMid je napisao/la:Koliko ima gledalaca
Dobar je bio derbi nema šta.
Po meni je glavni sudija dobro odradio svoj posao. Korektno je sudio i nije vukao ni na jednu stranu. Onaj na zapadu je dobro dizao, a još nisam pogledao ove ofsajde iz drugog poluvremena pa da kažem nešto za ovog drugog pomoćnog.

Po meni je glavni sudija dobro odradio svoj posao. Korektno je sudio i nije vukao ni na jednu stranu. Onaj na zapadu je dobro dizao, a još nisam pogledao ove ofsajde iz drugog poluvremena pa da kažem nešto za ovog drugog pomoćnog.
Pasa, ne mozes vala reci da ste bili bolji. Ako bi gledali cjelokupnu utakmicu egal. Ono sto je nama Bogicevic, vama je Hebibovic. Dva bogalja.MortemHz je napisao/la:Utakmica odlična, mi malo bolji na Grbavici. Suđenje fantastično, nikad bolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I Šabić bivši hahaha
Stalno govorimo kako su nam uslovi nikakvi, treneri loši, uprava katastrofa, sudije nula, igrači amateri....... Ispada da smo samo mi navijači (posmatrači, forumaši i ostali) profesionalni i stručni. Jel iko postavio tu tezu da ni većina nas nema pojma i da smo i mi neškolovani da gledamo fudbal i sve oko njega.
Stalno govorimo kako su nam uslovi nikakvi, treneri loši, uprava katastrofa, sudije nula, igrači amateri....... Ispada da smo samo mi navijači (posmatrači, forumaši i ostali) profesionalni i stručni. Jel iko postavio tu tezu da ni većina nas nema pojma i da smo i mi neškolovani da gledamo fudbal i sve oko njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konkretniji ako tražis ispravnu riječ, vi ste doduše imali posjed. Moje lično mišljenje.LjoZee je napisao/la:Pasa, ne mozes vala reci da ste bili bolji. Ako bi gledali cjelokupnu utakmicu egal. Ono sto je nama Bogicevic, vama je Hebibovic. Dva bogalja.MortemHz je napisao/la:Utakmica odlična, mi malo bolji na Grbavici. Suđenje fantastično, nikad bolje.
Zeljo je prvak. Sto se tice Sirokog potpuno si u pravu. Bude prvi samo ako mu se pokloni titula, nema kvalitetu.sajo10 je napisao/la:Kakav Siroki i naslov prvaka.. Nece ni drugi zavrsiti. Da je Mladost izdrzala danas niko ih se nebi sjetio. Opet ce glavnu ulogu igrati Zrinjski i Zeljeznicar.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Hahahacrozla je napisao/la:Zeljo je prvak. Sto se tice Sirokog potpuno si u pravu. Bude prvi samo ako mu se pokloni titula, nema kvalitetu.sajo10 je napisao/la:Kakav Siroki i naslov prvaka.. Nece ni drugi zavrsiti. Da je Mladost izdrzala danas niko ih se nebi sjetio. Opet ce glavnu ulogu igrati Zrinjski i Zeljeznicar.
Upravo zbog poklanjanja titula kako kazes, Široki i nije bio prvi zadnjih 12 godina
Neće Široki uzeti titule sve dok ne promjene politiku dovođenja igrača. Oni pošto imaju pare ako bi krenuli dovoditi igrače koji su muslimani, ali da su kvalitetni da bi mogli uzeti par titula.
Dobar derb, 4 gola i dobra atmosfera . Da je bogdo svaki teren kao ovaj na Grbavici , mozda bi nesta u Europi i uradili svi kolektivno.Siroki vazda pocne sezonu dobro i onda sredinom septembra padnu ugl zbog jako malog izbora igraca.Zrinjski ce se sa Bakom dici , 99 % sam siguran a i sad nisu daleko od 1 mjesta.Izgleda da je ovaj nas savez ukinuo od ove godine 6 sudija, ocito ih nemamo vise

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Prošle sezone ih nije bilo isto. Savez im nije plaćao ništa nego glavni i pomoćnici im nekad znaju dati od onog što oni dobiju. Tako da su kod nas 5 i 6 sudija bili volonteri na utakmicama.Suki46 je napisao/la:Dobar derb, 4 gola i dobra atmosfera . Da je bogdo svaki teren kao ovaj na Grbavici , mozda bi nesta u Europi i uradili svi kolektivno.Siroki vazda pocne sezonu dobro i onda sredinom septembra padnu ugl zbog jako malog izbora igraca.Zrinjski ce se sa Bakom dici , 99 % sam siguran a i sad nisu daleko od 1 mjesta.Izgleda da je ovaj nas savez ukinuo od ove godine 6 sudija, ocito ih nemamo vise![]()
Aa nisam primjetio da su i prosle godine ih makli.Nepotrebno je ugl ono bilo jer ona dvojica dodatnih sudija nisu nijednu odluku donijeli krucijalnu.Sta ti kazes o derbiju , kakve su impresijearelinho je napisao/la:Prošle sezone ih nije bilo isto. Savez im nije plaćao ništa nego glavni i pomoćnici im nekad znaju dati od onog što oni dobiju. Tako da su kod nas 5 i 6 sudija bili volonteri na utakmicama.Suki46 je napisao/la:Dobar derb, 4 gola i dobra atmosfera . Da je bogdo svaki teren kao ovaj na Grbavici , mozda bi nesta u Europi i uradili svi kolektivno.Siroki vazda pocne sezonu dobro i onda sredinom septembra padnu ugl zbog jako malog izbora igraca.Zrinjski ce se sa Bakom dici , 99 % sam siguran a i sad nisu daleko od 1 mjesta.Izgleda da je ovaj nas savez ukinuo od ove godine 6 sudija, ocito ih nemamo vise![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dobra je bila utakmica. Mi smo bili malo konkretniji, ali vi ste imali bolje šanse. Najrealniji je ovo rezultat.Suki46 je napisao/la:Aa nisam primjetio da su i prosle godine ih makli.Nepotrebno je ugl ono bilo jer ona dvojica dodatnih sudija nisu nijednu odluku donijeli krucijalnu.Sta ti kazes o derbiju , kakve su impresijearelinho je napisao/la:Prošle sezone ih nije bilo isto. Savez im nije plaćao ništa nego glavni i pomoćnici im nekad znaju dati od onog što oni dobiju. Tako da su kod nas 5 i 6 sudija bili volonteri na utakmicama.Suki46 je napisao/la:Dobar derb, 4 gola i dobra atmosfera . Da je bogdo svaki teren kao ovaj na Grbavici , mozda bi nesta u Europi i uradili svi kolektivno.Siroki vazda pocne sezonu dobro i onda sredinom septembra padnu ugl zbog jako malog izbora igraca.Zrinjski ce se sa Bakom dici , 99 % sam siguran a i sad nisu daleko od 1 mjesta.Izgleda da je ovaj nas savez ukinuo od ove godine 6 sudija, ocito ih nemamo vise![]()
Alipasino je napisao/la:Ja ga **** ako su ikad ikom ponistena 3 gola ko domacinu OD kad se igra ova liga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Apsolutno opravdano.samirr je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Ja ga **** ako su ikad ikom ponistena 3 gola ko domacinu OD kad se igra ova liga.![]()
Navikla stoka da im se priznavaju golovi gdje cak lopte nisu ni dosle do linije.
U torove stoko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.