FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vratnik10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vratnik10 » 16 avg 2018, 00:50

SedrenikHz je napisao/la:Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA :bow: :bow:

Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.
Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Pidro bravo momci.
Joj da uleti ona od Stanojevića joj bombe.
Šta ono Adukor fuli ljudi dragi.
Kako se ove kone vazda provuku meni nije jasno.
Bukvalno samo držali loptu kružili ali ništa.
Ovo se moralo uzeti, s obzirom koliko smo šansi imali al hajde dobar je i bod.
Sad protiv Zrinjskog pod moranjem su 3 boda !

I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
Nije ono mogo Adukor po mom mišljenju stići, ko je gledo i bio na tekmi vjerovatno je vidio.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 avg 2018, 00:57

Vratnik10 je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Prije nego što išta kažem o tekmi moram samo reći HORDE ZLA :bow: :bow:

Husrefa fkt gotivim haos, ALI **** HEBIBOVIĆ NE MOŽE NA BEKU PA TU SU NAM NAPRAVILI 4 5 ozbiljnih šansi.

I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
Nije ono mogo Adukor po mom mišljenju stići, ko je gledo i bio na tekmi vjerovatno je vidio.
Ma bio sam drug na tekmi pa nisam dobro vidio. Sad sam pogledao fkt je bilo teško
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2018, 00:58

U svojim rukama je imao pobjedu danas, Hareta da je ubacio u 60-toj i krenuo na 3 boda mozda bi ih i imali sada, Krste je bio kriminalan, ali I Dupovac , nijednu loptu ne vidjoh da je sklonio, sugav potez je imao kod prvog gola....koliko li daje Husu da igra??? Halil goli ****, nista uradio nije...ako je Čala bio bez muda, ovaj je i bez jajnika....Zajmovic visine 2 Hebiba je svaki put bez problema primio loptu neometan i slozio oba gola...to je Hus poklonio zelji...veceras smo samo imali dobrog linijskog i sudiju....inace sasvim prosjecno silovanje bi bilo na grbavici, ponovo je imao srece Musemic i nije znao pobjediti....

Golman
Desni bek
Vezni
Trener
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 avg 2018, 01:02

Golman i cijela zadnja linija,tri akademca. Uz to dodas Dupovca koji je svoje odigrao sto je imao prije nego se nama vratio. Malo li je!!! I jos tome imas jednog (Anel)pa ne znam kako bi ga covjek nazvao,to je definitivno sve samo ne igrac. Pozadi ne postoji,naprijed ne zna gdje udara. I onaj drugi gol,centarsut je bio dodavanje,sreca pa onaj levat pogrijesi. Fudbalska inteligencija nula!
Kad se sve uzme u obzir ova nasa odbrana i nije toliko losa,a u biti je kriticna.
Pidro mali sasvim korektno,svidja mi se sto mentalno nije pokleknuo,i opet predasistenicja za prvi gol.
Svaka cast!
Rahmanovic preporodjen,motor tima!
Mersi skidam kapu za pristup i profesionalizam u svakoj tekmi. Covjek svaku marku zaradi. Sto onu samo jos ne ubaci u prazan gol,covjecee...,a zavuko si ga selendri kao malo ko sto moze u ovoj ligi.
Krle nije onaj,ali je potreban i te kako ovom timu,radi,vraca se,pokriva. Svjestan je i on da nije na svom nivou,ali se trudi.
Zaista ovaj Halilovic izgleda fula,i treba se rastajati na zimu. Ljuban isto,a on je produzio ako se ne varam..
Bod okej,ali ostaje zal sto smo ih opet mogli uzeti,i malo ova tekma podsjeca na onu 1:2 kad se Dulja isfula...
Vladan se sjebo,nema veze to je cijena ne iskustva. Ima hljeba u njemu.
Hus na presici na aparatima...
Ovo sto radi Haretu je,ne znam..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 avg 2018, 01:03

Ko ne skače mrzi Želju hej hej hej. :tokralju:

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 16 avg 2018, 01:04

SedrenikHz je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:

I JOŠ JEDNOM HORDE ZLA !
Ma bio sam drug na tekmi pa nisam dobro vidio. Sad sam pogledao fkt je bilo teško
Ma ja, zato i kažem možda se raji kad se gleda na TV učinilo da je mogo da stigne ali ono je bilo teško.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2018, 01:19

Vidim prebacuju Vladanu drugi gol sad u reprizi pogleda i nije bas tako . trcao je s prve stative ovaj ga uhvatio na krivoj nozi i prebacio ga . mogao je bolje al ni malo lagana situacija.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 avg 2018, 01:22

Zukanovic je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Jel Rahmanoviću večeras bio treći karton?
Nije
Nema niko 3 kartona.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 avg 2018, 01:48

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Jel Rahmanoviću večeras bio treći karton?
Nije
Nema niko 3 kartona.
Ja mislim da je Pidro dobio treći

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 avg 2018, 01:49

bihuzur je napisao/la:izgubili smo bodove od prosjaka koji su tako ostali ispred na na tabeli a vi ste zadovoljni? da nije usao usrefov virus u vas? :puke:
Maknite ovu spodobu sa foruma,necemo svaki dan da slusamo pljuvanja i i uvrede na racun jednog covjeka iz dana u dan

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 avg 2018, 01:53

DenchiNL je napisao/la:U svojim rukama je imao pobjedu danas, Hareta da je ubacio u 60-toj i krenuo na 3 boda mozda bi ih i imali sada, Krste je bio kriminalan, ali I Dupovac , nijednu loptu ne vidjoh da je sklonio, sugav potez je imao kod prvog gola....koliko li daje Husu da igra??? Halil goli ****, nista uradio nije...ako je Čala bio bez muda, ovaj je i bez jajnika....Zajmovic visine 2 Hebiba je svaki put bez problema primio loptu neometan i slozio oba gola...to je Hus poklonio zelji...veceras smo samo imali dobrog linijskog i sudiju....inace sasvim prosjecno silovanje bi bilo na grbavici, ponovo je imao srece Musemic i nije znao pobjediti....

Golman
Desni bek
Vezni
Trener

Pojma nemaš i puno sereš.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 avg 2018, 01:56

skoroalen je napisao/la:Samo nek ga onaj debil Krpić nije uvalio, koliko je on poletio da proslavi onaj poništeni gol s jugom... Ima l' u ovoj ligi ijedan igrač respekt prema bivšem klubu? Ozbiljno, sjeća l' se neko situacije da igrač zabija bivšem klubu i ne slavi gol? Možda Merso Slobodi nekad?
Handzic nama kad ga je zabio nije slavio.Sto se tice igre mi nemamo krilnih igraca,da smo danas imali barem jedno solidno krilo odrali bi ih,nemamo igraca klasicnog kretora kao Curjucic onaj il Stojcev kad se nije vukao po terenu,o Hebibu i Dupovcu suvisno je trositi rijeci,Sofranac je magistar za onog Dupovca lik ocaj zivi

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 avg 2018, 01:59

Sto se Rahmanovica tice onakav igrac nama treba sa damu,da pljuje,udara i gine za svaku loptu nikad mi to kod njega nije smetalo vec naprotiv vazda sam volio takve igrace,i Handzic je bio prije takav sad se malo smirio

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 avg 2018, 02:08

Treba nam bekk. Kako onaj njihov ja msm Pavić je dobar bek. Baš momak ima dobar cemtaršut.
Sve u svemu bod nije loš, ali da se moglo uzeti i moglo se. Falio nam je Šofranac i Šišić. Sigurno da je Šofranac doata bolji od Dupovca.
Krste ne može na krilo!
Za Tatara sam mislio da je teška prevara i da ima samo prekide dobre, ali dečko nije nimalo loš.
Onako se zakucaje kad si na 5metara.
Treba i pohvaliti ofsajd zamke koje smo pravili. To niko ne spominje. I za to treba pohvale, mada u nekim situacijama i milimetri su dijelili ali dobro je na kraju ispalo.

PIDRO ĆE DA BUDE NOVI ROBERTO CARLOS
železničar RS !!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 avg 2018, 02:15

SedrenikHz je napisao/la:Treba nam bekk. Kako onaj njihov ja msm Pavić je dobar bek. Baš momak ima dobar cemtaršut.
Sve u svemu bod nije loš, ali da se moglo uzeti i moglo se. Falio nam je Šofranac i Šišić. Sigurno da je Šofranac doata bolji od Dupovca.
Krste ne može na krilo!
Za Tatara sam mislio da je teška prevara i da ima samo prekide dobre, ali dečko nije nimalo loš.
Onako se zakucaje kad si na 5metara.
Treba i pohvaliti ofsajd zamke koje smo pravili. To niko ne spominje. I za to treba pohvale, mada u nekim situacijama i milimetri su dijelili ali dobro je na kraju ispalo.

PIDRO ĆE DA BUDE NOVI ROBERTO CARLOS
Ona postavka Husrefu je muda ko dvije kante! Onako visoko postavljena odbrana, čak i kad oni drže posjed je ples po ivici. Neki bolji i iskusniji krilni igrači uz lošije sudije bi to iskoristili i potopili nas. Ali ako je to bila taktička zamisao, svaka čast! Izlaziti onako visoko je pokazatelj da fizička spremnost, barem zadnje linije, i nije loša! Jer ako odbrana ima snage da čitavu utakmicu izlazi onako visoko onda i protivničke ofanzivce dovodi u situaciju da se umore ili budu u ofsajdu ako ne mogu to da prate. Večeras je to jako dobro izgledalo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 avg 2018, 02:30

pitari zadovoljni sa remijem koji gurbete ostavlja ispred nas i jos padamo za jedno mjesto na tabeli. brao usrefe

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 avg 2018, 02:36

bihuzur je napisao/la:pitari zadovoljni sa remijem koji gurbete ostavlja ispred nas i jos padamo za jedno mjesto na tabeli. brao usrefe
Hilmo molim te riješi nas muka :pray:
železničar RS !!!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 avg 2018, 02:38

SedrenikHz je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:pitari zadovoljni sa remijem koji gurbete ostavlja ispred nas i jos padamo za jedno mjesto na tabeli. brao usrefe
Hilmo molim te riješi nas muka :pray:
ne moze hilmo njega smijeniti. obrati se lezbaci i valentinu

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 avg 2018, 02:39

Steta. Ne htjede u gol jebla mater.
4.10.2009.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 avg 2018, 02:58

Hebib na beku je kriminal, danas da mi je pri ruci bio ne bi se libio da ga zadavim, tuzno je da cijela drzava vidi da nam je taj desni bek s hebibom najslabija karika, a Husref to iz njemu poznatih razloga ne vidi...
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.