i jos ne proslavi s hordama go
plodinee plodineee
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

šajslu klik klak agentureRigoletto je napisao/la:Dok se kerovi raspravljaju na ostalim temama samo da pozdravim navijace najstarijeg kluba na ovim prostorima, drago mi je da imamo temu samo za sebe!
Vi od 100 kao da niste nikako ni postojali, pozdrav, danas se dopisujem samo na temi koja je predvidjena za europska natjecanjaSariel1987 je napisao/la:šajslu klik klak agentureRigoletto je napisao/la:Dok se kerovi raspravljaju na ostalim temama samo da pozdravim navijace najstarijeg kluba na ovim prostorima, drago mi je da imamo temu samo za sebe!![]()
od 100 godina 60 niste postojali,dakle hibernacija se ne racuna
nasa bracaLakoste je napisao/la:
Sta je ovo?
Zasto nisu na jugu?svrakino1921 je napisao/la:nasa bracaLakoste je napisao/la:
Sta je ovo?
odavno su tu
nego vi bojkotovali nekoliko derbija pa ste tek sad skontali
Rihgi jel to ti nas diskriminišeš.Rigoletto je napisao/la:Vi od 100 kao da niste nikako ni postojali, pozdrav, danas se dopisujem samo na temi koja je predvidjena za europska natjecanjaSariel1987 je napisao/la:šajslu klik klak agentureRigoletto je napisao/la:Dok se kerovi raspravljaju na ostalim temama samo da pozdravim navijace najstarijeg kluba na ovim prostorima, drago mi je da imamo temu samo za sebe!![]()
od 100 godina 60 niste postojali,dakle hibernacija se ne racuna
Steta za izgubljenim bodovima bolji smo bili oni tamo prosjecna ekipa treba nasu ekipu podrzati do kraja moze se ovdje titula uzeti
Ne uklapaju se u filozofiju tribine, kao i jos 80% prijasnjih navijaca kojj su sad rasporedjeni po sjeveru, jugoistoku, jugozapadu, a nemocni su da bilo sta promjene dok im je Amidza tu, frakcija na sve strane samo sto se ne smije pisnutiLakoste je napisao/la:Zasto nisu na jugu?svrakino1921 je napisao/la:nasa bracaLakoste je napisao/la:
Sta je ovo?
odavno su tu
nego vi bojkotovali nekoliko derbija pa ste tek sad skontali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.