ultrasstyle_tz je napisao/la:nego sta cemo mi za sudije.
pa mater mu **** sramota je sta se nama radi na Tusnju. Pa ovakvog sudjenja ni na domacim terenima nemaju.
tacno morat ce se nesto poduzet, neka organizacija, dok neko ne najebe - nece se oni smiriti. realno vjerujem da bi i klub bio saglasan s tim
momci se bore ko LAVOVI , svi do jednog
i da ne pobijede nemas im sta zamjeriti, al da nas ovako u nasoj kuci kradu iz utakmice u utakmicu pa sramota vise **** te
Po milioniti put cu ponoviti, sudije u nasoj ligi su najvece zlo po nas fudbal.
Ne znam je li legalan put da klubska uprava posalje dopis, molbu, vapaj putem maila krovnoj kuci fudbala protiv sudijskih lakrdija u nasoj ligi i da li bi to pilo vode, ukoliko iza tog maila ne stoji sam Savez nase lige. Ne mora to biti samo plakanje zbog naseg kluba, nego vapaj zbog nase lige, kvalitete fudbala, odnosa Saveza i klubova i indolentnosti istoga kada svakoga kola barem jedan klub se zali i bude ostacen a Savez ne reaguje, nestrucnosti samih sudija a kao dokaz su i sami nastupi nasih sudija na INO sceni, kao i nasih klubova gdje smo sve gori i gori, sto ne moze biti samo rezultat nekvalitete i neznanja igraca.
Jedan klub mora pokrenuti nesto slicno, pa ako treba i platiti clanak novinaru da istrazi ovu mogucnost i objavi kako "neki klubovi planiraju uraditi ocajnicki potez radi dobrobita fudbala u nasoj zemlji". A sve u cilju reakcije javnosti i samih klubova, trenera, sportista, strucnih ljudi, a ako je reakcija pozitivna onda lagano posaljes nekoga iz kluba da razgovara sa predstavnicima drugih klubova i zajednickim snagama upute zahtjev FIFI i UEFI, da ako treba se posalju strane sudije jednu sezonu i ujedno napravi remont sudacke organizacije u nasoj ligi kao i zaprijeti Savezu da ce biti pod lupom narednih sezona hoce li i kako uticati na kvalitet sudjenja i jednakosti svih klubova, a neka kvalitetniji pobijedi u svakoj utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤