ne znam sta tacno ovo treba da znaci ali evo parole..vjerovatno je upucena onoj drugoj frakciji koju su narkomani otjerali sa tribine. ne vjerujem da su ovo pisali hordamatale07 je napisao/la:Nisam upratio je li bilo kakvih parola na jugu ?

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
ne znam sta tacno ovo treba da znaci ali evo parole..vjerovatno je upucena onoj drugoj frakciji koju su narkomani otjerali sa tribine. ne vjerujem da su ovo pisali hordamatale07 je napisao/la:Nisam upratio je li bilo kakvih parola na jugu ?

Što? Nije sviro penal van šesnest za Kmelja!sajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!
Tacno trebaju lektora zaposlitibihuzur je napisao/la:ne znam sta tacno ovo treba da znaci ali evo parole..vjerovatno je upucena onoj drugoj frakciji koju su narkomani otjerali sa tribine. ne vjerujem da su ovo pisali hordamatale07 je napisao/la:Nisam upratio je li bilo kakvih parola na jugu ?
imaju jednog al je iz kosova republjiktale07 je napisao/la:Tacno trebaju lektora zaposlitibihuzur je napisao/la:ne znam sta tacno ovo treba da znaci ali evo parole..vjerovatno je upucena onoj drugoj frakciji koju su narkomani otjerali sa tribine. ne vjerujem da su ovo pisali hordamatale07 je napisao/la:Nisam upratio je li bilo kakvih parola na jugu ?
Puko, sta ste mu uradili ovoOsim13 je napisao/la:
Opet divlja kralj fotošopa i fejk izdanja OslobođenjaOsim13 je napisao/la:
Mamu ti škutorskuGradonacelnik je napisao/la:Što? Nije sviro penal van šesnest za Kmelja!sajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!![]()

Moj Muhoni, jučer ti se haver Tobeti izvrn'o ovdje toliko da mu se i njegova smajli brigada smijalaMocMahale444 je napisao/la:
Puko, sta ste mu uradili ovo![]()
Postaje ko jazavac sarke.
Malo sam nesto citao, vidim sara se opet naguzila da ga brani..Raonffa je napisao/la:Moj Muhoni, jučer ti se haver Tobeti izvrn'o ovdje toliko da mu se i njegova smajli brigada smijalaMocMahale444 je napisao/la:
Puko, sta ste mu uradili ovo![]()
Postaje ko jazavac sarke.
Opala, jesmo li to upisali kurs Bosanskog jezika i knjizevnosti, i to sve preko ledja uprave.Sariel1987 je napisao/la:Kaze se sijeno balvane
Doš'o Sare na temu, kaže niko ne smije da tuca Tobetija osim mene, i naguzi se @Rokoku, @Osimu i ekipi.MocMahale444 je napisao/la:
Malo sam nesto citao, vidim sara se opet naguzila da ga brani..
Znaci tucali su tobetija.

Eh golema steta sto nisam to citao. Moram se vratiti nekoliko stranica.Raonffa je napisao/la:Doš'o Sare na temu, kaže niko ne smije da tuca Tobetija osim mene, i naguzi se @Rokoku, @Osimu i ekipi.MocMahale444 je napisao/la:
Malo sam nesto citao, vidim sara se opet naguzila da ga brani..
Znaci tucali su tobetija.
Ja se otišao zagrijavati, nisam pratio dalje dešavanja, al' kažu da je bilo ekstremno po Sareta i Tobetija
sto bi pizdili. njih dvojica su ratni haveri. samo sto je psiholog osudjen i svi priznajemo da je ratni zlocinac a milokliz je za nagradu sto je palio grbavicu, dobio posao na istoj. eroj a ne zlocinacRaonffa je napisao/la:Opet spominju nekakve vojvode, četnike, sinoć Joker piše o VRS-u ovdje.
Pa će onda pizditi kad im neko psihologa spomene, kao i uvijek što pizde.
Trebao si biti prije 2 dana. Joker navalio na Odu tenkistu.Raonffa je napisao/la:Opet spominju nekakve vojvode, četnike, sinoć Joker piše o VRS-u ovdje.
Pa će onda pizditi kad im neko psihologa spomene, kao i uvijek što pizde.
Ok Tobeti, dobro zapamti ovaj post, i ti i komplet smajli brigadabihuzur je napisao/la:sto bi pizdili. njih dvojica su ratni haveri. samo sto je psiholog osudjen i svi priznajemo da je ratni zlocinac a milokliz je za nagradu sto je palio grbavicu, dobio posao na istoj. eroj a ne zlocinacRaonffa je napisao/la:Opet spominju nekakve vojvode, četnike, sinoć Joker piše o VRS-u ovdje.
Pa će onda pizditi kad im neko psihologa spomene, kao i uvijek što pizde.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.