Sto se mala uobrazirasavoje je napisao/la:Muhamed ce da konobarise.

Ja cu biti konobar a ti kafanska pjevacica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto se mala uobrazirasavoje je napisao/la:Muhamed ce da konobarise.
Nije bitno, bilo sta ali samo se vrckaj okolo ko cakana.rasavoje je napisao/la:Mogu vam samo pjevati Divove.
Sigurno, ali ne moze mi biti krivo kad je takva lafcina poput tebe u pitanju xdVirtu4l je napisao/la:E čuj po FBu.![]()
Je li ti to neka rodica nastradala kad je bila ovdje na moru? Možda nisam ja, što mene odmah napadaš.
Ubi glava od tableta za smirenje i spavanje, a?Osim13 je napisao/la:Ozrenka, daj nam dvije pive i reci Boga ti muzici malo tise
Dobro smo prošliLjoZee je napisao/la:Ubi glava od tableta za smirenje i spavanje, a?Osim13 je napisao/la:Ozrenka, daj nam dvije pive i reci Boga ti muzici malo tise
Suti, proslo je hvala BoguOsim13 je napisao/la:Dobro smo prošliLjoZee je napisao/la:Ubi glava od tableta za smirenje i spavanje, a?Osim13 je napisao/la:Ozrenka, daj nam dvije pive i reci Boga ti muzici malo tise
DenchiNL je napisao/la:U svojim rukama je imao pobjedu danas, Hareta da je ubacio u 60-toj i krenuo na 3 boda mozda bi ih i imali sada, Krste je bio kriminalan, ali I Dupovac , nijednu loptu ne vidjoh da je sklonio, sugav potez je imao kod prvog gola....koliko li daje Husu da igra??? Halil goli ****, nista uradio nije...ako je Čala bio bez muda, ovaj je i bez jajnika....Zajmovic visine 2 Hebiba je svaki put bez problema primio loptu neometan i slozio oba gola...to je Hus poklonio zelji...veceras smo samo imali dobrog linijskog i sudiju....inace sasvim prosjecno silovanje bi bilo na grbavici, ponovo je imao srece Musemic i nije znao pobjediti....
Golman
Desni bek
Vezni
Trener
Najbolju*, ali na cijelom forumu. #samoskromnoRaonffa je napisao/la:Slutim najgoru temu na podforumu
A nece da se pohvali ccc...Rokoko87 je napisao/la:@Raonffa sinoć sačekao Bogija i uslikao se sa njim..
E duša dragaRokoko87 je napisao/la:@Raonffa sinoć sačekao Bogija i uslikao se sa njim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.