FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije realno da je bilo ko razbio wc i bilo sta u njemu, jer je policija sve vrijeme bila ispred
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Krpicu se sjetim svih zenskih clanova u porodici! Mrs, keru, yebo ti Zeljo mater!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo ukupna steta 500 maraka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Znači treba nam njegov pulen braniti kuknjavabenko21 je napisao/la:Runda vec po fb poceo pljuvati Vladana
Bolje na klupu, staviti, momka od 16 g., nego pulena.
Izvini pretjerao si. Tornjaci i vucjaci su plemenite zivotinje.robertkosar je napisao/la:egzodus1946 je napisao/la:Ne samo fejzic nego i ovaj tornjak krpic kad je dao gol i ofsajda kao da nikad nije oblacio bordo dresMemara je napisao/la:izvještaj boli glava
Fejzic se vise raduje golu Zelje nego Zeba![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam išao 3 puta da se napijem vode (jednom na kraju utakmice) i sve je bilo u funkciji najnormalnije + policija koja je bila konstantno tu.zlo87 je napisao/la:Nije realno da je bilo ko razbio wc i bilo sta u njemu, jer je policija sve vrijeme bila ispred
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako si bio na derbiju u dijelu tribine gdje su smjesteni navijaci FKS onda znas da ovo saopstenje gurbeta nema veze sa istinim i da je nemoguce da se nilo sta od ovog desilo, osim stolica koje pucaju ako pogledas u njih al ni to nije bilo s namjerom, ovo je samo pokusaj da se etiketa divljaka stavi na navijace FKS i to ne treba dozvoliti, a da se razumijemo protiv sam bilo kakvog namjernog nanosenja stete, nek grade stadion svaka im cast svima je bolje sa boljim uslovima, to da se prosi na sve strane i da se saginju svima redom za sadaku ide na njihov obrazStariGrad071 je napisao/la:Realno je debilno razvaljivati wc.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Nisam iso u wc tako da ne znam. Opcenito mi je debilno trganje, razvaljivanje sto nasih sto njihovih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte da podržimo ekipu u nedjelju do nove pobjede na Koševu protiv prvaka države.
Momku je treća utakmica za prvi tim bila derbi. Veliku stepenicu je prešao i nije se obrukao, odlično smo prošli. Mislim da to puno znači za daljnje samopouzdanje.
4.10.2009.
- StariGrad071
- Kontakt:
Treba kovacevica zatrpati porukama na instagramu, dati mu podrsku.
Realno greske golmana su odlucile derbi.
Mi nismo imali neku igru al smo imali bolje sanse od njih. Tako da je remi realan i ja sam zadovoljan. Skretnicatri u zadnjih 5 prelazni rokova su vise potrosili nego mi minimu 2 m km na igrace ekipa im nista nije bolja od nase.
Oba nasa gola su greske njihovog golmana koji je cak i kapiten ekipe. Covjek brani vec 3 sezonu cinimi se i svake godine losi i losi.
Sto se nas tice, Kovacevicu treba podrska i trebamu davat sansu u kupu i utakmicama protiv slabih ekipa. Treba dovest tog slovenca Kovacevic nije jos za utakmice kao juce. Izgleda previse nesiguran u hvatanju lopti pranjenju direktni suteva i istrcavanju al mislim da ovo sve se moze kroz treninge sa dobrim trenerom i dobrim kolegom golmanom (sta ce on naucit od tucakovica) povravit. Al on ima neku sigurnost neznam kako bi opisao nesto ima sto mi ulijeva nadu da ce bit abd vrhunski golman.
Pidro mujakic i rahmanovic najbolji igraci kod nas.
Tatar krste i ahmet
Stanojevic dobar bio.
Los dupovac habib kovacevic (al kovacevicu nista ne zamjeram cak i da pocne protiv zrinje nebi imo nista protiv)
Definitivno ubacit sofrenca umjesto dupovca
Tog slovenca ako smo ga doveli umjesto kovacevica i sabanovica umjesto hebibovica protiv svinjskog
Tatar nije los bio
Mi nismo imali neku igru al smo imali bolje sanse od njih. Tako da je remi realan i ja sam zadovoljan. Skretnicatri u zadnjih 5 prelazni rokova su vise potrosili nego mi minimu 2 m km na igrace ekipa im nista nije bolja od nase.
Oba nasa gola su greske njihovog golmana koji je cak i kapiten ekipe. Covjek brani vec 3 sezonu cinimi se i svake godine losi i losi.
Sto se nas tice, Kovacevicu treba podrska i trebamu davat sansu u kupu i utakmicama protiv slabih ekipa. Treba dovest tog slovenca Kovacevic nije jos za utakmice kao juce. Izgleda previse nesiguran u hvatanju lopti pranjenju direktni suteva i istrcavanju al mislim da ovo sve se moze kroz treninge sa dobrim trenerom i dobrim kolegom golmanom (sta ce on naucit od tucakovica) povravit. Al on ima neku sigurnost neznam kako bi opisao nesto ima sto mi ulijeva nadu da ce bit abd vrhunski golman.
Pidro mujakic i rahmanovic najbolji igraci kod nas.
Tatar krste i ahmet
Stanojevic dobar bio.
Los dupovac habib kovacevic (al kovacevicu nista ne zamjeram cak i da pocne protiv zrinje nebi imo nista protiv)
Definitivno ubacit sofrenca umjesto dupovca
Tog slovenca ako smo ga doveli umjesto kovacevica i sabanovica umjesto hebibovica protiv svinjskog
Tatar nije los bio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa jedan Karijus brani cijelu sezonu u najjačoj ligi svijeta i pojede ga pritisak u finalu LP. Kabaljero ima 34 godine pa napravio kolosalnu grešku protiv Hrvata. Čeh 2008. bio najbolji golman svijeta a protiv Rusije na EURU napravio smiješne kikseve i Rusi ih izbace s prvenstva. Mi izgleda još nismo svjesni kakav je Delač bio golman, ono se jednom dovodi u klub. Taj frajer jednom godišnje prođe pripreme s trenerima koji su "odgojili" Kudičinija, Čeha, Kurtou. Trenira s njima, uči od njih. To je klasa kakvu naša liga nikad nije imala, realno. Trenutno su u ligi svi golmani u 5 deka, od Solde do Kozića. Taj Kozić se protiv nas u Bufona pretvori svaki put, brani lik sve živo. Možemo dovest golmana pet puta skupljeg od Vladana i da bude 20% bolji, koji će svakako pravit gluposti. Možda ne bi primio gol od Želje u onoj situaciji al bi primio gol od Slobode gore recimo i na istom si. A više para daješ. Kakve je sve Pavlović golove primao, al je znao i skinut svašta. Nema ovdje nekog golmana da možeš reć "e to je klasa za nas", Pirić je bio al ode i on vani.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A Kapiten ? Tvoje misljenje ? Stranac ?kengur je napisao/la:Prije tekme bod nije bio realan nikako. Nakon svega, mogao je biti i bolji rezultat.
Puna podrska "akademcima". Pidro je naglo uletio jer je morao. Kovacevic isto tako. Da su mogli postepeno da se uvode na ovaj nivo sad bi bil mali avioni. Zato mislim da su bili solidni i puna podrska.
Husref je igrace digao vrlo solidno.
1-Habib nije za beka
2-Adukor nije za stopera
3-Dupovac nije za prvog tima
4-Halilu treba brzine.
Trebaju nam Sofranac i Saban.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ako Husref skine Kovacevica s gola, treba yebat sve i njemu i onom ko ga brani( Upravu i sjever)...
To sto on kaze da voli FkS, a u stvarnosti se pretvara u grobara FkS.
To sto on kaze da voli FkS, a u stvarnosti se pretvara u grobara FkS.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sve ove sto kritikuju kapitena, nek jednu utakmicu uzmu samo njeg pratiti pa nek ga onda kritikuju, a ne sablonski tjerat covjeka, koji je prosle sezone kritikovan svaku tekmu, a najbolju statistiku u ekipi imao... Juce je Krstea bilo svugdje, na beku, u vezi, u odbrani, krilu, spicu, preorao je teren, bas se vidilo da grize i da zeli da se iskupi za zadnji derbi na grbavici, plus koliko puta je dosao do odbrane da vadi loptu, da se ne bi nabijala, onda tonu tacnih dodavanja i koliko ekstra pasova je juce uputio, sve u svemu pohvale za Krstu, samo nastavi kapitenuSamozdravlje je napisao/la:A Kapiten ? Tvoje misljenje ? Stranac ?kengur je napisao/la:Prije tekme bod nije bio realan nikako. Nakon svega, mogao je biti i bolji rezultat.
Puna podrska "akademcima". Pidro je naglo uletio jer je morao. Kovacevic isto tako. Da su mogli postepeno da se uvode na ovaj nivo sad bi bil mali avioni. Zato mislim da su bili solidni i puna podrska.
Husref je igrace digao vrlo solidno.
1-Habib nije za beka
2-Adukor nije za stopera
3-Dupovac nije za prvog tima
4-Halilu treba brzine.
Trebaju nam Sofranac i Saban.
1946~
- egzodus1946
- Kontakt:
Mislim samo da smo mi imali dva ofsajda, ovo ostalo je ureduMortemHz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Balorda, boki86, teamnorth1989, VanDijk i 43 gosta.