Nije to samo da nemamo para (iako pare vecinom idu na plate), nego kako bi se ti osjecao da si akademac a znas da kada dodje vrijeme za prvi tim, klub ce dovesti polovnjake iz okruzenja a tebe na posudbu. Oni disu za bordo dres i zasluzuju sansu, a i trudice se jos vise ako imaju realne sanse. Korist je visestruka.skoroalen je napisao/la:Kako neko reče, oni na oficijalnoj su prije uzvrata s Talijanima pisali "ništa ova Atalanta nije bolja od nas, uzimamo dva razlike". Tako da nisu konkurentni da pišu. Ja komentarisao kako treba istrpit Vladana jer nemamo 100 miliona da kupimo Oblaka, koji bi izgleda jedini zadovoljio navijače, frajer mi ispod yeba mater. Tako da o njima ne treba trošit riječi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 16 avg 2018, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
UPRAVO POVEDI RACUNA O CJENAMA KARATA. POVRATITE ISTOK ,POLA TITULE JE TU.VECE CIJENE,MANJE RAJE,MANJE CIJENE VISE RAJE,NA ISTO DODJETE.AKADEMIJA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kod nas nijedan od stranaca nije duplo bolji od domaćih igrača na istoj poziciji, možda samo Adukor. Stanojević dosta pao u formi i sad je tu negdje sa Mustafićem (ako gledamo istu poziciju i ulogu). Šofranac dobar al nije duplo bolji od Mujakića. Pavlović je duplo gori od Vladana. Velkoski dobar al ne duplo bolji od Rahmanovića, ni bilo kojeg krila i napadača. Stvar je u tom da bi ova ekipa bez tih pomenutih stranaca malo slabije funkcionisala, niko od njih nije aman bitan igrač kao što su onda bili Benko i Delač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koliko dugo Fk Sarajevo, nema kvalitetnog. (školovanog) trenera golmana, koji će raditi sa svim kategorijama,

Daj ba makni vise ovu anketu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sto se mene tice nek Kovacevic brani svaku utakmicu nemam nista protiv. Htio sam samo reci druga je stvar trpit veznog igraca beka stopera krilo a totalno druga stvar spic i golman jer od te dvoice posebno golmana ovisi rezultat.
Ja bi doveo Slovenca radi Vladena posto adilovic je kao golman bio ispod prosjecan a vjerujem kao trener da je jos gori.
Znaci vazne utakmice zrinjski kuci nastrani zeljo kuci nastrani ubice nastrani i ponekad radnik il sloboda ako ko od ovih ekipa bude u nekom naletu kad budemo igrali ubacit slovenca a sve kup utakmice i ove slabe neka vladena i mislim da bi imao oko 20-25 utakmica u sezoni. I sledece godine nek brani sve covjekuje tek 21 godina i mislim da bi njemu ovajav scenario naj bolje odgovaro.
Nadam se da je Sabrina dogovorila produzetak ugovora sa Rahmanovicem i Adukorom na jos bar 2.5 godine, a sa Sabanom bar jos 5.
Sta je sa onijem juniorom stoperom neznam mu ime igro je par puta (ulazio sklups) bolji je bio od limenog
Ja bi doveo Slovenca radi Vladena posto adilovic je kao golman bio ispod prosjecan a vjerujem kao trener da je jos gori.
Znaci vazne utakmice zrinjski kuci nastrani zeljo kuci nastrani ubice nastrani i ponekad radnik il sloboda ako ko od ovih ekipa bude u nekom naletu kad budemo igrali ubacit slovenca a sve kup utakmice i ove slabe neka vladena i mislim da bi imao oko 20-25 utakmica u sezoni. I sledece godine nek brani sve covjekuje tek 21 godina i mislim da bi njemu ovajav scenario naj bolje odgovaro.
Nadam se da je Sabrina dogovorila produzetak ugovora sa Rahmanovicem i Adukorom na jos bar 2.5 godine, a sa Sabanom bar jos 5.
Sta je sa onijem juniorom stoperom neznam mu ime igro je par puta (ulazio sklups) bolji je bio od limenog
Kurdić? Vala, sumnjam da je gori od Dupovca al eto, puno bi bilo sve akademce nazad naredat.Pitar6785 je napisao/la:Sto se mene tice nek Kovacevic brani svaku utakmicu nemam nista protiv. Htio sam samo reci druga je stvar trpit veznog igraca beka stopera krilo a totalno druga stvar spic i golman jer od te dvoice posebno golmana ovisi rezultat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da kurdic, vjerovatno nije Husref smio da rizikuje al posle zrinjskog ako se sofrenac ne vrati ubacit malca bice ako nista ko i limeni.
Ko je bio na derbiju, može džaba uć protiv Zrinjskog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel moguceuNbx je napisao/la:Ko je bio na derbiju, može džaba uć protiv Zrinjskog.
Treba pohvalit ovo i treba cesce ove akcije razne praviti kako bi vratili ljude na tribine!
Husrefu i akademcima podrska do kraja, treba jednom istrpit vise majku mu, koji je qrc nasoj raji pa bi stalno nesto da mijenjaju, od rata pa ovamo, svake godine slusam uprava napolje, trener napolje, pa dokle vise?? Otjerajte SDA kad vec zelite promjene, pustite ljude u klubu da rade svoj posao!
1946~
Treba puno, puno, puno više aktuelnoj upravi da vrate povjerenje navijača od jedne, uslovno rečeno, džabne utakmice. Previše toga su zasrali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
BravouNbx je napisao/la:Ko je bio na derbiju, može džaba uć protiv Zrinjskog.
Samo sto meni nece ovo da otvori
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja poslao poruku neki dan vezano za to i samo me iskulirali hahahazlo87 je napisao/la:Daj ba makni vise ovu anketu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što se tiče situacije u FK Sarajevo, Osim je rekao da ne razumije zbog čega pojedini navijači Bordo kluba žele odlazak Husrefa Musemića, koji je prema njegovim riječima izuzetno dobar i dokazan trener, te da u ovom trenutku ne mogu pronaći boljeg trenera.
"Ako se pogledaju rezultati koje je Husref Musemić ostvario u Sarajevu, pa evo i ako ne gledamo prijašnje mandate, nego ovaj, vidi se da je Sarajevo od njegovog dolaska prošle sezone osvojilo možda i najviše bodova u Premijer ligi. Zbog čega bi se neko zbog takvog trenera osjećao nezadovoljno, za kojeg znaš da voli klub i za kojeg znaš da je dobar, što je dokazao i u Sarajevu i u drugim klubovima. Okej, ispali su iz Evrope na način na koji su ispali, to se desi i nema opravdanja, ali sigurno je da boljeg trenera neće pronaći. Ja sam uvjeren u to, on zna šta hoće, njegove metode se ne sviđaju svima, ali opet, odakle nekome tako visoko očekivanje, kao da ih treba trenirati Ancelotti ili Sarri. Kako to sad?", s razlogom se pita Osim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
A to svakako, ali opet treba pohvaliti i podrzati ove akcije, naravno ne treba da stanu s ovim, malo da se potrude mogu fino raje privuci na stadionuNbx je napisao/la:Treba puno, puno, puno više aktuelnoj upravi da vrate povjerenje navijača od jedne, uslovno rečeno, džabne utakmice. Previše toga su zasrali.
1946~
I ja ti fino napišem bujrum s nama na derbi, a ti izignorišeš.ThrillerHz je napisao/la:A to svakako, ali opet treba pohvaliti i podrzati ove akcije, naravno ne treba da stanu s ovim, malo da se potrude mogu fino raje privuci na stadionuNbx je napisao/la:Treba puno, puno, puno više aktuelnoj upravi da vrate povjerenje navijača od jedne, uslovno rečeno, džabne utakmice. Previše toga su zasrali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar - Sarajevo

idemo li protiv svinjskog?
jel se ova karta treba zadrzat i uz pokaz da uzmem kartu?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se narednog vikenda kada se igraju utakmice u okviru 6. kola šampionata. FK Sarajevo će na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati ekipu Zrinjskog a utakmica je na rasporedu u nedjelju, 19.8.2018. godine sa početkom od 20 sati.
Informacije o prodaji i cijeni ulaznica biće poznate u narednim danima.
Informacije o prodaji i cijeni ulaznica biće poznate u narednim danima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj da bi mlatnut lažne, popravili bi situaciju baš..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 69 gostiju.