NK Široki Brijeg
-
GradKamena2
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Zato treba na vrijeme prekinut dok nije uzelo maha i otislo do puno tezi posljedica,nek ostane na prepucavanjima bit ce ok.
Povlacim se sa teme jer kako to biva uletit ce neki padobranac ili sa jedne ili sa druge strane pa ce bit krs i lom bezveze.
Pozdrav.
Povlacim se sa teme jer kako to biva uletit ce neki padobranac ili sa jedne ili sa druge strane pa ce bit krs i lom bezveze.
Pozdrav.
- Pantarei79
- Kontakt:
Mislio sam i ja, ali gdje kartu naći?spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
“Trava na terenu je sagorena, dosta je i rupa što će sigurno utjecati na napade i atraktivni fudbal Ludogoretsa”, navodi se na spomenutom portalu.
Kako li ce to tek izgledat u ponedjeljak...
Kako li ce to tek izgledat u ponedjeljak...
Meni je kolega kupio u Mostaru i još nije htio pare uzet, nisam znao da ima i takvih mostaracaPantarei79 je napisao/la:Mislio sam i ja, ali gdje kartu naći?spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
Nije ti taj iz mostaraspursman je napisao/la: Meni je kolega kupio u Mostaru i još nije htio pare uzet, nisam znao da ima i takvih mostaraca
SAMO ŠIROKI!
Gledam sad ove Ruse sto su prosli Domzale, u 93. minuti zabili za prolaz protiv ekipe iz Luksemburga... Pa kakve mi sanse propustamo 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jesi pjevo s njim i ostalim ciganima " Ovo je Mostar" ?spursman je napisao/la:Meni je kolega kupio u Mostaru i još nije htio pare uzet, nisam znao da ima i takvih mostaracaPantarei79 je napisao/la:Mislio sam i ja, ali gdje kartu naći?spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama
- Evolve
- Kontakt:
Prestani se zivcirat bolan, mi ispali od boljegAndroid je napisao/la:Gledam sad ove Ruse sto su prosli Domzale, u 93. minuti zabili za prolaz protiv ekipe iz Luksemburga... Pa kakve mi sanse propustamo
NK Široki Brijeg
Fuj...sretan123 je napisao/la:
Jesi pjevo s njim i ostalim ciganima " Ovo je Mostar" ?
SAMO ŠIROKI!
Ta nisu to pjevali to?since1948 je napisao/la:Fuj...sretan123 je napisao/la:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Citava tribina. Majku vam je.bem nezahvalnu,umjesto da nam noge ljube jer ne mpraju ic u Zenicu igratLoveSB96 je napisao/la:Ta nisu to pjevali to?since1948 je napisao/la:Fuj...sretan123 je napisao/la:
SAMO ŠIROKI!
- Pantarei79
- Kontakt:
Jesu 2 puta. Koji debiliLoveSB96 je napisao/la:Ta nisu to pjevali to?since1948 je napisao/la:Fuj...sretan123 je napisao/la:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 17 avg 2018, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB
Jesi pjevo s njim i ostalim ciganima " Ovo je Mostar" ?[/quote]sretan123 je napisao/la:Meni je kolega kupio u Mostaru i još nije htio pare uzet, nisam znao da ima i takvih mostaracaspursman je napisao/la:Mislio sam i ja, ali gdje kartu naći?spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama
Onda si i ti bio na utakmici jer to nisi mogao čuti u prijenosu jer su to skandirali prije početka . To im nije stvarno trebalo al takav je njihov obraz.
audere est facere!
Tko ih je..
Nebi ih gledao ni da su sa Realom na Pecari igrali.
Nebi ih gledao ni da su sa Realom na Pecari igrali.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Nek je i ovo proslo
Ivan Buhac prije 3-4 godine srusio Sarajevo na Pecari, sutra nastupa u finalu MZ, sta ti je zivot...
Ivan Buhac prije 3-4 godine srusio Sarajevo na Pecari, sutra nastupa u finalu MZ, sta ti je zivot...
HRHB
HRHB
@spursman nek si se napjevo sa njima...
Kreso Kordicu dzaba brisat status, Pecaru samo SKUTORI PUNE!
Kreso Kordicu dzaba brisat status, Pecaru samo SKUTORI PUNE!
Decko obrisi to HercegBosna iz potpisa. Za tu zlocinacku paradrzavu imaju presude Međunarodnog suda za UZP i vrijeđaš domovinu iz koje dolaziš. Na stranu nacionalnu pripadnost vas kao BH Hrvata, nemojte bit ko Srbi pa furati te zlocinacke kreacijeAndroid je napisao/la:Nek je i ovo proslo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma dobro netreba sad zbog ultrasa vrijeđat sve navijače zrinjskog,gledam slike po portalima bilo je tu dosta ljudi sa djecom,pa i parova itd,ljudi došli pogledat utakmicu, trošili pare po našim trgovinama i kafićima a i klub će sigurno nešto zaradit itd jednostavno ignorirajmo svi skupa te provokacije,nebudimo kao oni,mi imamo svoj đir uvik smo bili dobri domaćini svim klubovima u ovoj ligi i u europi svi su se ovdje osjećali ugodno, osim navijačkih skupina koji dođu provocirat kao neki dan navijači čelika ali i za to ima rješenja takve čim počmu vrijeđat odmah istjerat iz tribine itd
nego zna li netko zašto nema više izvještaja sa utakmica na našem yt kanalu ???
nego zna li netko zašto nema više izvještaja sa utakmica na našem yt kanalu ???