NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Bogami sinoc Baker pokaza da i nece bit bust kako ga izprozivase.. Veceras se ocekuje da Darnold pokaze sta zna.
Ma draft je zadnja nedelja prije TNF. To je ove godine 2.6jestamaji je napisao/la:draft se pravi najranije nakon W3 preseason, u idealnom slučaju nakon W4
Max Allegri
Vazda je bila zadnja nedelja prije, tako cemo i ove godine. Moram ovih dana rijesit to sve poslat sta treba i postavit draft.
Nisam imo vremena, ali ima jos fore
Nisam imo vremena, ali ima jos fore
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako je zanimljivije u predsezoni kada jedne protiv drugih igraju ekipe koje se nikada ne sastaju u regularnoj sezoni. A onda kada pocne sezona pola utakmica smor gdje neke ekipe gube po 20 godina od iste i nista se ne mijenja.
Jest vala, kad gledam neke divizijske utakmice k'o da gledam reprizu Mućki na HRT - u po 40. put.
Usput, igram i ja.
Usput, igram i ja.
Znaci Watson ako bude zdrav, top 5 qb
Je l ovo noćas ima pripremna tekma na SK3?
Ko i harden sto je top 3 igrac ligealemsa je napisao/la:Znaci Watson ako bude zdrav, top 5 qb
Bas si subjektivan
Da, Redskinsi i Jetsi.sljivo je napisao/la:Je l ovo noćas ima pripremna tekma na SK3?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nadam se da Floyd nije teze povredjen kao i prošlogodišnji rookie TE baby Gronk takodjer jer neće valjat .. i onako ne napadamo QB nikako osim ove rezerve kad udju oni nešto rade jer i oni igraju protiv slabih u OL ..dok kod nas centar kad izbacuje loptu ili je ona niska ili previsoka .. i onaj TD Trube je loše izbačena lopta pa se i odbrana njihova zbunila i td smo bacili .. mora ovaj rookie na centra liku je to prirodna pozicija ne znam sto izmišljaju toplu vodu u pm .. tradovat za Macka obavezno nemamo pass rushera niko be napada .. dom za trčanje smo beton
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pasu oba termina. Samo neka bude oko 21.00h po cet-u 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ja mogu svaki dan osim 1.9
uvijek smo.draftali nedjeljom, ja sam mislio da je to fiksno
I bilo je, nedjelja prije TNF u 18h. Eh sad se to moze pomjerat. Evo ja cu u ovo koji dan napravit listu ovdje pa ako se nekome ne igra da se izjasni, ima forumasa za prvu ligu.jestamaji je napisao/la:ja mogu svaki dan osim 1.9
Max Allegri
Ubacite i mene
Odgovara mi uvijek
Odgovara mi uvijek
Mogu oba termina iako je bolji 2.9.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.