Stvarno kakve veze ima to što je produžio sa pravom prvokupa ?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Stvarno kakve veze ima to što je produžio sa pravom prvokupa ?
Znaš ti šta je pravo prvootkupa Leo? I kad smo kod žutila zar je moguce potpisati ugovor na duze od 5 godina?
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U pitanju su bili Saul i Manquillo.Derdiyok je napisao/la:Zar nije bio u pitanju Oliver Torres tadaleorey je napisao/la:
Sjecate se one price: ekskluziva, imamo pravo prvokupa na Saula jer smo im dali Villu za kiflu![]()
![]()
Zaboravite na saula, proslo je vrijeme kad se od atletica mogao kupiti igrac, vidjeli smo to na primjeru grizmana kojeg je lakse bilo dovesti deset puta nego saula,koketa i sl,mogao se dovesti da se atletico tu nista ne pita, platis klauzulu i dovedes, i nije proslo, mozemo misliti sad kako bi sve to izgledalo da se pita i klub, il bi nas odhebali momentalni,il bi trazila za saula 150 miliona
Kao igrac bi nam godio vjerovatno da igra ono sto igra raketa, no nema sanse teoretske da ga se dovede, kao i verati, lakse je tu pjanu il alcantaru dovesti deset puta nego nekog iz atletica garantiram
Kao igrac bi nam godio vjerovatno da igra ono sto igra raketa, no nema sanse teoretske da ga se dovede, kao i verati, lakse je tu pjanu il alcantaru dovesti deset puta nego nekog iz atletica garantiram
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Da, potpisao je na 9 godina. Imas na transfermarktu.xaviesta je napisao/la:Znaš ti šta je pravo prvootkupa Leo? I kad smo kod žutila zar je moguce potpisati ugovor na duze od 5 godina?
I znamo to svi, ali nam ga nikada svakako nece prodati. A izgleda ni da Saul ne bi htio.
Jer recimo, mi njima pljeskamo na osvajanju titule na Campu, damo Villu haman za dzaba, a oni nama uvale kitu uvijek, pa sjetite se samo s Griezmannom sta je bilo, ljudi nas htjeli tuziti.
27.10.2020
Pa šta treba ? Da nam daju najbolje igrače jer im pljeskamo ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgleda da su trebali ponuditi sami Saula, iz ljubaznostijasmin10 je napisao/la:Pa šta treba ? Da nam daju najbolje igrače jer im pljeskamo ?
Svaki dan se sve više iznenadim kako neki ljudi posmatraju fudbal.
O Polu Pogbi piše se i ovog jutra. Engleski tabloidi tvrde da su odnosi u svlačionici Mančester Junajted asve lošiji. Žoze Murinjo navodno je obavio razgovor sa francuskim vezistom i "zamolio ga" da u medije ne iznosi prljav veš, niti svoje stavove. Portugalac je još izjavio: "Ukoliko Pogba želi da ide, neka zatraži transfer".
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Evo izgladali da se neke utakmice La Lige igraju u Americi,,,
Hmmm, zanima me ko ce pristati da ne igra utakmicu na svom stadionu jer npr nije isto igrati protiv nekog tima na njihovom ili neutralnom stadionu...
Hmmm, zanima me ko ce pristati da ne igra utakmicu na svom stadionu jer npr nije isto igrati protiv nekog tima na njihovom ili neutralnom stadionu...
Djubrad madridska nagovarali najboljeg igrača da ne ode u Barcelonu, a mi im dali Villu i najboljim godinama kuknjavaDonnie Darko je napisao/la:Izgleda da su trebali ponuditi sami Saula, iz ljubaznostijasmin10 je napisao/la:Pa šta treba ? Da nam daju najbolje igrače jer im pljeskamo ?![]()
Ko je to rekao? Upravo obratno, to je sasvim normalno. Druga stvar je sta se ovdje pisalo. Prelistaj, sve je nacisto, moderator si.Donnie Darko je napisao/la:Izgleda da su trebali ponuditi sami Saula, iz ljubaznostijasmin10 je napisao/la:Pa šta treba ? Da nam daju najbolje igrače jer im pljeskamo ?![]()
Saul nije bio ni njihov peti najbolji igrac 2013 godine btw.
Njih ne treba kriviti nikako, nego nasu upravu kao i obicno.
27.10.2020

Šteta što nisam gledao dosta utakmica ovog majstora već golove vecinom na top gol, al eto vjerovatno jedan od razloga zašto danas u 4 ujutro gledam prijateljsku koju igraju sa rezervnim sastavom.
Don't hate what you don't understand.
Barcelonu sam kao dijete poceo pratiti radi Romaria, ali Rivaldo mi je bio i ostat ce najdrazi igrac ikadxaviesta je napisao/la:
Šteta što nisam gledao dosta utakmica ovog majstora već golove vecinom na top gol, al eto vjerovatno jedan od razloga zašto danas u 4 ujutro gledam prijateljsku koju igraju sa rezervnim sastavom.
Rivaldo je jedini razlog zasto sam poceo voliti bogomet, igrati i navijati za Barcu, apsolutna klasa.
Kesirajte i nosite ga.SiamoNoi je napisao/la:
Ma doći će u siječnju na posudbu 
uzmite Denisa, neka Rafinhe
Spekuliše se da bi Munir mogao u Udinese, a Paco u Alaves. Prvi transfer, drugi posudba.
Marokanca što prije prodati, nikad fudbalera od njega.
Marokanca što prije prodati, nikad fudbalera od njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.