FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka Husrefa sve dok iz kluba ne ode Sabrina i dok se adminis(t)racija i ostala nepotrebna radna mjesta ne smanje bar za 50%!
Imaju svi aferime kod drugog gola, prije svega Adukor koji je dopustio da ga Blagojević onako probije i centrira. Onda Vladan i zadnja linija.r3m1 je napisao/la:Greška je i Vladana i odbrane, odbrane jer ne moze Dzenan neometano pucati na gol glavom u petercu, a Vladanova jer je lobovan na metar od gol linije.Samozdravlje je napisao/la:Zar nema nikakav golman na forumu , da nam pojasni koliko je Vladanova greska.uNbx je napisao/la:Mi da smo dali onakav gol, slavilo bi se ko eurogol, ne bi niko rekao da je kiks golmana. #štaetue
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Drugi gol je Vladanova greska 1000%, pogresnom rukom je isao da odbrani, inace ga ne bi lobovala... krivit Hebiba jer je Dzenan duplo visociji od njeg je glupo, Husref ga je tu postavio, al ni Husrefa ne mozes krivit jer mu uprava nije dovela desnog beka, pa nemamo nijednog u ekipi...
1946~
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa sta sad ako je nizi, treba ga pustit i gledat kako zabija gol? Ma hajte molim vas.ThrillerHz je napisao/la:Drugi gol je Vladanova greska 1000%, pogresnom rukom je isao da odbrani, inace ga ne bi lobovala... krivit Hebiba jer je Dzenan duplo visociji od njeg je glupo, Husref ga je tu postavio, al ni Husrefa ne mozes krivit jer mu uprava nije dovela desnog beka, pa nemamo nijednog u ekipi...
ZZ
Husref napuc'o malog na raju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ali najjača scena pred tekmu, njihov sjever skandira Husrefe odlazi, a odgovor im je bio Zula odlazi, u tom trenutku nastao je muk na stadionu Grbavica 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
belosevic28
- Kontakt:
odgoJiJo babo rumenog seljacica heheSabinho je napisao/la:Husref napuc'o malog na raju.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Prvo, hebibovic je trebao ici na skok, nr moras udariti llptu, mozes zasmetati protivniku, trznuti ga, bilo ata, a ne gledati ga
Ddugo, ima bekove, hodzic, ima malog sabanovica kojeg je pkslao u akademiju nazad da bi se hebib kalio
Trece, odovic je svu taktiku okrenuo na desnu stranu gdje ovaj zaim vuce hebiba koni je glup i krene u sredinu , ostane strana prazna , i mi ga popusimo . Kaanije hebib ostavi j beka i krilo i onda dernek. Nit je husref st tu uradio ni igraci .
Ddugo, ima bekove, hodzic, ima malog sabanovica kojeg je pkslao u akademiju nazad da bi se hebib kalio
Trece, odovic je svu taktiku okrenuo na desnu stranu gdje ovaj zaim vuce hebiba koni je glup i krene u sredinu , ostane strana prazna , i mi ga popusimo . Kaanije hebib ostavi j beka i krilo i onda dernek. Nit je husref st tu uradio ni igraci .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mislim da je jedan od najvećih naših problema nedovoljna spremnost igrača. U svakoj utakmici imamo situaciju da igrači traže izmjenu, da ne mogu odigrati do kraja. Slučaj u derbiju, i Tatar i Rahmanović tražili da izađu, i ti si faktički nemoćan da šta izmjenama promjeniš kad iste moraš čuvati za one koji ne mogu izdržati 90 minuta. Ahmetobić gine 70 minuta, baš se istroši i ne može do kraja (opravdano) i uvijek ga u zadnjoj četvrtini utakmice moraš mjenjati. Hebibović može odigrati jedno poluvrijeme, u drugom padne i ljudi ga zaobilaze ko od šale, isto je i sa Šišićem. Tatara i Rahmana sam spomenuo, skoro pa uvijek moraju utakmicu završiti prije. I mali Pidro padne trkački kako vrijeme odmiče, ali njemu ne mogu ništa zamjerit, igra na poziciji gdje se trci pa haman najviše a i mlad je momak. Da ne spominjem Halila..
Svaka čast ovim igračima ostalim koji kvalitetno mogu iznijeti svih 90 minuta, fizičku spremu navedeni igrači moraju popraviti ili dozirati svoju "potrošnju" kako bi mogli odigrati cijelu utakmicu a ne da u 80 minuti moraji tražiti pumpicu.
Svaka čast ovim igračima ostalim koji kvalitetno mogu iznijeti svih 90 minuta, fizičku spremu navedeni igrači moraju popraviti ili dozirati svoju "potrošnju" kako bi mogli odigrati cijelu utakmicu a ne da u 80 minuti moraji tražiti pumpicu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kazu da mi imamo kondicionog 
-
bordopoeta
- Kontakt:
Vaša mržnja prema Gospodinu Musemiću je oćigledna, i nemojte ostale opterečivati sa njom.
[/quote]
Ma nije mržnja, nego činjenica da on nije trener za FKS, ako želimo klub za veće domete. On sa svojim poznavanjem fudbalske taktike i kočijaškim rječnikom (kojeg je pokupio u kući i donio iz svog sela u ovaj Grad) prema igračima će nas samo odvesti u sunovrat. I nije mi jasno zašto ga pojedinci nazivaju "legenda". Vjerojatno, jer imaju pamćenje kao ameba ili ga nikada nisu gledali kao igrača. Kao igrač, prosječan i to teško, što bi rekli - nako. A kao trener- wow, ubio se za Mladost DK, Gošk.... nije ni za kamiondžijinu ekipu.
Ma nije mržnja, nego činjenica da on nije trener za FKS, ako želimo klub za veće domete. On sa svojim poznavanjem fudbalske taktike i kočijaškim rječnikom (kojeg je pokupio u kući i donio iz svog sela u ovaj Grad) prema igračima će nas samo odvesti u sunovrat. I nije mi jasno zašto ga pojedinci nazivaju "legenda". Vjerojatno, jer imaju pamćenje kao ameba ili ga nikada nisu gledali kao igrača. Kao igrač, prosječan i to teško, što bi rekli - nako. A kao trener- wow, ubio se za Mladost DK, Gošk.... nije ni za kamiondžijinu ekipu.
- robertkosar
- Kontakt:
Kod ovog drugog gola za melju kova je otisao na prvu stativu i vracao se nazad i nije gledao gdje se nalazi tu je napravio gresku. Trener koji ga trenira na treningu je trebao raditi sa momkom. U svakom trenutku golman mora znati gdje se nalazi ,morao je biti na sredini gola i da ima cistu situaciju ispred sebe i da navrijeme istrci i hvata loptu u pet metara. Neiskustvo i pritsak su ucinili svoje, u ovakve utakmice se ulazi hladne glave. Momku ne treba zamjeriti bit ce abd bolje i imat cemo pravog golmana 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vrh
Vrh
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I prilikom centaršuta i šuta je loše bio postavljen. Iz velikih utakmica i grešaka se najbolje nauči. Vjerujem da ga neće sputati. Inače sa svim se slažem osim da je trebao hvatati centaršut. Previše je bio svemirski i teška lopta koju nijedan napadač ne može zategnuti, samo da je bio postavljen onaj šut se hvata.robertkosar je napisao/la:Kod ovog drugog gola za melju kova je otisao na prvu stativu i vracao se nazad i nije gledao gdje se nalazi tu je napravio gresku. Trener koji ga trenira na treningu je trebao raditi sa momkom. U svakom trenutku golman mora znati gdje se nalazi ,morao je biti na sredini gola i da ima cistu situaciju ispred sebe i da navrijeme istrci i hvata loptu u pet metara. Neiskustvo i pritsak su ucinili svoje, u ovakve utakmice se ulazi hladne glave. Momku ne treba zamjeriti bit ce abd bolje i imat cemo pravog golmana
Vrh
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
U ovakvim utakmicama se zanat peče. Momku treba da je jasno da mu niko ništa ne zamjeri. Kažem po hiljaditi put, mnogo stariji i iskusniji golmani su kod nas pravili i veće gluposti. Meni je Vladanova greška duplo manja nego ono kad Pavlović primi glavom od Menala iz peterca. Il' kad Tupi primi gol od Lecha kad je lopta putovala 6 minuta do šesnaesterca, imao je vremena da u glavi zamisli pichku, napali se i qrcem je boksuje, on stoji na liniji i čeka. Za Vladana barem znamo da ne prima 4-5 hiljada mjesečno za svoje greške, a on ih može ispravit jer je mlad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A izgleda.Anonjimus je napisao/la:Na papiruzagorski je napisao/la:Kazu da mi imamo kondicionog![]()
Na zalost najvise toga mi imamo na papiru,a najmanje na terenu i u struci.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
UPRAVO POSLUSAJ GLAS SVOJIH NAVIJACA.KARTE NE SMIJU BITI SKUPLJE OD:
3 5 8(10)CENTRALNU LOZU MOZETE PRODAVATI I ZA 100 KM.
LIJEP POTEZ ZA OVE STO SU BILI NA GRBAVICI .
NEMOJTE SEBI SKAKATI U STOMAK SJEVER 3 MAX ISTOK 5 MAX ZAPAD8-10 MAX TAMAN REAL DOLAZIO. AKADEMIJA
BEZ ISTOKA , TESKO CETE IMATI HARMONIJU NAVIJACI-IGRACI.NE TREBA BITI ANSTAJN:
1000X5=5000 ; 200X8=1600 KM
3000X5=15000; 600X8=4800 KM
UPAMET UPRAVO
3 5 8(10)CENTRALNU LOZU MOZETE PRODAVATI I ZA 100 KM.
LIJEP POTEZ ZA OVE STO SU BILI NA GRBAVICI .
NEMOJTE SEBI SKAKATI U STOMAK SJEVER 3 MAX ISTOK 5 MAX ZAPAD8-10 MAX TAMAN REAL DOLAZIO. AKADEMIJA
BEZ ISTOKA , TESKO CETE IMATI HARMONIJU NAVIJACI-IGRACI.NE TREBA BITI ANSTAJN:
1000X5=5000 ; 200X8=1600 KM
3000X5=15000; 600X8=4800 KM
UPAMET UPRAVO
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nije to poenta, vec da ne mozes krivit ni Hebiba sto mora igrat beka, nit Husrefa sto mora stavljat Hebiba na beka, jedini krivac je uprava koja je dopustila da ekipa nema nijednog desnog beka... Hodzic suspendovan i kriminalan, a Sabanovic na treninzima ne pokazuje nikakve ambicije...moj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta sad ako je nizi, treba ga pustit i gledat kako zabija gol? Ma hajte molim vas.ThrillerHz je napisao/la:Drugi gol je Vladanova greska 1000%, pogresnom rukom je isao da odbrani, inace ga ne bi lobovala... krivit Hebiba jer je Dzenan duplo visociji od njeg je glupo, Husref ga je tu postavio, al ni Husrefa ne mozes krivit jer mu uprava nije dovela desnog beka, pa nemamo nijednog u ekipi...
1946~
Zna li neko trebaju li se karte sa Grbavice donijeti na uvid, prilikom preuzimanja karte za Zrinjski, ili ce dijeliri po onom spisku?
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, muhamedhulk, Semrush [Bot] i 61 gost.