A izgleda.Anonjimus je napisao/la:Na papiruzagorski je napisao/la:Kazu da mi imamo kondicionog![]()
Na zalost najvise toga mi imamo na papiru,a najmanje na terenu i u struci.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A izgleda.Anonjimus je napisao/la:Na papiruzagorski je napisao/la:Kazu da mi imamo kondicionog![]()
Ma nije to poenta, vec da ne mozes krivit ni Hebiba sto mora igrat beka, nit Husrefa sto mora stavljat Hebiba na beka, jedini krivac je uprava koja je dopustila da ekipa nema nijednog desnog beka... Hodzic suspendovan i kriminalan, a Sabanovic na treninzima ne pokazuje nikakve ambicije...moj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta sad ako je nizi, treba ga pustit i gledat kako zabija gol? Ma hajte molim vas.ThrillerHz je napisao/la:Drugi gol je Vladanova greska 1000%, pogresnom rukom je isao da odbrani, inace ga ne bi lobovala... krivit Hebiba jer je Dzenan duplo visociji od njeg je glupo, Husref ga je tu postavio, al ni Husrefa ne mozes krivit jer mu uprava nije dovela desnog beka, pa nemamo nijednog u ekipi...
Nek nam stave niske cijene ulaznica ( i sam sam izroduNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
Pa vala koliko sam se napatio kad padne gol il' bude kakve šansa, potpisat ću domah da ću rađe tekmu pratit preko rezultata.com nego na njihovoj tribini...uNbx je napisao/la:Može uz pismenu izjavu da se više neće ponovit.
uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?

uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
@kanarinac ja ti vjerujem i dijelim tvoje misljenje , da je ono odbranio sad bi zavrsio u Celzijukengur je napisao/la:Kada je lopta na krilu - golman ne smije biti na prvoj stativi (kao i u slucaju kornera). Bas zato jer sa sredine gola mu je najlakse doci do obje stative, a kako kazes preko 7m nije malo. Ali to je prica za iskusne i standardne golmane. Kovacevicu puna podrska i do play-offa ce biti pravo dobar. Ima frajer i herciku ali nema jos dovoljno samopouzdanja u svom prostoru kojim komanduje kao i da vikne na odbranu po potrebi. Isplati se biti strpljiv jer ima potencijal kao jos par njih.kanarinac je napisao/la:Kovacevic nije kriv za go,vi slusajte Kristica,mali je trcao sa prve stative na drugu I on je odradio sto je mogao,jednostavno sut je bio savrsen,ko je jednom stao na go od 7 metara zna sta pricam,vise od pola forumasa ovde tesko I precku da moze dohvatiti,mali ce biti extra golman abd treba ga podrzati,fascinantnu brzinu ima momak,dobro prati igru,vidjeli ste kako dobro izlazi na lopte,malo jest nesiguran na hvatanju,ali to je svaki golman kad je mlad,jer sigurnost dolazi sa iskustvom.
Molm te pojasni ,nisam u folu.Generacijski jaz.uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
za koga ce onaj pljuvac joker navijati?Memara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea!
Za Ruskinje.bihuzur je napisao/la:za koga ce onaj pljuvac joker navijati?Memara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea!
Ponovo se vraćamo na osnovni problem, imam trenera golmana i kondicionog trenera, NA PAPIRU.robertkosar je napisao/la:Kod ovog drugog gola za melju kova je otisao na prvu stativu i vracao se nazad i nije gledao gdje se nalazi tu je napravio gresku. Trener koji ga trenira na treningu je trebao raditi sa momkom. U svakom trenutku golman mora znati gdje se nalazi ,morao je biti na sredini gola i da ima cistu situaciju ispred sebe i da navrijeme istrci i hvata loptu u pet metara. Neiskustvo i pritsak su ucinili svoje, u ovakve utakmice se ulazi hladne glave. Momku ne treba zamjeriti bit ce abd bolje i imat cemo pravog golmana
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vrh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.