Ne s e r i zivota ti, najbolji mladi igrač lige, prodao bi se on svejedno za solidne pare bezobzira na Mamića generala kurce palce, zato neseriFaustinoAsprilla je napisao/la:ko o cemu siroki o interesima stranke haha
para nema jer su potrosene davno unaprijed to je svima jasno .
a i vi bi se raspali po savovima ovo ljeto da general nije s maminjom sredio transfer menalai neka je . meni je drago da siroki ostane konkurentan
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
. Cuj raspali bi se po savovima. Evo da ti najavim da ove sezone mjenjamo ledinu. Sve je planski i racionalno.FaustinoAsprilla je napisao/la:ko o cemu siroki o interesima stranke haha
para nema jer su potrosene davno unaprijed to je svima jasno .
a i vi bi se raspali po savovima ovo ljeto da general nije s maminjom sredio transfer menalai neka je . meni je drago da siroki ostane konkurentan
Iduce cemo nesto drugo.. I uz sve to smo konkurentni. Imamo mi i Loncara koji je jaci transfer od Menala.
Kreso Kordic najvece **** sto je ikad hodalo Pecarom. Porazom nasim u Mo,u utakmici gdje je on igrao,nakon tekme slavi sa Mostarcima poraz svoje ekipe,isti igrac sljedeci ponedjeljak dobio je zabranu suigrača ulasku u svlačionicu.FaustinoAsprilla je napisao/la:Samo da ostane zapisano : prije 2-3 godine na grbavici je bilo oko 500 naivjaca Zrinjskog pa se pjevalo 'Ovo je Mostar ' . da imate malo mozga skontali bi da se ne radi se o nikakvoj 'pretenziji ' na siroki ili sarjaevo nego jednostavno je atmosfera takva da si kao u mostaru . i stoga to navijanje .
a nisam primejtio jucer da nekog od nasih pere kompleks od sirokog , cini mi se da vise pere vas sirokobrijezane ovdje na forumu .
**** majke kresi kordicu koji je zabijao pobjednicke golove za siroki protiv zrinjskog je tek vrh vrhova
pozdrav
Samo jedno ime
@Unknown7 bravo momak,jedan od rijetkih mostaraca koji kaže ono što je realno i istinito.A šta se raspravljate s njima,oni nama o kompleksima a dolaze na našu temu
U ponedjeljak,počeo sam pisati u nedjelju
Sloboda,nadam se da će travnjak ličiti na nešto i da će se moći koliko toliko igrati.
U ponedjeljak,počeo sam pisati u nedjelju
Igraj Široki ti si najbolji!
Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
SAMO ŠIROKI!
Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
A jeste bitni u pm...
Daj mi furadana!
Shullenta je napisao/la:Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
A jeste bitni u pm...
Pod starim mostom bi igro da ti nema nas
I tebe bi majka rodila u sobi da ti nije bilo bolnice u Mostaru, a na baustelo bi u njemackoj da nema glavnog grada.sb1996 je napisao/la:Shullenta je napisao/la:Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
A jeste bitni u pm...
Daj mi furadana!
Nas očekuje utakmica protiv Slobode u ponedjeljak a vas u nedjelju protiv Sarajeva za mene je to važnije od toga gdje je se ko rodio Itd sretno u nastavku sezone osim protiv nasShullenta je napisao/la:sb1996 je napisao/la:I tebe bi majka rodila u sobi da ti nije bilo bolnice u Mostaru, a na baustelo bi u njemackoj da nema glavnog grada.Shullenta je napisao/la:[quo48"]Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas
.
Zasto se igra u ponedjeljak?
Jedino logicno mi je to da se teren barem malo oporavi s obzirom da je sinoc odigrana jedna, a danas se igra druga utakmicayork je napisao/la:Zasto se igra u ponedjeljak?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja sam mislio da je @PiazzaGrande najdosadnije neinteligentno biće od vas, ali ti mu radiš žestoku konkurenciju.Shullenta je napisao/la:Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
A jeste bitni u pm...
Za ovo boldirano, vjerujete nam da nas same iznenadite koliko smo vam bitni. Mi smo se uvijek ložili na one ekipe koji su prvaci, tako da ste nama bitni tek zadnjih 4-5 sezona, kojima harate ligom, a mi vama evo već 20 godina, a samo 2 titule imamo, tako da nema drugog objašnjenja nego kompleks :smajl koji ti poručuje da otprchiš s teme.
Mostarski bitcoin je ostao na Širokobriješkom asfaltu, to je nama bilo bitno jučer. Nije ti ostalo još puno dana, valja polako poći u šumu večera će brzo valja jesti Šula.Shullenta je napisao/la:
I tebe bi majka rodila u sobi da ti nije bilo bolnice u Mostaru, a na baustelo bi u njemackoj da nema glavnog grada.
Ps.mi kontroliramo zdravlje bar u pola mostara. Ta ti priča ne pali.
Sloboda TUzla ljudi. Ko fali, očekivanja, želje.
Jel Bagari protiv MDK bio treci zuti ili?
Sloboda dobra ekipa, ali vidio sam negdje da ce im faliti 2-3 igraca iz udarne postave, a nije bas da imaju neku klupu... Pljeskom pozdraviti Barbija, ali bodovi ce ipak ostati na Pecari
Zadnja izmjena: Android, dana/u 17 avg 2018, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Bravo za momka koji je zaprosio svoju djevojku na sred Pecare,sretno vam.Ovako ću i ja,još samo da curu nađem.
Travnjak od sjeverne tribine prema centru je u solidnom stanju,a kritičan je onaj dio od centra prema jugu.
Travnjak od sjeverne tribine prema centru je u solidnom stanju,a kritičan je onaj dio od centra prema jugu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 26 gostiju.