FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 17 avg 2018, 15:43

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 avg 2018, 15:47

Pametno zbori
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 avg 2018, 15:50

Fin golman, fin
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 avg 2018, 16:01

Samozdravlje je napisao/la:@kengur,mozda se bolje razumijes u poso golmana,a mozda i ne.Ne znamo,ali da je bio na drugoj stativi i isla povratna na prvu bio bi kriv sto nije bio na prvoj.
Nisam ja neki strucnjak ali dok mi je stari trenirao par godina timove iz nizih liga pokupi se ponesto. Ovo je stvar logike. U momentu centarsuta nema golman nikakav razlog da bude ni na jednoj stativi vec na sredini. Onda po potrebi kako lopta pada, pravi naredni potez. Kovacevic ima moju punu podrsku i daje i vise nego sto bi vecina u njegovoj situaciji. Stavljati ga da nastupa i tako da skuplja iskustvo (ono sto sam govorio je stvar iskustva a ne znanja) i bice on super. Spominjes neku krivicu - ja ga ne krivim sekunde. Svi pricaju o pritisku, pa zamisli kakav je on osjecao pritisak na derbiju a pokazao je kvalitet i cvrstinu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 avg 2018, 16:08

Znači cilj je titula.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2018, 16:10

I nek je rekao titula , nema okolo kole nekog izmotavanja.Pun mi je k.urac vise izjava dosao sam tu i tu,klub je tako i tako,borit cemo se se za vrh bla bla.Odma direkt pa il si bos il hadzija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2018, 16:11

Hajd barem imamo dva golmana, a ne golmana i Rundinog konobara. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 avg 2018, 16:12

baciiiiiiii
srednjaaaaaak
da te
tjeramooooooooooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2018, 16:15

uNbx je napisao/la:baciiiiiiii
srednjaaaaaak
da te
tjeramooooooooooo
:rol: :rol:
Treba ovo Hebibu zapjevat. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 avg 2018, 16:16

Dobro je on ima 250.000 € sada mi opet prvi :D dok ne ode Pavlovic :lol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 avg 2018, 16:31

Zna li neko gdje i od kada do kada mogu uzeti pozivnicu? @Moreteme pomazi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 avg 2018, 16:35

Kad igramo sa laznim, subota ili nedelja?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2018, 16:40

zlo87 je napisao/la:Zna li neko gdje i od kada do kada mogu uzeti pozivnicu? @Moreteme pomazi
U fan shopu veceras do 8 i sutra do 4.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 avg 2018, 16:43

pasica je napisao/la:Kad igramo sa laznim, subota ili nedelja?
Nedelja u 20h

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 17 avg 2018, 16:48

Memara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea! :D
To je ekipa iz Top10, ženskog klubskog fudbala. Dobro je što je prvi meč na Koševu.
Bilo bi lijepo da nas što više bude na utakmici. :bih: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2018, 16:48

zagorski je napisao/la:
Benjolos je napisao/la:Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" u nedjelju 18. augusta, sa početkom u 20 sati, a cijene ulaznica su standardne za utakmice Premijer lige:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM,
Tribina "Istok" - 8 KM,
Tribina "Zapad" - 10 KM,
Djeca do 14 godina - 2 KM

Ulaznice će biti u prodaji u petak i subotu na prodajnim mjestima: FAN SHOP Maršala Tita38b od 9 do 16 sati FAN SHOP Bezistan od 12 do 20 sati Bordo kućica ispred BBI Centra od 10 do 22 sata Na dan utakmice u nedjelju ulaznice će biti moguće kupiti u bordo kućici ispred BBI centra do 17 sati, a nakon toga na blagajnama ispred stadiona Asim Ferhatović Hase.
Protiv madjara i ima nekog smisla ova cijena,prvak drzave,nocna tekma...,mada je opet cijena visoka,ali brate protiv goska,mladosti i sl.,bas nema smisla.
Nije visoka za Zrinjski. Staviš ovakve cijene za derbi, Zrinjski i Široki Brijeg a ostalo smanjiš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2018, 16:53

pasica je napisao/la:Kad igramo sa laznim, subota ili nedelja?
Sa lažnim smo igrali prije 2 dana u 8 i 15 a sljedeću domaću utakmicu igramo u nedjelju u 8h sati.
zlo87 je napisao/la:Zna li neko gdje i od kada do kada mogu uzeti pozivnicu? @Moreteme pomazi
Tek sam sad ušao na forum.. imaš pp burazeru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2018, 16:58

Kapiten kluba s Koševa Krste Velkoski je pred 116. vječiti derbi na Grbavici preživio pravu porodičnu dramu. Međutim, nijednog trenutka, iako mu je bilo veoma teško, nije ni pomislio da drugove ostavi na cjedilu u jednoj takvoj utakmici.

Odlazak u bolnicu

- Istina, imao sam privatnih problema zbog zdravstvenog stanja moga sina, ali ne znam da li uopšte da to spominjem - u razgovoru za „Dnevni avaz“ kaže Velkoski.

Naime, supruga kapitena Sarajeva i trogodišnji sin u utorak su se vraćali avionom iz Skoplja preko Zagreba u Sarajevo. Međutim, prilikom leta za Zagreb Krstinom sinčiću je bilo loše, tako da njega i suprugu nisu htjeli pustiti u avion za Sarajevo ako ne potpiše da to čini na vlastitu odgovornost. Kasnije je dijete prebačeno u Klinički bolnički centar u Zagrebu...

- Dan prije 116. vječitog derbija „skoknuo“ sam do Zagreba, u bolnicu. Hvala Bogu, sad je sve dobro. Naravno, iz Zagreba sam se odmah vratio u karantin, gdje su se moji drugari pripremali za utakmicu na Grbavici.

Ovaj gest Velkoskog morali bi na pravi način znati cijeniti u sarajevskoj Titovoj 38b, ali i navijači kluba s Koševa. Ipak, svi dobro znamo kakva je u posljednje vrijeme bila atmosfera u bordo svlačionici. I poslije „nokauta“ od Atalante (0:8) i nakon remija (1:1) sa GOŠK-om.

- Iako mi je bilo mnogo teško, kao kapiten, nijednog trenutka nisam ni pomislio da drugove ostavim na cjedilu.

Krle :bow:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2018, 17:00

Kapitenski :)
ZZ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2018, 17:00

kengur je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:@kengur,mozda se bolje razumijes u poso golmana,a mozda i ne.Ne znamo,ali da je bio na drugoj stativi i isla povratna na prvu bio bi kriv sto nije bio na prvoj.
Nisam ja neki strucnjak ali dok mi je stari trenirao par godina timove iz nizih liga pokupi se ponesto. Ovo je stvar logike. U momentu centarsuta nema golman nikakav razlog da bude ni na jednoj stativi vec na sredini. Onda po potrebi kako lopta pada, pravi naredni potez. Kovacevic ima moju punu podrsku i daje i vise nego sto bi vecina u njegovoj situaciji. Stavljati ga da nastupa i tako da skuplja iskustvo (ono sto sam govorio je stvar iskustva a ne znanja) i bice on super. Spominjes neku krivicu - ja ga ne krivim sekunde. Svi pricaju o pritisku, pa zamisli kakav je on osjecao pritisak na derbiju a pokazao je kvalitet i cvrstinu.
Ni ja ne krivim Vladana al imao je losu postavku kod drugog gola . Bio je previse na prvoj stativi i kad je prebacena lopta trcao je skroz na drugu stranu a ovaj sutno neki lob po sredini . da je bio negdje na sredini kod centarusuta vjerovatno bi lagano odbranio sut al jbg desi se . Kojosevski imao istu gresku kod naseg prvog gola cak je bio ispred prve stative kad je Rahman centrirao .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, napoleon72 i 15 gostiju.