RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mahic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mahic » 17 avg 2018, 16:59

Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio :) ) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni. :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2018, 17:08

mahic je napisao/la:Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio :) ) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni. :)
Pozdrav tebi i Tuzlacima koji navijaju za Velez. :bih:

Naravno da gotivimo klubove sa tradicojom kao sto je Sloboda. Nista plastika.

Mi smo sa Slobodom rivali jos prije II svj. rata, pa sve do danasnjih dana.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 avg 2018, 17:11

mahic je napisao/la:Velez ima najsiru bazu navijaca od klubova iz bivse Juge, to je sigurno... Velezovaca ima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Skandinaviji, Americi... znaci gdje god da se organizuje crvena noc u svijetu, dosao bi solidan broj navijaca, simpatizera Veleza. ja sam iz Tuzle, ali citav zivot navijam za Velez (stari mi je iz Ljubuskog i pravilno me odgojio/naucio :) ) naravno kao Tuzlak simpatizer sam i Slobode, ali klub nazalost nema podrsku kao sto to ima Velez. u biti ne postoji klub kao Velez gdje ljudi koji su odrasli u potpuno drugim gradovima koji nemaju veze sa Mostarom, maticnim gradom kluba, a navijaju za isti. ljudi navijaju za Barcu, Real, itd, ali govorim o klubovima na Balkanu; tu je Velez specifican. Sretno mom i nasem Velezu i velika podrska iz Tuzle za ulazak u Premijer Ligu. Sina odgajam/ucim isto kao sto je moj stari mene, crveni crveni Velez zivi u meni. :)
:tokralju: :tokralju: pozdrav za Tuzlu,Gracanicu i sva ostala mjesta gdje ima đavola. Poseban pozdrav jednoj uniformi u Gracanici :thumbup: :wave:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 17 avg 2018, 17:24

alacious je napisao/la:
Mexico je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mostarski- ... eva/286935

Dedo javi se :) :thumbup: mada kad bi dovodili na utakmice Veleza sve one iz Sarajeva koji navijaju za Rođene trebao bi voz. Toliki grad a pored Zelje i Sarajeva sila ljudi koja navija za Velez :tokralju: nema gdje nas nema jbte od Zenice Tuzle Beograda Dubrovnika Doboja i da ne nabrajam :tokralju: :tokralju:
Moj dedo ne živi ni blizu Mostara, ali cijeli život samo Velež!
I onda nek neko kaže da Velež nije jedan od najvećih u državi.
Da nam je ziv i zdrav deduka ❤️

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 17 avg 2018, 17:26

Srce ko Hum kad ovake postove procitam ❤️

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 avg 2018, 18:13

Dedo javi se :) :thumbup: mada kad bi dovodili na utakmice Veleza sve one iz Sarajeva koji navijaju za Rođene trebao bi voz. Toliki grad a pored Zelje i Sarajeva sila ljudi koja navija za Velez :tokralju: nema gdje nas nema jbte od Zenice Tuzle Beograda Dubrovnika Doboja i da ne nabrajam :tokralju: :tokralju:
Evo izgleda Dedo je pronadjen,zdrav i veso zbog ove halabuke radi Rodjenih,mozda sutra i dodje na tekmu u Vrapcice kao gost :clap:
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 17 avg 2018, 18:42

Je li realno da nas sutra bude 3.500 na stadionu, s obzirom na svu pozitivu ovih dana pa i ovu vijest sa dedom?

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 17 avg 2018, 19:15

Bude min 3 milje ko iz p...e

Napadac69ToSre
Kontakt:

Post Postao/la Napadac69ToSre » 17 avg 2018, 19:40

josipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu :rol: :rol: :rol:

**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub

Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
Kako smo jaki majke mi moje kao u najbolja vremena.

musa mjenjaj ime svirnem ti ga majci u čarapicu, nesramoti veličinu ličnosti što je bio Jole Musa.

Volim vas sve majke mi moje osim muse i sličnih debila koji nam sramote klub, al u svakom žitu ima kukolja majke mi moje

Pozdrav pastrmki, sarajvskom bratu, zizuo i ostalim pravim Rođenim.

Forza Velež!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 17 avg 2018, 19:43

sam sebe pozdravlja hahahahhahahah, gospodin covjek, i ko ga nece zayebavat

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 18 avg 2018, 09:17

rodjak je napisao/la:

Evo izgleda Dedo je pronadjen,zdrav i veso zbog ove halabuke radi Rodjenih,mozda sutra i dodje na tekmu u Vrapcice kao gost :clap:
FORZA VELEZ
:clap: :clap: sto me obradova brato zorom. Dedo cekamo te na stadionu :njanjanja:

PS: Kakve ovo paranoje i halucinacije pucaju nosaca gajbi :lol: :lol: Koji orangutan grob te yebo :lol: :tokralju:

Pozdrav za Sretu majke mi moje,brat si moj majke mi moje,vrati se u Mostar jer ovaj davijagra nije davijagra bez tebe
majke mi moje :D ljubi brat :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

shheff
Kontakt:

Post Postao/la shheff » 18 avg 2018, 10:07

Zelim i ja da napisem, moj did-dedo rahmetli (vec 15g) je bio navijac Veleza, zivio u mjestu iz kojeg je Nusmir Fajic, Bosanska Otoka. Mati je znala reci da je dok je bila manja vec 60-70ih did pratio utakmice na radiju i niko se nije smio pomjerati i pricati za vrijeme utakmice.
Nedavno sam bio turisticki u Mostaru, isti osjecaj tuge kao i u Prijedoru, zbog nepravde koju ti gradovi imaju, da nije fasizma bio bi najbolji grad u BiH.
Jedva cekam utakmicu iduce sedmice, neka bolji pobjedi. Pozz iz Bihaca

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 18 avg 2018, 11:14

shheff je napisao/la:Zelim i ja da napisem, moj did-dedo rahmetli (vec 15g) je bio navijac Veleza, zivio u mjestu iz kojeg je Nusmir Fajic, Bosanska Otoka. Mati je znala reci da je dok je bila manja vec 60-70ih did pratio utakmice na radiju i niko se nije smio pomjerati i pricati za vrijeme utakmice.
Nedavno sam bio turisticki u Mostaru, isti osjecaj tuge kao i u Prijedoru, zbog nepravde koju ti gradovi imaju, da nije fasizma bio bi najbolji grad u BiH.
Jedva cekam utakmicu iduce sedmice, neka bolji pobjedi. Pozz iz Bihaca
Nek je vjecni rahmet dedi velezovcu :tokralju: a i tebi pozdrav druze :thumbup:

Kako se prica o velezovcima zakoluta. Obican forum i da se medju registrovanim koji nisu iz Mostara javi nekoliko njih koji imaju Velez u familiji. Normalna logika daje odgovor onda koliko je onih koji nemaju veze sa forumom jer je ovo samo kap u moru ljudi u drzavi. Ima nas brato svugdje na svakom cosku drzave i planete i samo je potreban vrh,rezultat i povratak povjerenja da zapali taj benzin
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 avg 2018, 11:19

Mexico je napisao/la: Kako se prica o velezovcima zakoluta. Obican forum i da se medju registrovanim koji nisu iz Mostara javi nekoliko njih koji imaju Velez u familiji. Normalna logika daje odgovor onda koliko je onih koji nemaju veze sa forumom jer je ovo samo kap u moru ljudi u drzavi. Ima nas brato svugdje na svakom cosku drzave i planete i samo je potreban vrh,rezultat i povratak povjerenja da zapali taj benzin
Brate, studirao sam u Mostaru, išao na tekme, kako da ne volim Velež onda :hmmmmm:
Drugi par obuće je to što sam došao prvi put u Mostar kao već "izgrađen ljubitelj crvene boje", prvo bordo crvena, pa onda veležovska :njanjanja: :zviz: :bih:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2018, 15:29

Ista priča je i u mojoj familiji. Do rata smo živjeli u Tesliću, a onda rasuti na sve strane. Od dede, oca i amidže sam slušao priče o Veležu i utakmicama i naravno zavolio klub, iako sam rođen u Zenici. Trenutno živim u Žepču, pratim lokalni klub i Čelik većinom na Bilinom, ali gdje god Velež gostuje u blizini, tu sam (Tešanj, Zenica, Kakanj, Travnik, Novi Travnik, Visoko). Želja mi je još doći i u Vrapčiće na tekmu, al biće i to uskoro.

PS Danas petarda lagano.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 18 avg 2018, 16:07

Prenose li danas tekmu na City TV?

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 18 avg 2018, 21:17

Kako je Mesanovic los u odbrani... :roll:
Fajic :salut:
Igra nije bila ekstra al' bitno je da su 3 boda osvojena.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 18 avg 2018, 22:41

Solidno popunjene tribine stadiona Rođeni danas i cestitka FK Gorazde 100 postojanja slika
slika
Ukupno oko 3500-4000 jer je 600-700 bilo na zapadnoj i 300 na RA tribini :salut:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 18 avg 2018, 23:33

Danas falilo ulaznica i mnogo navijaca kasnilo na pocetak utakmice, izgleda da nisu bili spremni na 3000-4000 hiljade ljudi, to se treba popraviti u sljedecim utakmicama.
Inace odavno ovoliko naroda nije bilo na tribinama, mozda je malo zakazla igra danas ali tri boda pisemo i idemo dalje!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 avg 2018, 10:00

Prije dvije godine ovakve utakmice smo gubili,lani ovakve zavrsavali remijem ove godine pobjedom.Znaci napredak je ocigledan,igru briši bodove piši idemo u Bihac po tri boda!
Forzza Velež.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []