Neka ostane ovako, neću daljemiky_hz je napisao/la:Kapiten kluba s Koševa Krste Velkoski je pred 116. vječiti derbi na Grbavici preživio pravu porodičnu dramu. Međutim, nijednog trenutka, iako mu je bilo veoma teško, nije ni pomislio da drugove ostavi na cjedilu u jednoj takvoj utakmici.
Odlazak u bolnicu
- Istina, imao sam privatnih problema zbog zdravstvenog stanja moga sina, ali ne znam da li uopšte da to spominjem - u razgovoru za „Dnevni avaz“ kaže Velkoski.
Naime, supruga kapitena Sarajeva i trogodišnji sin u utorak su se vraćali avionom iz Skoplja preko Zagreba u Sarajevo. Međutim, prilikom leta za Zagreb Krstinom sinčiću je bilo loše, tako da njega i suprugu nisu htjeli pustiti u avion za Sarajevo ako ne potpiše da to čini na vlastitu odgovornost. Kasnije je dijete prebačeno u Klinički bolnički centar u Zagrebu...
- Dan prije 116. vječitog derbija „skoknuo“ sam do Zagreba, u bolnicu. Hvala Bogu, sad je sve dobro. Naravno, iz Zagreba sam se odmah vratio u karantin, gdje su se moji drugari pripremali za utakmicu na Grbavici.
Ovaj gest Velkoskog morali bi na pravi način znati cijeniti u sarajevskoj Titovoj 38b, ali i navijači kluba s Koševa. Ipak, svi dobro znamo kakva je u posljednje vrijeme bila atmosfera u bordo svlačionici. I poslije „nokauta“ od Atalante (0:8) i nakon remija (1:1) sa GOŠK-om.
- Iako mi je bilo mnogo teško, kao kapiten, nijednog trenutka nisam ni pomislio da drugove ostavim na cjedilu.
Krle
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Slazemo se pasa da se ne slazemo,ali ovi mladji mogu nauciti da se moze diskutovati bez onog"saka,pichka,mater".Imamo mi(ti i ja)najmanji zajednicki sadrzilac a to je:momak je talentovan,treba mu dati dovoljno vremena da se vidi ili jeste ili nije pravi.Mislim da bi Pavlovic primio 3(to necemo znati).Nekako mi po ponasanju vuce na Cimirota.Lijep gest kad skide dres i pokloni ga onom momku u kolicima.Sad za sad bas ga gotivim,dokle zavisi od njega.Pozzkengur je napisao/la:Nisam ja neki strucnjak ali dok mi je stari trenirao par godina timove iz nizih liga pokupi se ponesto. Ovo je stvar logike. U momentu centarsuta nema golman nikakav razlog da bude ni na jednoj stativi vec na sredini. Onda po potrebi kako lopta pada, pravi naredni potez. Kovacevic ima moju punu podrsku i daje i vise nego sto bi vecina u njegovoj situaciji. Stavljati ga da nastupa i tako da skuplja iskustvo (ono sto sam govorio je stvar iskustva a ne znanja) i bice on super. Spominjes neku krivicu - ja ga ne krivim sekunde. Svi pricaju o pritisku, pa zamisli kakav je on osjecao pritisak na derbiju a pokazao je kvalitet i cvrstinu.Samozdravlje je napisao/la:@kengur,mozda se bolje razumijes u poso golmana,a mozda i ne.Ne znamo,ali da je bio na drugoj stativi i isla povratna na prvu bio bi kriv sto nije bio na prvoj.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvinjavam se nasem Kapitenu-Velkoskom,ja ga vise necu komentarisati.
Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
Pavlovic jos clan kluba?
Sretno Elvise, i zivota ti keca uzmi dopizdili mi ovi brojevi ko u americkom f.
Pavlovic jos clan kluba?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pavlovic nek povede i Hodzica sa sobom i nek im je sa srecom. Ovo je avatar za njega maxuzDenchiNL je napisao/la:Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
Pavlovic jos clan kluba?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Uprava sve svoje (iole) dobre poteze ne moze oprat ako dizaca srednjaka ostave u ekipi.
ZZ
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Konkurencija je uvijek dobro dosla.Pokazi Vladane od cega si,ne daj 1 ,pa tamam Bufon dosao.Nece te valjda skinuti ,ako ne primis go. Sretno Kovacevicu.
Hvalamiky_hz je napisao/la:U fan shopu veceras do 8 i sutra do 4.zlo87 je napisao/la:Zna li neko gdje i od kada do kada mogu uzeti pozivnicu? @Moreteme pomazi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjećaš se da sam ti rekao da je on završio svoje i pored izvinjenjaDenchiNL je napisao/la:Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
Pavlovic jos clan kluba?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovo mi naumpade.DenchiNL je napisao/la:Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Naivčina, u trenutku kada se tražio Pedro, on se dobrovoljno javio.MortemHz je napisao/la:Sjećaš se da sam ti rekao da je on završio svoje i pored izvinjenjaDenchiNL je napisao/la:Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
Pavlovic jos clan kluba?
- StariGrad071
- Kontakt:
Bravo Krle i svaka cast!
Super, ja samo i govorim to da ako mozemo i bez golmana, bekova. Krila , vjeruj da smo mogli i bez Krste....a svakako je tanak mozda bas zbog toga, kako zna pustiti sofranca iz istog razloga? Ovo nije smjela biti Krstina odluka, hus mu je trebao reci pusti ba idi budi sa zenom i djetetom....Derdiyok je napisao/la:Ovo mi naumpade.DenchiNL je napisao/la:Bolje da nije igro onda, ako nije glavom bio na tekmi....to je trener trebao odluciti za njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SedrenikHz
- Kontakt:
KRSTE oduvijek si mi bio drag, ali nakon ovoga, ipak je dijete dijete, ali LAV SI 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Svi u nedjelju da damo podrsku nasim igračima, do pobjede svi zajedno, pa da izadjemo iz ovog sivila koji vlada medju navijačima i igračima..
Još kad bi željeznicar kiksao u Tuzli, bilo bi odlično...
Još kad bi željeznicar kiksao u Tuzli, bilo bi odlično...
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti gestikulaciju Rahmana,poslije postignutog gola ?
Samozdravlje je napisao/la:Moze li mi neko objasniti gestikulaciju Rahmana,poslije postignutog gola ?

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne znam ko mi je drazi Amav ili Sisoje (nek trosi ni u sta).Nikad Sisoju ne mogu halaliti zajebanciju 20 t,kako bi ga lijepo bilo vratiti u Federalnu , a da od nas zavisi. Bit ce tako aBd. A mi pred Vjecnu kao 2007 , ah sto sam bio veseo.
Kiks1 je napisao/la:Zna li neko trebaju li se karte sa Grbavice donijeti na uvid, prilikom preuzimanja karte za Zrinjski, ili ce dijeliri po onom spisku?
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!