FK Drina Zvornik

r_emir
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la r_emir » 26 sep 2010, 23:49

drinin vuk je napisao/la:Ja sam uzeo u obzir prije svega vizuelni izgled,a nisam govorio o kvalitetu trave,jer msm kad bi govorili o kvalitetu trave onda to posjeduje svega 5-6 stadiona u ligi.
Isto tako koliko su iz saveza Drini prijetili i požurivali je za stadion,pri tom treba istaći da npr Olimpik ne igra na svom,a ipak igra,da Travnik nema odg kapacitet od 3000,da Rudar takodje nema stadion koji prima toliko,dobro je da je u Zvorniku napravljeno ovo što je napravljeno.Pričalo se da bi se naredne godine mogla napraviti još jedna tribina od 1000 mjesta i postaviti reflektori te podići teren,uraditi trava,naravno vidjećemo šta će biti,jbg stadion je uz samu obalu praktično,tako da je i to otežavajući faktor.A što se tiče kamermana,možda su ovi sa BhT već otpisali Drinu ,možda imaju antipatije,a što se tiče njihovog rada do sada su snimali,možda ovaj put im utakmica Drina-Leotar nije bila zanimljiva,ko će ga znati......
Znam dobro gdje je u zvorniku stadion i daj je do ceste i onda uz obalu,znam da iza gola moze samo sa jedne strane da se postavi tribina,a sa druge mislim da ne može.A što se tiče ovih kamermana,to ne radi bht,nego neko radi za njih pa im pošalje te snimke tako da oni sa tim kamermanima nemaju puno veze.Ne znam gdje je do sad bila kamera,ali ovo danas je katastrofa.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 sep 2010, 23:55

Ma ok je sve to ali jbg takav je stadion kakav je,ipak koliko mi je poznato praktično nema mjesto za kamermane,ali ima mjesta tamo gdje se ulazi na tu veliku tribinu i ne vidim razlog zašto tu oni ne bi se smjestili,praktično na sredini terena imaju položaj,još je natkriveno.Eto vidim da poznaješ poziciju stadiona,bilo je neke priče da se pravi novi u Karakaju mjesto kod Zvornika,al ipak trebalo bi za to vremena a i ne bi bilo u interesu nikoga,jer ipak ovako stadion se nalazi u samom gradu i ima specifičan ambijent svako ko igra na njemu,još kad bi se uradila ta tribina i trava dovela u red bio bi jedan od kvalitetnijih u PL.
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 sep 2010, 00:00

drinin vuk je napisao/la:Ma ok je sve to ali jbg takav je stadion kakav je,ipak koliko mi je poznato praktično nema mjesto za kamermane,ali ima mjesta tamo gdje se ulazi na tu veliku tribinu i ne vidim razlog zašto tu oni ne bi se smjestili,praktično na sredini terena imaju položaj,još je natkriveno.Eto vidim da poznaješ poziciju stadiona,bilo je neke priče da se pravi novi u Karakaju mjesto kod Zvornika,al ipak trebalo bi za to vremena a i ne bi bilo u interesu nikoga,jer ipak ovako stadion se nalazi u samom gradu i ima specifičan ambijent svako ko igra na njemu,još kad bi se uradila ta tribina i trava dovela u red bio bi jedan od kvalitetnijih u PL.
Meni se samo ne sviđa položaj vašeg stadiona i koji ga kreten postavi tu gdje ga je postavi. je barem malo negdje izvan grada da se mogu tribine proširiti ,ona tamo ne može od onih zgrada ići dalje a ova na strani do rijeke ne može od ulice.Samo me zanima kakve su unutra svlačionice,da li je to normalno,sređeno,jesu li normalni uslovi?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 sep 2010, 00:08

Onoliko koliko ti ja mogu odgovoriti ,odgovoriću.Jbg sam znaš da je Zvornik na lošem geografskom području što se tiče širine samog grada ,s jedne strane tu je rijeka,s druge su brda.Ipak imajući u vidu da je stadion star boga pitaj koliko,te da je ipak Zvornik danas mnogo naseljeniji nego prije 50 godina(da ne ulazimo u politiku,već s nekog mog logičkog stanovišta sam napravio ovo poredjenje ne želeći ulaziti u politiku )a i sam klub nije igrao neku značajnu ulogu za tadašnje prilike,te kao što je poznato nije bilo stolica,tadašnje strukture su smatrale da interesovanje ne postoji.Realno gledano,danas u samom gradu je napravljeno svega i svačega i nema se praktično gdje napraviti veći market a kamo li šta drugo veće.Što se tiče tih prigradskih mjesta jedino eto Karakaj bi imao to potrebno zemljište,ali s druge strane bez obzira na blizinu pitanje je zašto praviti stadion izvan samog grada i potrajalo bi to.Što se tiče onog što sam navodio da je u planu da se radi tako se pričalo,isto tako imam utisak da su u upravi imali vise vremena,msm da novac nije bio osnovni problem,da i ova postojeca nova tribina je mogla bit za bar 600-800 mjesta veca to je nekih 2 reda jos stolica jer za toliko je bilo mjesta,al eto opet kazem postojali su rokovi i nije uradjeno.Iz neke dalje perspektive realno je da se na vec postojecu staru tribinu moze podici jos jedna tribina iznad,naravno to kosta a i opravdanost iste bi bila samo prevelika potraznja za gledanjem utakmica sto je u domenu teorije,al eto onako hipoteticki uz ulaganja pored te tribine iza gola koja bi mogla primat 1000 ljudi i ove dvije koje primaju nesto preko 3000,mogla bi se dici jos ta sa recimo 1500 i te reflektore i to bi bio ekstra stadion za grad Zvornik sa nekih 5500-6000 stolica.Naravno hipotetički.Što se tiče svlačionica one su uradjene tako da s te strane nema problema,naravno da nisu kao što su u Torinu,Liverpulu.... :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 sep 2010, 02:25

silenT. je napisao/la:ja bi baš želio da ispadnu... nemože čovjek vidit ni golove na pregledu ...
nema mjesta odakle će kamera snimat, pa to imaju i 3.ligaši
selo veselo
Ja ne znam o čemu ti pričaš, tri mjesta su napravljena na tribinama za kamere, ali u svakom slučaju treba istaći da su skoro svi novinari neljubazni prema Zvorniku i FK Drina, jer kad god daju izvještaj uvijek moraju imati neku kritiku i zamjerku, u tome najviše prednjači RTRS i famozni novinar iz Bijeljine, mada je BHT popravila malo uređivačku politiku prema RS ipak to se malo šta promjenilo u izvještajima koji dolaze sa utakmica iz Zvornika, iako ne "skiće" kao novinar iz RTRS oni uglavnom nakrive onu kameru kao da je stadion u Zvorniku napravljen na nekom brijegu, ali bilo kako bilo to tvoje mišljenje sigurno neću promjeniti jer ti si već zacrtao kako bi trebalo biti nama, ali vjerovatno da nije bilo prijeratne vlasti sad bi i ti sigurno gledao utakmice na nekim livadama, jer pretpostavljam da dolaziš iz nekog većeg grada gdje je onaj sistem nešto uradio što se tiče sporta.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 sep 2010, 18:34

8. kolo omladinske PL BiH

kadeti: Drina - Rudar 1:3
juniori: Drina - Rudar 2:0
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 28 sep 2010, 16:43

Hoćete li na šake 6-og :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2010, 18:33

drinin vuk je napisao/la:Ja sam uzeo u obzir prije svega vizuelni izgled,a nisam govorio o kvalitetu trave,jer msm kad bi govorili o kvalitetu trave onda to posjeduje svega 5-6 stadiona u ligi.
Isto tako koliko su iz saveza Drini prijetili i požurivali je za stadion,pri tom treba istaći da npr Olimpik ne igra na svom,a ipak igra,da Travnik nema odg kapacitet od 3000,da Rudar takodje nema stadion koji prima toliko,dobro je da je u Zvorniku napravljeno ovo što je napravljeno.Pričalo se da bi se naredne godine mogla napraviti još jedna tribina od 1000 mjesta i postaviti reflektori te podići teren,uraditi trava,naravno vidjećemo šta će biti,jbg stadion je uz samu obalu praktično,tako da je i to otežavajući faktor.A što se tiče kamermana,možda su ovi sa BhT već otpisali Drinu ,možda imaju antipatije,a što se tiče njihovog rada do sada su snimali,možda ovaj put im utakmica Drina-Leotar nije bila zanimljiva,ko će ga znati......

Za ovo bold,samo da kazem inace kolko sam upratio regularan si kolko-tolko :D al zar bht il bilo ko drugi treba tvom klubu obezbjedit mjesto za kamermana il klub to treba,tebi izgleda svi drugi krivi osim vas samio , od rezultata pa do toga da vas svi mrze i svi zele da ispadnete u 2 ligu ,neke teorije smisljas ,i jos vezano za stadione ne samo za tvoj klub vec za sve druge ako nemas uslove za prvu ligu onda jarane idi i igraj 2 ligu jel tako ,i jos jedan stvar spominjes klubove koji nemaju stadione nema veze ako je taj klub prijavio neki stadion koji ima sve uslove za prvu ligu nije bitno jel u njegovom gradu il drugom bitno je da zadovoljava sve ttrazeen uslove,npr. ako nemozes da imas stadion u zvorniku igraj u biljeljini,banja luci (navodim ti primjer tvog kluba) 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 sep 2010, 12:30

adnanhz je napisao/la:

Za ovo bold,samo da kazem inace kolko sam upratio regularan si kolko-tolko :D al zar bht il bilo ko drugi treba tvom klubu obezbjedit mjesto za kamermana il klub to treba,tebi izgleda svi drugi krivi osim vas samio , od rezultata pa do toga da vas svi mrze i svi zele da ispadnete u 2 ligu ,neke teorije smisljas ,i jos vezano za stadione ne samo za tvoj klub vec za sve druge ako nemas uslove za prvu ligu onda jarane idi i igraj 2 ligu jel tako ,i jos jedan stvar spominjes klubove koji nemaju stadione nema veze ako je taj klub prijavio neki stadion koji ima sve uslove za prvu ligu nije bitno jel u njegovom gradu il drugom bitno je da zadovoljava sve ttrazeen uslove,npr. ako nemozes da imas stadion u zvorniku igraj u biljeljini,banja luci (navodim ti primjer tvog kluba) 8-)
Evo ovako nisam ja rekao da BHT,RTRS,RTS trebaju obezbjedjivati Drini uslove na stadionu,al sam rekao da mi nije jasno ako su isti mogli raditi prenose sa prethodne tri utakmice praviti reportaze sta je sa ovom proslom ,da bio je pljusak,kao i protiv Borca,Olimpika,ali mjesta za kamermane ima,doduse nije neko,ali boze ne dolazi na nase utakmice 28 tv ekipa.Eto cak sta vise novinari BHT su me i iznenadili u neku ruku sto se prva tri kola tice sa nekim solidnim komentarima,sto je cudo imajuci u vidu ovu tv kucu.RTRS se ponasa krajnje bezobrazno,da me niko ne shvati pogresno kao sto je bht kuca koja radi u interesu bosnjaka,rtrs je kuca koja radi u interesu srba,tu nema sta da se krije,da se lazemo,tako je.Jedan "veliki" novinar iz Bijeljine je ocrnio toliko Drinu na utakmici sa Borcem da je to strasno,valjda zato sto njegov Radnik nije mogao na terenu ostvariti plasman u PL.Posle toga ta televizija prosto i ne salje reportaze sa utakmica Drine,inace ko prati ta televizija salje reportaze sa terena RS kada je PL u pitanju,tako da ovo odstranjivanje Drine je nelogicno,imajuci u vidu da su sa daleko losije uredjenog stadiona prosle godine slali svaki izvjestaj sa utakmica Drine u Zvorniku u ligi RS.
Kada je o teorijama rijec,nemoj me molim te nazivati sovinistom ili nekim ludakom,reci mi da nisam u pravu,ali nemoj me nazivati budalom.Nemamo se sta lagati svi znamo ko u ovoj drzavi zeli da ispadnu klubovi iz RS,a ko klubovi iz Federacije,tako da necemo o tome.
Onda da rekao sam,prema Drini su postavljani neki arsini,da se sve mora zavrsiti sedam dana prije utakmice u Zvorniku,da je ostalo tih 7 dana garantujem da bi se obavile jos neke finese,jer je tribina napravljena za BiH u nevjerovatno brzom roku.Da rekao sam,uslovi u Banovicima,Travniku,Prijedoru nisu sigurno nista bolji,bar kada je teren u pitanju.Onda da spomenuo sam i taj Olimpik,realno oni sto imaju to su pare,zahvaljujuci njima postizu sve,sto je i opravdano jer ko te pita ako imas kesa,al gledaj realno pa oni bi u svakom slucaju u Sarajevu bili u sjenci na dva velika kluba,a jos igraju na stadionu jednog,kakvu korist imaju od toga?Nikakvu,al njima za razliku od Drine ne trebaju pare od ulaznica.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 sep 2010, 20:31

drinin vuk je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:

Evo ovako nisam ja rekao da BHT,RTRS,RTS trebaju obezbjedjivati Drini uslove na stadionu,al sam rekao da mi nije jasno ako su isti mogli raditi prenose sa prethodne tri utakmice praviti reportaze sta je sa ovom proslom ,da bio je pljusak,kao i protiv Borca,Olimpika,ali mjesta za kamermane ima,doduse nije neko,ali boze ne dolazi na nase utakmice 28 tv ekipa.Eto cak sta vise novinari BHT su me i iznenadili u neku ruku sto se prva tri kola tice sa nekim solidnim komentarima,sto je cudo imajuci u vidu ovu tv kucu.RTRS se ponasa krajnje bezobrazno,da me niko ne shvati pogresno kao sto je bht kuca koja radi u interesu bosnjaka,rtrs je kuca koja radi u interesu srba,tu nema sta da se krije,da se lazemo,tako je.Jedan "veliki" novinar iz Bijeljine je ocrnio toliko Drinu na utakmici sa Borcem da je to strasno,valjda zato sto njegov Radnik nije mogao na terenu ostvariti plasman u PL.Posle toga ta televizija prosto i ne salje reportaze sa utakmica Drine,inace ko prati ta televizija salje reportaze sa terena RS kada je PL u pitanju,tako da ovo odstranjivanje Drine je nelogicno,imajuci u vidu da su sa daleko losije uredjenog stadiona prosle godine slali svaki izvjestaj sa utakmica Drine u Zvorniku u ligi RS.
Kada je o teorijama rijec,nemoj me molim te nazivati sovinistom ili nekim ludakom,reci mi da nisam u pravu,ali nemoj me nazivati budalom.Nemamo se sta lagati svi znamo ko u ovoj drzavi zeli da ispadnu klubovi iz RS,a ko klubovi iz Federacije,tako da necemo o tome.
Onda da rekao sam,prema Drini su postavljani neki arsini,da se sve mora zavrsiti sedam dana prije utakmice u Zvorniku,da je ostalo tih 7 dana garantujem da bi se obavile jos neke finese,jer je tribina napravljena za BiH u nevjerovatno brzom roku.Da rekao sam,uslovi u Banovicima,Travniku,Prijedoru nisu sigurno nista bolji,bar kada je teren u pitanju.Onda da spomenuo sam i taj Olimpik,realno oni sto imaju to su pare,zahvaljujuci njima postizu sve,sto je i opravdano jer ko te pita ako imas kesa,al gledaj realno pa oni bi u svakom slucaju u Sarajevu bili u sjenci na dva velika kluba,a jos igraju na stadionu jednog,kakvu korist imaju od toga?Nikakvu,al njima za razliku od Drine ne trebaju pare od ulaznica.....
Nisam mislio se vise javljat na ovoj temi al moradoh :D prvo puno si toga napisao a malo pametnog i konkretnog da si rekao,rijeci na koje cu se osvrnut koji si spominjao ,sovinist,bht1,rtrs,bosnajci ,srbi ,olimpik ,federacija,rs,drugi e slusaj prvo gdje sam ti ja napisao da si sovinista il bilo sta drugo,trece opet ponavljam gledam preglede sportske i na bht i na rtsr i uvijek su bili neki problemi na vasem stadionu za normalno snimanje i opet te pitam jel trebaju tv kuce da obezbjede mjesto za kamermane il klub,to o kojim narodima ove tv kuce naginju je bespotrebni raspravljat i nema veze sa fudbalom,opet ti ponavljam za primjer olimpika da i tvoj klub ako nema il nemoze obezbjedit normalne uslove (infrastrukturne)igraj na drugom mjestu tj.stadionu i rijesen problem,tacno je to da klubovi zive jednim dijelom od ulaznica al jel te pita npr. uefa kad ti kaze to i to moras imati il nemozes igrat na svom stadionu,i jos govoris kako drugi tj. iz federacije zele da ispadnete pa jarane sta ti tu cudno jel to treba da se volimo il sta vec, isto vazi i za vas (iz rs) za klubove iz federacije konkretno tvoja grupa,klub i grad su za mene polozili u onoj utakmici sa nama i onim skandiranjem i cim sve ne prema tome nadam se da si sad shvatio sta sam htio da kazem 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 sep 2010, 20:47

Tesko je shvatiti neke postove ma koliko se covjek trudio,ipak opet ne razumijem otkud odjednom prica o eto nekom problemu sa kamermanima,iskreno ama bas me briga kao i veliku vecinu sto nije bilo priloga iz Zvornika,jer Drina i Zvornik ce zivjeti i bez kamermana i televizija.Onda hvatas se za tu utakmicu i previse,da bilo je kako je bilo,al kad bih ja tebi poceo sta se sve na tribini hordi stavlja,pjeva,skandira,msm da bi mi trebalo dobrih 3 sata kucanja,tako da pricati ko kome sta pjeva je prica u prazno.
Onda izvukao si mi rijeci iz konteksta,niko nije pricao o ljubavi,vec o realnoj medijskoj slici u BiH,te o slici o narodima.Na kraju krajeva prvi sam protiv kako ti kazes ljubavi.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 sep 2010, 23:49

Kako nezvanicno saznajem,lijepe vijesti u vezi odnosa uprave i navijaca Drine,Vukova.Konacno je situacija uozbiljena i Vukovi ce u nastavku biti jos organizovaniji i vjerovatno brojniji,sto ce doprinijeti popularizaciji navijanja u Zvorniku ali i podrsci FK Drina u nastavku sezone,kako na domacim utakmicama tako i na gostovanjima....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 okt 2010, 13:32

Prva pobjeda Drine u PL.
Vojvodic je pokazao dostojanstvo i obecao nesto,treba istaci da dosta Vukova nije doslo na utakmicu zbog nesuglasica sa upravom,od narednih meceva ponovo ce se vratiti svi oni koji su dolazili u velikom broju,mada i po onom -nevjerovatnom pljusku bilo je nekih 70-ak najvjernijih....
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 05 okt 2010, 22:38

imate solidnu ekipu, mislim da ne zaslužujete ispadanje jer ste pokazali po meni više nego rudar koji nas je dobio na pecari, al jebga sami znate da je ŠB puno jači ;) nego recite mi jel imate vi slučajno nekog ludog predsjednika, ili sponzora koji se pita više nego trener..pitam jer je jedan takav danas sa naše južne tribine govorio igračima šta i kako :D i koji put im heba mater za neki potez..izgleda mi ko neki mecena zbog onakvog mafijaškog looka 8-)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 okt 2010, 12:04

Evo ovako,poraz tezak,zapravo mnogo vise rezultat,jer koliko sam cuo Drina je primila tri prva gola iz prekida,ne iz igre.U svakom slucaju kad ti neko da 5 komada,to znaci da je taj neko bolji itekako.Da se ne lazemo,Siroki je svake godine ekipa koja se bori za trofej,jer ima najbolje uslove.Onda,da ja to uporno tvrdim,iako ce neki reci da je presubjektivno,Drina definitivno zbog neiskustva,ali i nedostatka srece je tu gdje je,a siguran sam da je u rangu po kvalitetu sa jos 3-4 ekipe.Onda ne znam o kom je covjeku rijec sa tribine,mozda je to obicni simpatizer koji je eto dao sebi za pravo da on nesto naredjuje i pravi se da je glavni.Iskreno koliko mi je poznato nijedna velika firma iz ZV jos nije na neki velik nacin pomogla Drini.Eto cestitke Sirokom.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 06 okt 2010, 12:34

sb citizen je napisao/la:imate solidnu ekipu, mislim da ne zaslužujete ispadanje jer ste pokazali po meni više nego rudar koji nas je dobio na pecari, al jebga sami znate da je ŠB puno jači ;) nego recite mi jel imate vi slučajno nekog ludog predsjednika, ili sponzora koji se pita više nego trener..pitam jer je jedan takav danas sa naše južne tribine govorio igračima šta i kako :D i koji put im heba mater za neki potez..izgleda mi ko neki mecena zbog onakvog mafijaškog looka 8-)
To ti je vjerovatno trener ekipe Darko Vojvodic,jer je u proslom kolu dobio crveni karton,pa je vjerovatno sa tribina pratio mec i davao instrukcije,jos ako je onako socno psovao,onda sam jos sigurniji da je on,crna ,malouduza, kosa,crni koznjak i pantalone ?:-)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 okt 2010, 12:40

Da u pravu si to je bio Darko Vojvodic,jer nije mogao biti na klupi zbog crvenog kartona protiv Leotara.S te strane sve je onda ok,jer ipak je on trener i hvala bogu da mu se niko ne mijesa u posao...
& $ - & " - & - &
ФСРС

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 okt 2010, 13:08

Bas sam i ja mislio upitati.Ima malo duzu kosu,psuje i suce i svoje igrače.Odmah mi je bilo cudno da mu nitko nista ne govori od obicnih gledatelja,vjerojatno su znali da je trener.
Drina nije nista losije bila po igri u prvom poluvremenu ali posle se raspadose,i moglo je biti po prilikama 10-1.Ne zasluzujete ispadanje,makar po onoj igri jučer.Trener sto vam je jucer bio na klupi je isto isključen radi psovanja sucu.Netko je napisao da je trener dobio crveni,on ne moze dobiti crveni samo moze biti isključen odnosno odstranjen s klupe.Ne dobiva crveni.
Sretno u nastavku :) ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 okt 2010, 13:11

Hvala na izvjestaju,da u pitanju je bio Vojvodic,a kako ja tebe razumih i njegov pomocnik je iskljucen,da li to znaci da protiv Slobode Drinu ce vodit neko treci?! :o Ili sam ja pogresno razumio da je Vojvodic kaznjen sa dvije utakmice.
U svakom slucaju,definitivno niko prije pocetka vjerovatno se nije ni nadao bodu iz Sirokog,al svakako svi su se nadali da ce drina u prvih 9 kola osvojit 10 bodova.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 okt 2010, 13:21

Ako je Vojvodić kažnjen s dvije utakmice a vjerojatno ce vam i onaj trener sto je odstranjen s klupe biti kaznjen dvije ako ne i više utakmica ,jer je stvarno psovao cijelo vrijeme,a slabo ljudi bilo na stadionu sve se culo svaka riječ onda vas u Tuzli vodi netko treći!!! ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.