Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Najtrofejniji sa tri titule prvaka Engleske u 14 godina diktature. Sjajan posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti navodis da liverpool postoji 128 godina i ima 18 titula, znaci svakih 8 godina 1 titula prvaka engleske. Da su imali kroz svoju historiju trenere poput Wengera sada bi i mali i preko 20 titula, jer Wenger osvaja trofej epl svake 4 godine cak i sa brojanjem ovih 6 susnih godina u kojima se nije ocekivalo od njega da osvoji epl zbog mnogih faktora.
Moj virtual, sad mi je jasno kako covjek moze napisati 5000 postova.
Moj virtual, sad mi je jasno kako covjek moze napisati 5000 postova.
Opet ponavljam, poređenje - nigdje veze. Da su imali više Henrya, Vieire, Piresa... bilo bi više titula.
Što se postova tiče, ja sam od početka na ovom forumu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se osvrnem na ovo boldirano, upravo tako i tu nije AW kriv, vec neki drugi faktori. I opet u to vrijeme najvecu zvijezdu i najboljeg igraca Wenger nije kupio kao takvog, vec ga je on napravio velikim igracem( po mnogima najbolji napadac epl ikad ), a kupio ga je za "sicu". Sve to govori o velicin AW, zbog ovoga i zbog ostalih stvari koje sam napisao u proslim postovima, prestani da pises gluposti i uvidi vec jednom da si pogrijesio.Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, poređenje - nigdje veze. Da su imali više Henrya, Vieire, Piresa... bilo bi više titula.
Pa evo godine prolaze, Wenger ne nalazi zamjene, a pokušava, redovno dovodi talente, ali ništa... pr'nuli u shishu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Druze moj,Wenger je od jednog obicnog 16-godisnjaka Fabregasa napravio zvijezdu,ali sa tobom se ne isplati raspravljati jer imas glupe argumente.Virtu4l je napisao/la:Pa evo godine prolaze, Wenger ne nalazi zamjene, a pokušava, redovno dovodi talente, ali ništa... pr'nuli u shishu...
You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma nije ba Fabregas je bio Messi kad je doso u Arsenal pa ga Wenger pokvario,pa je sad loš
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
upravu je covjek, nemam ja nista protiv da on dovodi mlade igrace ali pored njih mora dovesti i nesto kvalitetnije i iskusnije, odavno je poznato da je naj kombinacija mladost i iskustvoVirtu4l je napisao/la:Pa evo godine prolaze, Wenger ne nalazi zamjene, a pokušava, redovno dovodi talente, ali ništa... pr'nuli u shishu...
FC Manchester United
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad ce svi na tebe "skočit"haris334 je napisao/la:upravu je covjek, nemam ja nista protiv da on dovodi mlade igrace ali pored njih mora dovesti i nesto kvalitetnije i iskusnije, odavno je poznato da je naj kombinacija mladost i iskustvoVirtu4l je napisao/la:Pa evo godine prolaze, Wenger ne nalazi zamjene, a pokušava, redovno dovodi talente, ali ništa... pr'nuli u shishu...a u Wengera je mladost i mladost a od tog hljeba nema nazalost
O kakvim vi glupostima pričate da je to nemoguće. Vi ste pametniji od ljudi u upravi Arsenala.
Da mi je vas vidjet na tom mjestu, a da, nemožete, vi ste za kompom.... Šteta...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nemoj im ni odgovorat. Ovo dete razumem, još je zelen, ali s ovom dvojicom gore ne treba ništa imat.GunnerS je napisao/la:O kakvim vi glupostima pričate da je to nemoguće. Vi ste pametniji od ljudi u upravi Arsenala.Da mi je vas vidjet na tom mjestu, a da, nemožete, vi ste za kompom.... Šteta...
Nego, jel' misliš da je ovaj Fabianski sada bolji od "žuče" ?!
Ne znam, haman da je Fabianski doš'o tobe. Ako nastavi ovako mogo bi zamijenit Žuču na golu. Fabianski kad je došo je bio jedan od najboljih mladih gomana na svijetu, ali nešto se čudno s njim dešavalo, a ima tu i engerove krivice. Volio bi ja da Flappy bude dobar jer mi je simpatičan nekako. Svi naši golmani su mi simpatični.GunnerS je napisao/la:Nego, jel' misliš da je ovaj Fabianski sada bolji od "žuče" ?!
Ma kakav derpe šuti bolan, samo su mi dragi ovi naši golmani nekako. Zamisli koliko bi mi još bili dragi da brane ko Buffon ili Casillas.
Ma bit će boljih dana, nadam se da će ovaj Fabianski opravdat i da će on dalje stojat na golu, jer dosta mi je onog "žutog" stvora 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam sto se ofarbao, bas mu je prijala smedja bojaGunnerS je napisao/la:Ma bit će boljih dana, nadam se da će ovaj Fabianski opravdat i da će on dalje stojat na golu, jer dosta mi je onog "žutog" stvora
Koji je ovo komad budale od igrača. Pijani Rus.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad ce u 30te, a izgleda kao da ima 20 god. 
I bolje je branio kada je bio smeđQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam sto se ofarbao, bas mu je prijala smedja bojaGunnerS je napisao/la:Ma bit će boljih dana, nadam se da će ovaj Fabianski opravdat i da će on dalje stojat na golu, jer dosta mi je onog "žutog" stvora(jel ono bio smedje boje
)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Eto vratili se fabregas i benter 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.