ovo kaže sve
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- kuman_@mel
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
bice bolje ba....i konacno ce prva ekipa da padne u banovicima, a to je olimpikLjumani_Banovici je napisao/la:*EBOTE HLJEB !
ovo kaže sve
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ne vjerujem..ali opet navijam za nase...kuman_@mel je napisao/la:bice bolje ba....i konacno ce prva ekipa da padne u banovicima, a to je olimpikLjumani_Banovici je napisao/la:*EBOTE HLJEB !
ovo kaže sve
1947!
opet napadači ništa nisu uradili,već četvrtu utakmicu nisu gola dali,Go dao zrnanovic iz slobodnog.A on u odbrani igra.katastrofa
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Brate,sreca da ima Zrnan,da njega nema gdje bi mi zavrsili.r_emir je napisao/la:opet napadači ništa nisu uradili,već četvrtu utakmicu nisu gola dali,Go dao zrnanovic iz slobodnog.A on u odbrani igra.katastrofa
1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
ma pod hitno sad na zimu napadaca dovest rasnog kakvog..jer ovo nikud nevodi..haskic i smigalovic nemogu meda u napadu,,,r_emir je napisao/la:opet napadači ništa nisu uradili,već četvrtu utakmicu nisu gola dali,Go dao zrnanovic iz slobodnog.A on u odbrani igra.katastrofa
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma nemogu jagoda...kuman_@mel je napisao/la:ma pod hitno sad na zimu napadaca dovest rasnog kakvog..jer ovo nikud nevodi..haskic i smigalovic nemogu meda u napadu,,,r_emir je napisao/la:opet napadači ništa nisu uradili,već četvrtu utakmicu nisu gola dali,Go dao zrnanovic iz slobodnog.A on u odbrani igra.katastrofa
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
1947!
Čuj to!!!!!Ljumani_Banovici je napisao/la:ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Pise da je Kavazovic dao go a ja sad lika u gradu vidio i pozdravio...Ljumani_Banovici je napisao/la:ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kako saznajemo iz nezvanicnih izvora uprava FK Buducnosti je Kumanu dala ultimatum ili pobjeda nad
Olimpikom u 10. kolu PL BiH ili otkaz, buduci da je svim navijacima banovickog
premierligasa ocigledno dosta domacih kikseva koji ovaj tim vode ka
povratku u prvu ligu federacije BiH.
Preuzeto sa http://ljumani.com/news.php
Olimpikom u 10. kolu PL BiH ili otkaz, buduci da je svim navijacima banovickog
premierligasa ocigledno dosta domacih kikseva koji ovaj tim vode ka
povratku u prvu ligu federacije BiH.
Preuzeto sa http://ljumani.com/news.php
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja sam šmigijem bilijara razbacio,a vam pise da su igrali i da je dao gol.Arsenalisation je napisao/la:Pise da je Kavazovic dao go a ja sad lika u gradu vidio i pozdravio...Ljumani_Banovici je napisao/la:ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.![]()
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
JA ba lik samo visi u Fleshu sa Haskom mladjim mene bi noge zabolile da uzmem 20-30 zetona i da i poslijet oga odem na tekmu...da igram pa ko bi normalan mogao potrcat...zato i ne igra kako se od njega ocekuje...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Pa tacno...mi samo u neodigranoj utakmici mozemo dati pet golova,a kad igramo....cccc.....jadna nam je majka;)Ljumani_Banovici je napisao/la:ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ULTIMATUM je dat..pobjeda protiv Olimpika i nista vise ili Kuman leti s klupe..pa cemo vidjeti sad napadaceHodza_manLju je napisao/la:Pa tacno...mi samo u neodigranoj utakmici mozemo dati pet golova,a kad igramo....cccc.....jadna nam je majka;)Ljumani_Banovici je napisao/la:ova utakmica nije odigrana.Neko je dao laznu objavu,ja pricao sa Smigalovicem.r_emir je napisao/la:Budućnost Lokomotiva Zagreb 5:2 Šmigalović postigao jedan go.Opet napadači ništa.ostale golove dali ljudi iz odbrane i veznog reda.
1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
samo da karic dodje umjesto njeg... nebi ispali 100 % 
- kuman_@mel
- Kontakt:
sutra ocekujem tu dugo cekanu pobjedu na svom terenu....i mislim da cemo napokon do nje i doci 
Mi dolazimo da igramo i pobedimo,,,,,kuman_@mel je napisao/la:bice bolje ba....i konacno ce prva ekipa da padne u banovicima, a to je olimpikLjumani_Banovici je napisao/la:*EBOTE HLJEB !
ovo kaže sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.