FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dembele ce vam biti najbolji igrac ove sezone. Dobra vam ova pojacanja u sredini btw.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čiji si ti?Kanye je napisao/la:Dembele ce vam biti najbolji igrac ove sezone. Dobra vam ova pojacanja u sredini btw.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Najgore od svega je što će opet Rakitića jahati dok se boje ne rastope.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije sa Avengersima, znači da je louš momakAlfredNobel je napisao/la:Čiji si ti?Kanye je napisao/la:Dembele ce vam biti najbolji igrac ove sezone. Dobra vam ova pojacanja u sredini btw.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako cudna postavka, jer samo jedan igrac prirodno igra lijevo. Zanima me kako ce ovo izgledati.
Ernesto i sezoni 2018-2019 yebe i ne vadi.. Aferim majstore. DaBogda zadnja bila u Barceloni. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Al pazi klupe j.ebenica
Tacno imas zelju sve nekako da moze ubacit 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hodžić, Bekić, Tucaković, Halilović.. Može li se porediti s FKS?miky_hz je napisao/la:Al pazi klupe j.ebenicaTacno imas zelju sve nekako da moze ubacit
Ajmo vijerovati Mravu. Ocito cemo se i ove sezone zivcirati oko postave, ali sad ne moze reci da nema igraca za rotaciju i to kvalitetnu, pa ako bude jahao opet uvijek iste onda stvarno nije za njega Barcina klupa.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Dobar si momak,prave klubove pratisAlfredNobel je napisao/la:Hodžić, Bekić, Tucaković, Halilović.. Može li se porediti s FKS?miky_hz je napisao/la:Al pazi klupe j.ebenicaTacno imas zelju sve nekako da moze ubacit
Joj sad gledam pa ja sam ovu temu Barcelona pokrenuo prije nekih 9 godina (19.5.2009)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Obojica znate znanjemiky_hz je napisao/la:Dobar si momak,prave klubove pratisAlfredNobel je napisao/la:Hodžić, Bekić, Tucaković, Halilović.. Može li se porediti s FKS?miky_hz je napisao/la:Al pazi klupe j.ebenicaTacno imas zelju sve nekako da moze ubacit
![]()
Joj sad gledam pa ja sam ovu temu Barcelona pokrenuo prije nekih 9 godina (19.5.2009)Ja i dalje tu pisem ,hej zivote
Kad smo već kod pokretanja teme, mogao si urediti prvi post, nakupilo se dosta toga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pasillo, Alaves gospodska ekipa 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mosa FKS i Barca..miky_hz je napisao/la:Dobar si momak,prave klubove pratisAlfredNobel je napisao/la:Hodžić, Bekić, Tucaković, Halilović.. Može li se porediti s FKS?miky_hz je napisao/la:Al pazi klupe j.ebenicaTacno imas zelju sve nekako da moze ubacit
![]()
Joj sad gledam pa ja sam ovu temu Barcelona pokrenuo prije nekih 9 godina (19.5.2009)Ja i dalje tu pisem ,hej zivote
Nakupilo se trofeja
Rakitica i Suareza puskom nemozes otjerati. Kao ni ovu ublehu na klupi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@Mokes
de napisite mi pa da uradim copy paste ,nemama ja zivaca to sad gledat,tekma pocela
de napisite mi pa da uradim copy paste ,nemama ja zivaca to sad gledat,tekma pocela
- AlfredNobel
- Kontakt:
Javi se Barti u iMbox, možda te planiraju od naredne sezone..sajo10 je napisao/la:Rakitica i Suareza puskom nemozes otjerati. Kao ni ovu ublehu na klupi.
Dantejebo covjek suta umjesto da vrati Suarezu 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Je li ono tradicija ako Mesi da prvi gol u ligi, Barca uzima CL 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.