FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je Hebiba zdravog u klubu, neće se oni znojit da traže desnog beka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma kakav pritisak.To je prica za neprofesionalizam,aljkavost i qrcobolju.Kud ces @miky veci pritisak od prosle na Grbavici,los rezultat GOSK,Zeljo u formi sa trenerom koji im donese poziivu,veliki broj navijaca i onako odigraju.Pritisak je izvlakusa za aljkavost.miky_hz je napisao/la:Ovi nasi kad vide tabelu sad jos ce im se veci pritisak "nametnuti".Dobijes tekmu i ides mozda cak i na drugo mjesto,svaki drugi te ostavlja na poziciji br.6. A sa te pozicije ici na dva gostovanja zaredom nije nimalo ugodno.Bez obzira sto je rana faza,i neka serija od 3 dobra-losa rezultata te baci 4-5 mjesta dole gore.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
2:0 sutra, Ahmetović oba puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Samozdravlje je napisao/la:Ma kakav pritisak.To je prica za neprofesionalizam,aljkavost i qrcobolju.Kud ces @miky veci pritisak od prosle na Grbavici,los rezultat GOSK,Zeljo u formi sa trenerom koji im donese poziivu,veliki broj navijaca i onako odigraju.Pritisak je izvlakusa za aljkavost.miky_hz je napisao/la:Ovi nasi kad vide tabelu sad jos ce im se veci pritisak "nametnuti".Dobijes tekmu i ides mozda cak i na drugo mjesto,svaki drugi te ostavlja na poziciji br.6. A sa te pozicije ici na dva gostovanja zaredom nije nimalo ugodno.Bez obzira sto je rana faza,i neka serija od 3 dobra-losa rezultata te baci 4-5 mjesta dole gore.
Sarajevo je puno bolje na strani, kada su bez opterećenja, a pred svojom publikom znaju podbaciti i to ste vidjeli protiv GOŠK-a. Daj Bože da im se to desi i sutra, ali to nas sigurno neće zavarati", jasan je Baka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na Kosevu ni reprezentacija nikad nije pruzala dobre partije, a sve bitne utakmice smo nesretno ili gubili ili remije igrali.
Ne zelim ici onom vračarskom , ali nesta nije uredu sa ovim stadionom. I tacno je da Sarajevo bolje igra na strani, ne u smislu i da sve pobjedi, nego bolje i mnogo kvalitetnije igra.
Milion sam puta pomislio i pozelio da se rijesimo ovog stadiona.
Ne zelim ici onom vračarskom , ali nesta nije uredu sa ovim stadionom. I tacno je da Sarajevo bolje igra na strani, ne u smislu i da sve pobjedi, nego bolje i mnogo kvalitetnije igra.
Milion sam puta pomislio i pozelio da se rijesimo ovog stadiona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Koliko puta sam to izgovorio i cuo oko sebe na tribini,ja uvijek psujem i stadion i Papu kad je krocio na njega i nafaku 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakav crni Papa i stadion
Ili imaš ekipu ili nemaš ili znaš ili ne, Ili imaš muda ili ne, kad osvojimo nešto onda je stadion ok, ne budite balavci i ne bavite se gatkama nije do prokletstva već do neznanja i nekvaliteta.
Ili imaš ekipu ili nemaš ili znaš ili ne, Ili imaš muda ili ne, kad osvojimo nešto onda je stadion ok, ne budite balavci i ne bavite se gatkama nije do prokletstva već do neznanja i nekvaliteta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lik je napisao/la:Kakav crni Papa i stadion![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fudbalski klub Sarajevo je u cilju doprinosa što boljoj fizičkoj formi igrača uspostavio saradnju sa nutricionistkinjom Amelom Ivković O’Reilly. O’Reilly je svojim dugogodišnjim radom u struci na području Velike Britanije, Španije i posljednjih godina, Bosne i Hercegovine, stekla visoki status i članstvo u prestižnim profesionalnim udruženjima za nutricionizam ( članica je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog Medicinskog udruženja Velike Britanije ) od kojih su pojedina preduslov za međunarodni rad. O’Reilly će u narednom periodu zajedno sa igračima prvog tima i Akademije FK Sarajevo raditi na njihovoj ishrani, sa pojedinačnim pristupom, nakon čega će ishrana koja se služi u restoranima i menzama u kojima se hrane igrači, biti prilagođena specijalnim menijem.
Kad smo vec za to da se rijesimo Koseva, daj kako skloni onda i Pecaru, a i na bilinom polju nas **** taj pritisak pa dobijemo jednom u 10 godina
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoćemo nešto postići sa ovimMemara je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo je u cilju doprinosa što boljoj fizičkoj formi igrača uspostavio saradnju sa nutricionistkinjom Amelom Ivković O’Reilly. O’Reilly je svojim dugogodišnjim radom u struci na području Velike Britanije, Španije i posljednjih godina, Bosne i Hercegovine, stekla visoki status i članstvo u prestižnim profesionalnim udruženjima za nutricionizam ( članica je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog Medicinskog udruženja Velike Britanije ) od kojih su pojedina preduslov za međunarodni rad. O’Reilly će u narednom periodu zajedno sa igračima prvog tima i Akademije FK Sarajevo raditi na njihovoj ishrani, sa pojedinačnim pristupom, nakon čega će ishrana koja se služi u restoranima i menzama u kojima se hrane igrači, biti prilagođena specijalnim menijem.
njima ne treba nutricionist nego dadilja jedni cugaju drugi se ne skidaju snjure daj boze da ista bude od ovogaMortemHz je napisao/la:Da hoćemo nešto postići sa ovimMemara je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo je u cilju doprinosa što boljoj fizičkoj formi igrača uspostavio saradnju sa nutricionistkinjom Amelom Ivković O’Reilly. O’Reilly je svojim dugogodišnjim radom u struci na području Velike Britanije, Španije i posljednjih godina, Bosne i Hercegovine, stekla visoki status i članstvo u prestižnim profesionalnim udruženjima za nutricionizam ( članica je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog Medicinskog udruženja Velike Britanije ) od kojih su pojedina preduslov za međunarodni rad. O’Reilly će u narednom periodu zajedno sa igračima prvog tima i Akademije FK Sarajevo raditi na njihovoj ishrani, sa pojedinačnim pristupom, nakon čega će ishrana koja se služi u restoranima i menzama u kojima se hrane igrači, biti prilagođena specijalnim menijem.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nadam se, ali sve je do igrača. Džaba i sve ako će nakon treninga u slobodno vrijeme na shishu i ćevape.MortemHz je napisao/la:Da hoćemo nešto postići sa ovim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ćevape podržava svaka normalna osoba!Memara je napisao/la:Nadam se, ali sve je do igrača. Džaba i sve ako će nakon treninga u slobodno vrijeme na shishu i ćevape.MortemHz je napisao/la:Da hoćemo nešto postići sa ovim
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Neznanje i nekvlitet ,bi i oprostio(takvi nisu krivi sto su tu),to bi zamjerio sportskom dijelu uprave.Medjutim dokazali su da mogu kad hoce.Kao djecak znam da smo voljeli drugo poluvrijeme napadati prema jugu(mi to zvali "nas go".Vjerovatno se to prenosi s koljena na koljeno.Lik je napisao/la:Kakav crni Papa i stadion![]()
Ništa mi mrže nema nego kad nam neko uzme stranu na početku, pa moramo prvo poluvrijeme napadat prema južnoj tribini. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mora da ti je otac objasnio neke stvariuNbx je napisao/la:Ništa mi mrže nema nego kad nam neko uzme stranu na početku, pa moramo prvo poluvrijeme napadat prema južnoj tribini.
Sve to stoji, ali nema veze sa "prokletstvom" Koševa ni za nas ni za reprezentaciju. Ili si dobar ili nisi, sve ostalo je šuplja uz male doze sreće ponekad.Samozdravlje je napisao/la:Neznanje i nekvlitet ,bi i oprostio(takvi nisu krivi sto su tu),to bi zamjerio sportskom dijelu uprave.Medjutim dokazali su da mogu kad hoce.Kao djecak znam da smo voljeli drugo poluvrijeme napadati prema jugu(mi to zvali "nas go".Vjerovatno se to prenosi s koljena na koljeno.Lik je napisao/la:Kakav crni Papa i stadion![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova Istra iz Pule, do guše u dugovima, svake sezone novu ekipu slažu i uvijek imaju par finih stranaca. Sad imaju neke Argentince i Špance koji su igrali po drugim ligama Francuske, Španije i tamo u Argentini u prvim ligama.. Kako oni to dovedu, na koju foru i koliko baš plaćaju te igrače, nejasno mi je baš... treba ih pitat kako i šta, ne bil i mi uboli kakvog stranca kvalitetnog..
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], laznokrilo, NazorUso i 47 gostiju.