Ajde iskreno jesi ikad poslušao Šimunića kako priča?dubrava je napisao/la:Iličević ima problema sa hrvatskim![]()
![]()
nek mu Joe johnny Šimunić prevodikad samo čujem kako on priča, bože dragi. Pa za njega je Chago iz Dinama, doktor znanosti.
Sutra pobjeda, sve drugo je podbačaj. Respekt Izraelcima, ali to se treba rutinski odraditi.
Jesam, slušao sam ga i znam kako priča. Ima velikih problema sa padežima i zna ubaciti koju englesku riječ. Priča kao svaki naš australski Hrvat. Al, jebga, toliko je dugo u reprezentaciji da je već trebao savladati bar neke osnove.jacky09 je napisao/la:Ajde iskreno jesi ikad poslušao Šimunića kako priča?dubrava je napisao/la:Iličević ima problema sa hrvatskim![]()
![]()
nek mu Joe johnny Šimunić prevodikad samo čujem kako on priča, bože dragi. Pa za njega je Chago iz Dinama, doktor znanosti.
Sutra pobjeda, sve drugo je podbačaj. Respekt Izraelcima, ali to se treba rutinski odraditi.
Znaš igrači ponekad daju izjave posle utakmice pa poslušaj, a ne vjeruj dušmanima sa indexa.
Priča sasvim ok, iako nije savršeno.. padeže je savladao ali nekad mu se omakne nešto.dubrava je napisao/la:Jesam, slušao sam ga i znam kako priča. Ima velikih problema sa padežima i zna ubaciti koju englesku riječ. Priča kao svaki naš australski Hrvat. Al, jebga, toliko je dugo u reprezentaciji da je već trebao savladati bar neke osnove.jacky09 je napisao/la:Ajde iskreno jesi ikad poslušao Šimunića kako priča?dubrava je napisao/la:Iličević ima problema sa hrvatskim![]()
![]()
Znaš igrači ponekad daju izjave posle utakmice pa poslušaj, a ne vjeruj dušmanima sa indexa.
Ne čitam index uopće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.