Pitarluk je nekad baš šund.
Što bi Hamlet rekao:
- Stide, stide, gdje je tvoja rumen?!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ko mu je guzni haver?Iskren je napisao/la:Nemam nista protiv bilo kojeg igraca, niti sam kada imao al stavi li sutra istih 11 i guznog havera mene zadugo Kosevo vidjet nece!
Bit će da je Ahmetović, jer ovaj Iskren je pisao samo za vrijeme dok se Hare povezivao s klubom, i piše opet sad kad je Hare došao u klub.djokica je napisao/la:A ko mu je guzni haver?Iskren je napisao/la:Nemam nista protiv bilo kojeg igraca, niti sam kada imao al stavi li sutra istih 11 i guznog havera mene zadugo Kosevo vidjet nece!
Fakat ne kontam!
Nista protiv Hareta, ali realno zasto bi Husref ostavio Ahmetovica na klupi, a stavio Hareta sa igra?skoroalen je napisao/la:Bit će da je Ahmetović, jer ovaj Iskren je pisao samo za vrijeme dok se Hare povezivao s klubom, i piše opet sad kad je Hare došao u klub.djokica je napisao/la:A ko mu je guzni haver?Iskren je napisao/la:Nemam nista protiv bilo kojeg igraca, niti sam kada imao al stavi li sutra istih 11 i guznog havera mene zadugo Kosevo vidjet nece!
Fakat ne kontam!
Tako je!Samozdravlje je napisao/la:Mora da ti je otac objasnio neke stvariuNbx je napisao/la:Ništa mi mrže nema nego kad nam neko uzme stranu na početku, pa moramo prvo poluvrijeme napadat prema južnoj tribini.Spomenuo si ga jednom kad smo spominjali rahmetli Ibru Biogradlica.
Tesko da ce se u toku sezone previse mjenjati formacija sa kojom se islo u pripremama a evo vec i 9-10 sluzbenih utakmica.MortemHz je napisao/la:Pa zašto ne bi mogla dvojica igrati?
Budemo li se mi svako malo zadovoljavali “makar s bodom”, bojim se da daleko stići nećemo.High je napisao/la:SUTRA JE I BOD DOBAR!
Pa zašto je onda doveden uopšte novi golman?StariGrad071 je napisao/la:Ma ovaj denci kontras i trol klasicni. Palac gore za kovacevica.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, muhamedhulk, Semrush [Bot], zagorski i 86 gostiju.