To ce bitiuNbx je napisao/la:Mora vam neko prekinuti niz.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
I veceras besplatan ulaz na Tusnju ,bas me zanima dali ce uspjeti neka cifra 4K+ da se prebaci,hajd onda su igrali sa Slobodom pa je bilo logicno dobra posjeta .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dosta seljaka iz Dijaspore je ovih dana u Tuzli pa bi se ruralna rulja mogla okupiti i pričat kako nigdje nije kao u Glogovi, Zvorniku...miky_hz je napisao/la:I veceras besplatan ulaz na Tusnju ,bas me zanima dali ce uspjeti neka cifra 4K+ da se prebaci,hajd onda su igrali sa Slobodom pa je bilo logicno dobra posjeta .
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
drakensang
- Kontakt:
Mislim da bi dobro bilo da uvodi kupis ulaznicu za 5km sovijes 20KM, mozda bi nakupio 5-6k ljudi. Sisa bi sve s parama kupila
Sisa veliki ljubitelj rodnog kraja kandidat za Federalni Parlament iz Tuzle. Nije mi jasno zašto se nije kandidirao za RS iz Bratunca.drakensang je napisao/la:Mislim da bi dobro bilo da uvodi kupis ulaznicu za 5km sovijes 20KM, mozda bi nakupio 5-6k ljudi. Sisa bi sve s parama kupila
- ASD
- Kontakt:
Opet ce biti vise Tuzlaka nego Podrinjaca.
- svrakino1921
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Dosta seljaka iz Dijaspore je ovih dana u Tuzli pa bi se ruralna rulja mogla okupiti i pričat kako nigdje nije kao u Glogovi, Zvorniku...miky_hz je napisao/la:I veceras besplatan ulaz na Tusnju ,bas me zanima dali ce uspjeti neka cifra 4K+ da se prebaci,hajd onda su igrali sa Slobodom pa je bilo logicno dobra posjeta .
- robertkosar
- Kontakt:
Nema za molere sa sugaviceprisonbreak je napisao/la:Na Bilinom nema bodova.svrakino1921 je napisao/la:Tamo igra reprezentacija teren reprezentativan i vi mozete razvit svoju igruMortemHz je napisao/la:Je l' to prvog septembra i mi padamo u Zenici
Nesto slicno ko iz Antalije
Tako da bi mogli do remija
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa i ko ode vjerujem da će više za Želja navijati. I to da se desi 1. put u historiji, ko bi rekao, tuzlaci na Tušnju bodre Želja.ASD je napisao/la:Opet ce biti vise Tuzlaka nego Podrinjaca.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jesil ti crnogorac?Inace ima dosta tuzlaka sto navija za Zelj-Awobly92 je napisao/la:Pa i ko ode vjerujem da će više za Želja navijati. I to da se desi 1. put u historiji, ko bi rekao, tuzlaci na Tušnju bodre Želja.ASD je napisao/la:Opet ce biti vise Tuzlaka nego Podrinjaca.
23
Nisan
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ode retardiran.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Necu ici niti sam kada isao na utakmice simin hana. Danas navijam za štrumfove i da ogade fudbal asmirovim pulenima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Skretničari ogadite im ne fudbal, nego Federaciju BiH danas.
Nismo vam mi toliko pouzdani za dobru igru.
Sve zavisi na koju ce nogu puleni ustati.

Sve zavisi na koju ce nogu puleni ustati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Nismo vam mi toliko pouzdani za dobru igru.
Sve zavisi na koju ce nogu puleni ustati.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste se nasli i jedni i drugi igrati i to na Tusnju. Pa Boze zasto u fudbalu ne postoji ishod da i jedna i druga ekipa dobiju bar -3 boda danas.
Zar je dotle došlo da će navijači Slobode bodriti Želja 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bodrićemo da se potuku (potuču) i da ih (hin) kazne oduzimanjem bodova (bodeva). U zagradi su izrazi prilagođeni navijačima Sitija.Mokes je napisao/la:Zar je dotle došlo da će navijači Slobode bodriti Želja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.