Ma smijesno da ga stavljas u isti kos sa Haretom Stanojevicem pa i Halidom, Crepulja je dobar igrac al trenutno je ili nedovoljno spreman ili nedovoljno oporavljen ili oboje, u svakom slucaju nije za prvih 11DenchiNL je napisao/la:on i Šabanović, Handžić, Stanojević se plisaju svake hefte ko će ući prvi s klupeInijesta je napisao/la: Crepulja trenutno moze termin igrati jedino![]()
al zato HalilKrste
Hebib
Dupovac
![]()
Krste je ponajbolji igrac ekipe za mene i ne znam sta mu mozete zamjeriti za derbi, odigro ga je ko nikad dosad, cak i Atalantu se borio trudio, primi loptu povuce, ne igra toliko pickasto ko prije, ne znam sta hocete od njeg vise, Hebib je nase najbolje krilo al kad igra krilo, a na beku je najgori igrac lige ubjedljivo, Dupovac je trebo biti 3 stoper tj igrac za rotacije kad prva 2 (Sofranac i Mujakic) imaju kartone ili trebaju idmoriti, zastp igra ispred sofranca to treba Husrefa pitati, Halilovica ne bih komentariso , to je jedna iskompleksirana seljacina koji ako jedan prodor napravi konta zacementiro mjesto u prvih 11, a od svih krila koje imamo on je trenutno najlosiji