FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2018, 15:08

StariGrad071 je napisao/la:Sofranac je u CG, zbog bolesti djeteta.
Nemoj me jarane zavaljivati.Ok dijete,rekoh i krv bi dao za dijete.Govorim o upali pluca.Skoro se pisalo o nekom sto nikad nije sutno loptu,a promjenio 10 klubova.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 avg 2018, 15:09

Stroj1946 je napisao/la:Ima igrača po Africi i Brazilu koji bi trčeći došli kod nas, samo da se Evrope dočepaju. A sigurno se može naći jeftini a za dvije klase bolji od domaćih igrača, a da ne pričam o komšijskim igračima koje nam uvaljuju.
Baš tako. Dokaz ti je onaj Željin firgoš i ribar. Nije bio bolji, ali nije ni gori od prosjeka ove lige, a doveli ga s čamca za pecanje. Nivo ove lige jednak je nivou njihovog uličnog fudbala u npr Brazilu. Al yebi ga takvi nemaju menadžera koji je haver s upravom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 avg 2018, 15:20

Samozdravlje je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Sofranac je u CG, zbog bolesti djeteta.
Nemoj me jarane zavaljivati.Ok dijete,rekoh i krv bi dao za dijete.Govorim o upali pluca.Skoro se pisalo o nekom sto nikad nije sutno loptu,a promjenio 10 klubova.
Tako napisa momak na drugom forumu sto se druzi sa sofrancem.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2018, 15:22

Stroj1946 je napisao/la:Ima igrača po Africi i Brazilu koji bi trčeći došli kod nas, samo da se Evrope dočepaju. A sigurno se može naći jeftini a za dvije klase bolji od domaćih igrača, a da ne pričam o komšijskim igračima koje nam uvaljuju.
Ako nam je Akademija orijentir ,moze se u Africi nafatati djece.Poznati smo po ljubavi prema djeci,a pogotovo bi gotivili te djecake iz Afrike.Bilo bi im bolje nego kuci.Od 8 njih 4 bi bili Adukori,naucili jezik,obrazovali se i ugovor na 5 god. kao i nasa djeca.Valjali bi i svojim porodicama.Njih osam dovedes jeftinije od Crepulje.Jedan ce ti sigurno donijeti hajr.Kakav je hajr od ovog Mesija i Sofranca(upala pluca).Po treci put DIJETE je prece od FKS.Je li dovoljno @Starigrad ?

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 avg 2018, 15:25

Adukor je igračina, samo gurati akademce je po meni najbolje, uz par ovih starijih, dosta je više polovnjaka koji konstantno dolaze, Sasa Balic i Novakovic nedavno, Stanojevici i qrtzi sad, hajde da to zna igrati pa hajd. Pogledajte Mujakica samo u odbrani, general aBda!
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 avg 2018, 15:37

Mi kad god smo gledali statistiku nismo izgubili 10 utakmica nikad nas zrinjski nije pobjedio bilo koja pozitivna statistika pred utakmicu odma useremo.

Zrinjski je daleko kvalitetni tim sa kockarom nego onom ublehom sto je bio.

Jesu oni umorni al nisu nista vise umorni od nas. Mi nemamo uigranu ekipu igramo nekako nasilu i zato do 70 minute i izgledamo inekako poske padnu svi igraci.

Treba igrat snazno grubo i probat uzet. Ako budu se nadigravali sa madzarima oni ce nas poderat.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2018, 15:47

forgempp je napisao/la:Adukor je igračina, samo gurati akademce je po meni najbolje, uz par ovih starijih, dosta je više polovnjaka koji konstantno dolaze, Sasa Balic i Novakovic nedavno, Stanojevici i qrtzi sad, hajde da to zna igrati pa hajd. Pogledajte Mujakica samo u odbrani, general aBda!
Ono sto sam htjeo reci je internacionalizacija Akademije.Vjerujem da bi Tan to podrzao.dovesti i 2 djecaka iz Malezije,da malo vrijede ,Dzeno ce napraviti od njh Pidru,Mustafica ,ako ne i Mujakica.Vjerujem da bi puno dobili na marketingu,a manje bi kostali od Balica,Novakovica,Crepulje,Zlatkovica i drugih kojih se ne mogu sjetiti.Poludio @Samozdravlje .Internacionalni kamp Akademija FKS. :bih:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 avg 2018, 15:52

Jesul igrali omladinci?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 avg 2018, 16:06

Hoće li kiša stati do večeras :plac:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 avg 2018, 16:17

forgempp je napisao/la:Adukor je igračina, samo gurati akademce je po meni najbolje, uz par ovih starijih, dosta je više polovnjaka koji konstantno dolaze, Sasa Balic i Novakovic nedavno, Stanojevici i qrtzi sad, hajde da to zna igrati pa hajd. Pogledajte Mujakica samo u odbrani, general aBda!
Ono sto sam htjeo reci je internacionalizacija Akademije.Vjerujem da bi Tan to podrzao.dovesti i 2 djecaka iz Malezije,da malo vrijede ,Dzeno ce napraviti od njh Pidru,Mustafica ,ako ne i Mujakica.Vjerujem da bi puno dobili na marketingu,a manje bi kostali od Balica,Novakovica,Crepulje,Zlatkovica i drugih kojih se ne mogu sjetiti.Poludio @Samozdravlje .Internacionalni kamp Akademija FKS. :bih:
Lijepo je to, ali ko je nama scout uopste za prvi tim? A kamol da ga saljemo po svijetu pa da scouta djecu? Mi da imamo scouta dovodili bi najbolje iz BiH i regiona, a ne managerske igrace i preko prijateljskih veza kuhare i konobare, ja se smijem kladit da niko od nasih nije nijedne tekme npr od Crepulje isao i licno gledao, vrhunac njihovog scoutanja je klip na youtube i transfermarkt... da ne pricamo da bi se za tu djecu trebali i prevodioci zaposliti, pa onda ljudi zaduzeni za njihovu adaptaciju, sto bi opet na kraju rezultiralo dovodjenjem nekompetentnih ljudi na ta mjesta, neka Sabrinina jaranica bi dosla da ih uci Njemacki sa anglosaksonskim naglaskom...
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2018, 16:22

alacious je napisao/la:Hoće li kiša stati do večeras :plac:
Zar pada i sad? :(
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 avg 2018, 16:24

skoroalen je napisao/la:
Ne znam kako je na Koševu, ja sam na Č. V. i ovdje lagano pada, malo stane pa malo krene... :think:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2018, 16:29

Tabela izgleda veoma očajno, moramo pobijediti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 avg 2018, 16:30

Bio je jedan Brazilac ali imao je tešku povrijedu tako da su naši na kraju odustali.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 19 avg 2018, 16:52

MortemHz je napisao/la:Tabela izgleda veoma očajno, moramo pobijediti!
zivot ide dalje. sta je tu je

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 avg 2018, 17:04

alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ne znam kako je na Koševu, ja sam na Č. V. i ovdje lagano pada, malo stane pa malo krene... :think:
Isti slucaj i ovde na Koševu, inace je tako kad mi igramo ili pada ili bi trebala bar u 90% slucajeva :D
Kako god da je samo veceras upisati pobjedu.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 avg 2018, 17:11

Osttribine je napisao/la:
alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Zar pada i sad? :(
Isti slucaj i ovde na Koševu, inace je tako kad mi igramo ili pada ili bi trebala bar u 90% slucajeva :D
Kako god da je samo veceras upisati pobjedu.
slika

Optimističan sam :pray:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 avg 2018, 17:28

Crnce na teren, hocemo crnce na teren, crncee na teereen, hocemo crncee na teeereen :opaopa:
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2018, 17:33

ThrillerHz je napisao/la:
forgempp je napisao/la: Lijepo je to, ali ko je nama scout uopste za prvi tim? A kamol da ga saljemo po svijetu pa da scouta djecu? Mi da imamo scouta dovodili bi najbolje iz BiH i regiona, a ne managerske igrace i preko prijateljskih veza kuhare i konobare, ja se smijem kladit da niko od nasih nije nijedne tekme npr od Crepulje isao i licno gledao, vrhunac njihovog scoutanja je klip na youtube i transfermarkt... da ne pricamo da bi se za tu djecu trebali i prevodioci zaposliti, pa onda ljudi zaduzeni za njihovu adaptaciju, sto bi opet na kraju rezultiralo dovodjenjem nekompetentnih ljudi na ta mjesta, neka Sabrinina jaranica bi dosla da ih uci Njemacki sa anglosaksonskim naglaskom...

Provalio si me , imam rodicu zna sve varijacie africkih jezika,jedino slabo bosanski,taman za nasu upravu. :rol: :rol: :rol:
Ako ima volje moglo bi se Internacionalna Akademija Sarajevo(IAS).Ne bi potrosili za 4 god.,koliko nam uze Mesi.Pozz
A gdje je sevap bosanski.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2018, 17:42

ThrillerHz je napisao/la:Crnce na teren, hocemo crnce na teren, crncee na teereen, hocemo crncee na teeereen :opaopa:
Tako je Sarajevo Internacional Akademija. SIA nije CIA nego SIA :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.