pa dodao sam dole ovo za pastoreaIlCapitano je napisao/la:Nemoj mi brate pola rečenice citirati

krilni igrac definitivno nije, tu se slazem, ali pokusat ce od njega napraviti najofanzivnijeg od ta tri u veznom redu - advanced playmaker kako bi manager u meni rekao.
scudetto je uz ovakav juventus nemoguce uzeti osim ako im se ne desi neki neocekivan raspad sistema, tako da je redovno igranje u lp, finansijski opstanak i ulaganje u buducnost romina trenutna strategija. veterani su tu da se pobrinu za top 4 plasman, a klinci da uce zanat i eventualno u buducnosti iskoriste smjenu generacija klubova koji su trenutno ispred rome.SiamoNoi je napisao/la:Imam i osjecaj da u Romi svjesno idu na neko građenje ekipe za kasnije kada bi mozda ako se sve odvije po planu mogli pokušat napast skudeto kao što je Napoli pokušavao.
sto se zaniola tice, nije prosao pripreme tj skoro je stigao u rim zbog obaveza sa repkom tako da osim treninga nisam imao priliku vidjeti ga u akciji. mislim da je posudba najrealnija opcija za narednu sezonu.