PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Očekujem kad Želješčar krene u napad da igrači Tuzla Citya pobacaju opremu i zapute se u Slobodine kancelarije da se sakriju. Pa u Dojčland.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
Znaci Helčo (ja mu dao to ime, kao i drugima) bi bacio bombicu na stadion da pobije igrace i navijace Tuzla cityija i Želje
Kako bi ti vaspitnu opalio da ti zvoni 7 dana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- robertkosar
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Kakav duel ubjedljivo najomraženija i najodvratnija kluba u državi.
PDA vs. SDA
Sisojini vs. Hadžikamatarevićevi
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kašikarom? Ma to samo par metara, taman neki duel Kjosevski-Kostić.MocMahale444 je napisao/la:Znaci Helčo (ja mu dao to ime, kao i drugima) bi bacio bombicu na stadion da pobije igrace i navijace Tuzla cityija i Želje![]()
![]()
Đes ti vidio kašikaru koja može stadion pobit? Drž se rolanja
Nadam se da će gospodin Husić uzeti samo za sebe ovaj krš od stadiona i uložiti koju paru u njega, zaista je pretužno vidjeti ovaj "stadion".
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nek gradi u Glogovi novi od 40 miliona. Više volim naše **** nego podrinjsku tortu. Oni te pivom počaste i dok si živ na nos ti nabijaju.Osim13 je napisao/la:Nadam se da će gospodin Husić uzeti samo za sebe ovaj krš od stadiona i uložiti koju paru u njega, zaista je pretužno vidjeti ovaj "stadion".
- MocMahale444
mali ti si terorista i treba te prijaviti.Penaltiky je napisao/la:Kašikarom? Ma to samo par metara, taman neki duel Kjosevski-Kostić.MocMahale444 je napisao/la:Znaci Helčo (ja mu dao to ime, kao i drugima) bi bacio bombicu na stadion da pobije igrace i navijace Tuzla cityija i Želje![]()
![]()
Đes ti vidio kašikaru koja može stadion pobit? Drž se rolanja
O cemu on konta da baca bombe, halo boško buha
2 igraca, 2 navijaca da ubijes opet je mnozina muflone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Puno Kosevo i ovo kolo... Ponovo se trazila karta vise za divove.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
igral nas stoickov za tuzla kitty?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Babuka cestitke na primljenom golu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
gospodin HusićOsim13 je napisao/la:Nadam se da će gospodin Husić uzeti samo za sebe ovaj krš od stadiona i uložiti koju paru u njega, zaista je pretužno vidjeti ovaj "stadion".
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Više ja volim Duju Ćaleta Cara nego prvu Sisu premijer ligeZeljo92 je napisao/la:a sto tuzlaci mrze hazmira, samo ga heler voli vise nego ćaleta.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nema to veze sa mrznjom, vec samo pogledaj koji video kako psuje ljudima familiju, sve i slicno, otrcana seljacina.Zeljo92 je napisao/la:a sto tuzlaci mrze hazmira, samo ga heler voli vise nego ćaleta.
Nemogu reci da je igrao, ali je bio prisutan. Odnosno i to je pod znakom upitnika, ali evo sad je definitivno izasao.bihuzur je napisao/la:igral nas stoickov za tuzla kitty?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odovic ko Limeni
Uz duzno postovanje, dok se Sloga snadje, konkurenti ce pobjeci bodovno i to bi bilo za ovu sezonu.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma nema to veze sa mrznjom, vec samo pogledaj koji video kako psuje ljudima familiju, sve i slicno, otrcana seljacina.Zeljo92 je napisao/la:a sto tuzlaci mrze hazmira, samo ga heler voli vise nego ćaleta.
Sloboda je mnogo ozbiljnija ekipa i ako se Nalicu dopusti rad u tisini, ocekujem je medju prvih 5 ekipa.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja njima dajem 2 sezone dok kamiondziji ne dosadi i dok ih ne ostavi sa dugom od nekoliko miliona i onda ide gasenje kluba.AlemC85 je napisao/la:Uz duzno postovanje, dok se Sloga snadje, konkurenti ce pobjeci bodovno i to bi bilo za ovu sezonu.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma nema to veze sa mrznjom, vec samo pogledaj koji video kako psuje ljudima familiju, sve i slicno, otrcana seljacina.Zeljo92 je napisao/la:a sto tuzlaci mrze hazmira, samo ga heler voli vise nego ćaleta.
Sloboda je mnogo ozbiljnija ekipa i ako se Nalicu dopusti rad u tisini, ocekujem je medju prvih 5 ekipa.
Ja im dajem do izbora dok kamiondžija ne postane zastupnik u Parlamentu FBiH. Za koji mi nije jasno koji se **** kandidovao jer je iz RSa
bravo pitari, derite pogani Zrinjski
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.